- 23 Kasım 2007
- 574
- 6
- Konu Sahibi tarla-
Allahım tüm bebek isteyenlere sağLıkla nur toğu gibi bebekler nasip etsin inşallahh dualarım sizinLe kızlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun doktora gidicem 12 gün oldu bakalım ne çıkacak
canım daha bir kaç gün önce böyle bir şeffaf akıntı vardı bir kaç gün sonra adet oldum anlamadım valla nasıl oldu.tabi adet dediğimd eadet sayılırsa simsiyah leke geliyor sadece vede gününe daha 10 vardı. biraz evvel lavobaya gittim bişey yok. kafayı yicem sonunda:çok üzgünüm:
Evli değilim ama sizleri anlamaya çalışıyorum...Bir insanın hayatı boyunca yapabileceği en güzel şey bir bebek dünyaya getirip ona iyi bir karakter kazandırıp ülkesine yararlı olacağı şekilde yetiştirmek olsa gerek.....Allah bunu isteyen anne babaları duysun onların kucağına versin...
Ben çocukları çok seven biriyim..Bir bebek göreyim hemen kucağıma alıp severim..İçime sokasım gelir o masum güzellikleri..En büyük hayalim iyi bir eş iyi bir anne olmak. şimdi bile içim bir hoş oldu bebekten bahsederken..İnanıyorumki sizlerin duyguları daha yoğundur helede anne adaylarının anne olanların...Herşeyden sakınırlar yavrularını...
Bende sizler iiçin dua edeceğim..Allah herşeyin hayırlısını versin ona açılan elleri boş çevirmesin..
Umutsuzluğa kapılmayın yüreğinizden isteyin isyankar olmayın...Pes etmek yok bu uğurda:1hug:
Ya Bende 7 Aylik Evliyim şimdi Hamile Kalmak Istiyorum
Bide Diş Gebelik Nedir Tam Olarak Lütfen Bana Bilgi Yazin Bekliyorum
canım ben 6 yıllık evliyim :)) yani senden fazla uğraşanlar var.
sonucun pozitif olması çok güzel tamamiyle kesinleştiğind ebilgi verirsin bizlere
birde o duayı bizlerede söylersen bizde yapsak
ben burdayım...................:teytey:slm kizlar burdamisinizz????????????
yok canım ya değilim. bak emin ol bu dileğin istemeyenleriçin hemen kabul olur