Hamile olabilir miyim?

Belirtim, adet gecikmesi, puf puf göğüsler,sol kasığa girip çıkan pıt pıtt ve tabilki bel ağrısı o fazla 😇
Merhaba göğüste nasıl bir fark anlayamadım. Ben de test yapmak istiyorum ama hep üzülüyorum bu sefer hiç yapmadım 14 kasım regl oldum. 19 aralıkta leke gördüm ve sonra bugun leke geldi Eğer ki zamanında döllenme olduysa çıkar evet ama kafamda kurmadan bilmek istiyorum belirtilerinizi açık bir şekilde ifade ederseniz çok sevinirim ❤️🥹

Ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde ayın 28 deydi adet günüm silik çizgi var varla yok arası ayın 30 da kahverengi camurumsu leke geldi sonra akşam iğne ucu gibi leke geldi bugün hiç yoktu akşam ayakta çok durunca ve temizlik falan yapınca pembemsi leke geldi şuan hiç bişey yok ama 4 gündür adet olmuyor sol kasıkta ağrı var arada belim ağrıyor inşallah bende daha belirgin çizgi görürüm inşallah rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba göğüste nasıl bir fark anlayamadım. Ben de test yapmak istiyorum ama hep üzülüyorum bu sefer hiç yapmadım 14 kasım regl oldum. 19 aralıkta leke gördüm ve sonra bugun leke geldi Eğer ki zamanında döllenme olduysa çıkar evet ama kafamda kurmadan bilmek istiyorum belirtilerinizi açık bir şekilde ifade ederseniz çok sevinirim ❤️🥹
Göğüslerim ağırlaşmadı normal yani içi boş gibi henüz öyle bi belirti göstermedi göğüslerim ağırlaşma ya da ağrı gibi ama bazılarında oluyormuş. Adetim 3 gün gecikti ilk defa gecikir. Adet günümden 2 gün önce önce pembe bi leke sonra kahverengiye döndü 1 gün falan sürdü cok hafif once adet oluyorum sandım ama kırmızıya dönmedi ve adet günüm geldiğinde hiiç bi leke gelmedi daha normal beyaz akıntı gelmeye başladı kendi eski rutinine dönmüş oldum. Adetin başında ya da o yerleşme kanaması olduğu için o ara bel ve kasık ağrım oldu fakat âdet ağrısı gibi değildi hafif girip cıktı girip cıktı ilk defa yanş böyle bir şey yaşadım. Sonradan şu güne kadar hafif sol taraflı ağrı yaşadım işte pıt pıt atıyor orda bişey resmen arada yine giriyor ayağı üşüyünce falan ya da gazım olunca. Farklı başka bişeyim yoktu. Ağzımın tadı yok bide . Mide bulantısı baş dönmesi öyle bişeler yok bende sadece ağzımın tadi yok yani aman aman bişey çekmiyor canım

Ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde ayın 28 deydi adet günüm silik çizgi var varla yok arası ayın 30 da kahverengi camurumsu leke geldi sonra akşam iğne ucu gibi leke geldi bugün hiç yoktu akşam ayakta çok durunca ve temizlik falan yapınca pembemsi leke geldi şuan hiç bişey yok ama 4 gündür adet olmuyor sol kasıkta ağrı var arada belim ağrıyor inşallah bende daha belirgin çizgi görürüm inşallah rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim olmam gereken adet günüm 27 aralıktı işte o günden bir gün önce erken gebelik testi yaptım onda silik gördüm kaset test yaptım onda cıkmadı mesela. Aradan 2 gün geçti kaset testte de silik cızgı cıktı. Erken gebelik testinde daha kırmızı bi çizgi gördüm. Sonra da kan verdim zaten cok yeni daha ondan da olabilir siz de kan verin isterseniz. Çok teşekkür ederim bu arada darısı başınıza inşallah 🙏🏻

Benim olmam gereken adet günüm 27 aralıktı işte o günden bir gün önce erken gebelik testi yaptım onda silik gördüm kaset test yaptım onda cıkmadı mesela. Aradan 2 gün geçti kaset testte de silik cızgı cıktı. Erken gebelik testinde daha kırmızı bi çizgi gördüm. Sonra da kan verdim zaten cok yeni daha ondan da olabilir siz de kan verin isterseniz. Çok teşekkür ederim bu arada darısı başınıza inşallah 🙏🏻
Adetim sokuldu benim inşallah sizin vardır

5 dk içinde silik çizgi çıkarıp daha sonra koyulaşan kuruma çizgisi midir 🤍

Eklentiler

• 20250102_221406.jpg
    20250102_221406.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 1
  • 20250102_221609.jpg
    20250102_221609.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 0
Back
X