- 11 Nisan 2010
- 215
- 0
- Konu Sahibi sensizhayat
aranızda incir kürü yapan var mı ben başlıycam yeni duydum hasta olunca 20 gün sanırım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağol :Saruboceq:inşallah milkburg uzun vadeli planların gerçekleşir :))
arkadşım sana iki kere kolay gelsin. ben atlattım kpss yi şimdi sadece bebek için uğraşıyom.umarım ikisi birden gerçekleşir.yanlış anlama lütfen ama atamadan sonra istesen bebişi daha sağlıklı olmaz mı?ya oturduğun yere atanamazsan???ama insallah her şey gönlünce olsun...:Saruboceq:
aranızda incir kürü yapan var mı ben başlıycam yeni duydum hasta olunca 20 gün sanırım...
adet gecikmesinın dışında kesin belirti yok tecrübelerimle bunu anladım 2 ay önce yine böyle bır durumdayken acaba diye düşünüp eşinirken belirtıler çok oldu göğüslerim şişti hiç olmadığı kadar kasıklarım ağrıdı ama hareketle olan ağrı test aldı eşim bekleyemedik adetime 10 gün falan var testte silik bir çizgi çıktı biz uçtuk tabi bırdaha aldık yine aynı 5 gün sonra dr gittik baktı etti yok bırşey dedı nasıl olur dedım test böyle çıktı belirtilerde bunlardı tabi güldü bana va yine duymak istemediğim şeyi dedi psikolojik çok takıyorsun...olabilirmiş çogu kadın bunu yaşarmış ama farketmeden sonlanırmış bu
düşünmek istemiormm artıkkk kendimi bişelere vermektennn temizlk hastası oldmmmm
Kpss çalışmam lazım ama hayal alemindeyim. Bir an önce neticeyi öğrenmek istiyorum çünkü çalışmam lazım offf. Bir hafta kaldı adetime.Ama inşallah temmuzda sınava hamile hamile girer,işe başlar başlamaz da doğum izni alırım :))
aynı derten muzdalibim bnde cnm esim siirte atanıdı bnde bu sene ders calısıyorum kafamdan bebegi attıgımm sürelerde gecen sene sınavdan 1 hafta once dıs gebelk gecirdim ameliyat oldum bu senede calısıyorum az da olsa ama aklım hep bebektebnde neler hesapladım subata kadar olması bnm karımaydı tercih yapıp dogum iznine ayrılacaktım esimden hiç ayrı kalmayacaktım sonra es durumuyla subatta birlikte gidecektik ama olmadı simdi sadece olsun die istiyom hepsi bir olmuyomus demek
mrb kızlar benimde adetime 1 hafta var belirtilerim alt karında hassaslık, göğüslerimde biraz şişlik ve folik asit kullanıyorum ondanda olabilir gaz problemi var bide ateşim şuana kadar hiç düşmedi şu anda 37
bu ay o kadar çok istiyorumki düşünmekten kafayı yicem bide bu ay olursa 30 yaşın sonunda anneliği yakalamış olucam inşallah olur sizlerdende yorum yazarsanız sevinirim sizce olası nedir?
mrb kızlar benimde adetime 1 hafta var belirtilerim alt karında hassaslık, göğüslerimde biraz şişlik ve folik asit kullanıyorum ondanda olabilir gaz problemi var bide ateşim şuana kadar hiç düşmedi şu anda 37
bu ay o kadar çok istiyorumki düşünmekten kafayı yicem bide bu ay olursa 30 yaşın sonunda anneliği yakalamış olucam inşallah olur sizlerdende yorum yazarsanız sevinirim sizce olası nedir?
slm bende öğretmenim hayatımız yoluna girsin diye bekledim hep önce atanayım sonra ev alayım ve bebğim olsun...çok şükür ilk 2 si oldu sıra bebişte... 9 ay oldu korunmayı bırakalı ..olmadı .geçen ay prolaktınım 49 çıktı.dostinex verdi.bu ay ilk defa karın ağrısı ,sol kasıkta batmalar hissediyom.akıntım da beyaz krem gibi ama çok değil.bilmiyom burda yazdıklarınızı okuyunca biraz ümitleniyom , bazen karamssarlığa kapılıyom.bi de bebeği en sona bırakmakla hata mı yaptım diyorum...inş hepimizin olur biran önce... bi de şunu anladım çok bilmicen herşeyi bi ark var umursamaz hiçbişeyi kız o ay hamile kaldı... anlamadım....