- 13 Haziran 2019
- 15
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi seherylmzz
Dalga geçmeden yorum yaparsanız sevinirim.çok yüksek ihtimalle hamilesiniz
Anlamadım?
Canım diyorum ki, böyle birşey mümkün değil.Anlamadım?
Zaten tam olarak yapamadık bıle 5 6 sanıye kadar sürdüHamileliği bilemem de prezervatif kullanmadan ilişkiye girmeye çalışmanız oldukça cüretkar bir hamle.
Umarım oyledır teşşekkür ederimCanım diyorum ki, böyle birşey mümkün değil.
hamile değilsin..
sana da ders olsun bir daha böyle alengirli işlere kalkışma..
geçmiş olsun
Canım diyorum ki, böyle birşey mümkün değil.
hamile değilsin..
sana da ders olsun bir daha böyle alengirli işlere kalkışma..
geçmiş olsun
20 yaşındayım işlerin o raddeye geleceını dusunemedım haklısınız.Yaş kac Allah aşkına?
Madem korkuyorsun sonucundan neden altından kalkamayacağın işlere kalkışıyorsun arkadaşım.
5-6 saniye hastalık kapmak için yeterli bir süreZaten tam olarak yapamadık bıle 5 6 sanıye kadar sürdü
Doğru dıyosunuz ama su an gerıye alamam zamanı maalesef5-6 saniye hastalık kapmak için yeterli bir süre
Ah be güzel kardeşim daha cok da küçüksün, elbette kararlar senin dilediginle dilediğini yaşarsın kimse karışamaz ama bak yaşadığın şeyden pişman olup adetin gelene kadar için içini yiyecek takıntından dolayı.20 yaşındayım işlerin o raddeye geleceını dusunemedım haklısınız.
Yazdıklarınızda çok haklısınız. Şu an iyice yaptııgımdan pişman oldum. Reglim gelene kadar içim içimi yiyecek evetBiraz okuyun araştırın. Ciddi meseleler bunlar. Kendi bedeninizi tanıyın. İnsanın üreme sistemini ve nasıl olduğunu araştırın, okuyun. Bilişim çağında bilgiye ulaşmak çok kolay. Üreme sisteminin nasıl işlediğini bilseniz böyle bir sory yönetlmezdiniz. Ben samimi bulmadım şahsi fikrim. Buralara girip üye olmayı becerecek kadar internet kullanma bilginiz varsa bu konu hakkında da sayısız makaleyi araştırıp okuyabilirsiniz.
Bir tavsiye isterseniz eğer nacizhane fikrim prezervatif kullanın.