Hamile olmaktan korkuyorum. Görüşlerinizi bekliyorum lütfen çok acil..

Çok doğru soyluyosunuz. Dedıklerınızı aasla unutmam Boyle işlere bıdaha kalkışmayacağım. Umarım bır sey olmaz.

Çok doğru soyluyosunuz. Dedıklerınızı aasla unutmam Boyle işlere bıdaha kalkışmayacağım. Umarım bır sey olmaz.
4senelik evliyim 4.senemde hamile kaldim canım o da zar zor. Senin bu sekilde hamile kalman imkansız.
Stres yaparsan adetin gecikir sadece.

Ay arkadan ilişki ne ya iğrenç kaç hastalığa yol acıyor haberin varmı senin dini boyutunda geçtim sağlıklı değil hiç hamileliği düşüneceğine bunu düşün

Ay arkadan ilişki ne ya iğrenç kaç hastalığa yol acıyor haberin varmı senin dini boyutunda geçtim sağlıklı değil hiç hamileliği düşüneceğine bunu düşün
Biliyorum zaten yaptıgımdan dolayı da pişmanım. Dini boyutu ya da hastalıgını sormadım soruda.

Korkuyorsunuz ama yapiyorsunuz anlayamiyorum ya cok fazla geliyor sanirim bana .. korkmayin hamile kalmazsiniz .. bu genclige yazik ya Allah akil fikir versin

Bu şekilde olmayabilirsiniz.Ancak kısa bir bilgi bakire de olsanız eğer vajinanızın üzerine yada içeri akabilecek bölgeye boşalırsa hamile kalınıyor.Boşalma konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…