- 13 Haziran 2019
- 15
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi seherylmzz
Ah be güzel kardeşim daha cok da küçüksün, elbette kararlar senin dilediginle dilediğini yaşarsın kimse karışamaz ama bak yaşadığın şeyden pişman olup adetin gelene kadar için içini yiyecek takıntından dolayı.
Bu şekilde hamile kalman imkansız ama bir büyük olarak tavsiyem yaşadığın şey ileride sana ve ya ailene pişmanlık verecekse yapma inan anlık bir zevk için değmez ne kendine hayatı mahvetmeye ne de aileni...
Ha yapıyorsan da gerisinden korkma sal gitsin.
Çok doğru soyluyosunuz. Dedıklerınızı aasla unutmam Boyle işlere bıdaha kalkışmayacağım. Umarım bır sey olmaz.Ah be güzel kardeşim daha cok da küçüksün, elbette kararlar senin dilediginle dilediğini yaşarsın kimse karışamaz ama bak yaşadığın şeyden pişman olup adetin gelene kadar için içini yiyecek takıntından dolayı.
Bu şekilde hamile kalman imkansız ama bir büyük olarak tavsiyem yaşadığın şey ileride sana ve ya ailene pişmanlık verecekse yapma inan anlık bir zevk için değmez ne kendine hayatı mahvetmeye ne de aileni...
Ha yapıyorsan da gerisinden korkma sal gitsin.
4senelik evliyim 4.senemde hamile kaldim canım o da zar zor. Senin bu sekilde hamile kalman imkansız.Çok doğru soyluyosunuz. Dedıklerınızı aasla unutmam Boyle işlere bıdaha kalkışmayacağım. Umarım bır sey olmaz.
Biliyorum zaten yaptıgımdan dolayı da pişmanım. Dini boyutu ya da hastalıgını sormadım soruda.Ay arkadan ilişki ne ya iğrençkaç hastalığa yol acıyor haberin varmı senin dini boyutunda geçtim sağlıklı değil hiç hamileliği düşüneceğine bunu düşün
Güzel yorumCahil cahil konuşma
Öyle mi dersiniz? İnşallah ya .4senelik evliyim 4.senemde hamile kaldim canım o da zar zor. Senin bu sekilde hamile kalman imkansız.
Stres yaparsan adetin gecikir sadece.
Korkuyorsunuz ama yapiyorsunuz anlayamiyorum ya cok fazla geliyor sanirim bana .. korkmayin hamile kalmazsiniz .. bu genclige yazik ya Allah akil fikir versinmerhabalar belkı anlattıgım sey cok uzun ve açık olacak belkı ama yardımınıza ihtiyacım var. bıseyı cok merak edıyorum baya bi endişelendım bır kaç gün once erkek arkadaşımla bi ilişki yaşadık peniisini vajınama sürttü 2 3 sanıye kadar daha sonra ben çekmesini istedim bir şey olmaz saçmalama dedi ama ben korktugumdan ötürü çektim. Bu şekilde hamıle kalma ıhtımalı var mıdır? Cok endıselendım boyle seylerı kafamacok takıyorum lutfen yardın edın ve bu olaydan sonra arkadan ilişkiyi denedik fakat ona yaptık bıle dıyemeyız daha dogrusu yaşamış gibi olduk penısı tam olarak girmedi acı cektıgım için devam etmedik. Ben endıselenmeye basladım hamıle kalır mıyım acaba dıye boşaldıgını hıssetmedım bı sıvı gelmedı yanı. prezervatif kullanmadık bu benı daha da korkuttu. Hamıle kalma ıhtımalım var mıdır lütfen yardımcı olun.
Azcik oku araştır anlayacaksın olmayacağını.Öyle mi dersiniz? İnşallah ya .
Bu şekilde olmayabilirsiniz.Ancak kısa bir bilgi bakire de olsanız eğer vajinanızın üzerine yada içeri akabilecek bölgeye boşalırsa hamile kalınıyor.Boşalma konusunda dikkatli olmanızda fayda var.merhabalar belkı anlattıgım sey cok uzun ve açık olacak belkı ama yardımınıza ihtiyacım var. bıseyı cok merak edıyorum baya bi endişelendım bır kaç gün once erkek arkadaşımla bi ilişki yaşadık peniisini vajınama sürttü 2 3 sanıye kadar daha sonra ben çekmesini istedim bir şey olmaz saçmalama dedi ama ben korktugumdan ötürü çektim. Bu şekilde hamıle kalma ıhtımalı var mıdır? Cok endıselendım boyle seylerı kafamacok takıyorum lutfen yardın edın ve bu olaydan sonra arkadan ilişkiyi denedik fakat ona yaptık bıle dıyemeyız daha dogrusu yaşamış gibi olduk penısı tam olarak girmedi acı cektıgım için devam etmedik. Ben endıselenmeye basladım hamıle kalır mıyım acaba dıye boşaldıgını hıssetmedım bı sıvı gelmedı yanı. prezervatif kullanmadık bu benı daha da korkuttu. Hamıle kalma ıhtımalım var mıdır lütfen yardımcı olun.
Haklısınız teeşekkürlerBu şekilde olmayabilirsiniz.Ancak kısa bir bilgi bakire de olsanız eğer vajinanızın üzerine yada içeri akabilecek bölgeye boşalırsa hamile kalınıyor.Boşalma konusunda dikkatli olmanızda fayda var.