Hamile olmak isteyip ve hamile olanlar burda bulusalim 😇

Uzak değil aslında da eşimin kıskançlıkları işte tek başıma yollamıyor beni manyak dicem olmayacakbelki de psikolojik değildir bebiştendir canımmm hep olumlu düşün hep
Yaaaa benimki kıskandığını hiç belli etmiyor ama kıskanıyor inşallah bakalım

Ayyy ne güzel belli etmiyormuş ama içi içini yiiyodurbenim ki direk benim başımın etini yiyor işte günler geçsede güzel haberlerini alsamm
Amin canım inşallah hangimiz şanslıyız bilemedim böyle de hiç kıskandığını belli etmiyor diye adamın başını ben yiyiyorum

Merhaba arkadaşlar adet oldunuz mu sonuçlar nasıl? Benimde adetim 11 gün gecikti bugün test yaptım sonuç negatif kan testi yaptırsam mı bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar adet oldunuz mu sonuçlar nasıl? Benimde adetim 11 gün gecikti bugün test yaptım sonuç negatif kan testi yaptırsam mı bilemiyorum
Merhaaba benim adet günüm yarın 3 gündür gebelik testi yaptım silik çizgi çıkıyor
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz baya gecikmiş adetiniz acaba geç döllenme falan mı olacak

Merhaaba benim adet günüm yarın 3 gündür gebelik testi yaptım silik çizgi çıkıyor
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz baya gecikmiş adetiniz acaba geç döllenme falan mı olacak
Yumurtlama günüm 7 Haziran dı. 21 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. 9 aydır hiç korunmuyoruz.tam önceki aylar hep duzenliydi ama geçen ay 5 gün bu ay da 11 gün gecikti. Belirti olarak bu ayın 23-24 ünde iki gün pembe akıntı geldi peçeteye bulaşacak şekilde ve tek pıhtı düştü. Kasıklarımda sürekli yanma batma ve sık sık tuveletim geliyordu. Bu belirtiler şuan yok ama sadece kasıklarda batma oluyor. Test sonucu da negatif ama yine de umutlanıyor insan

Kan testi yaptır canim belki geç dollenmistir idrara geçmemiştir hormon

Bence ikiniz de hamişsiniz Tebrik ederim Arkadaşımda silik çizgi çıkmıştı kan testi verdi sonuç pozitifti. Şuan 1 yaşında kızı var. Silik çizgi de pozitif çünkü

Bence ikiniz de hamişsiniz Tebrik ederim Arkadaşımda silik çizgi çıkmıştı kan testi verdi sonuç pozitifti. Şuan 1 yaşında kızı var. Silik çizgi de pozitif çünkü
Benim yaptığım ovulasyon testi olunca ihtimalim düşük aslında daha gebelik yapmadım adetim 8inde 6 gün kaldı 2 gün sonra erken gebelik yapicam ama mide bulantım var bakalım hayırlısı ama sen hamilelik haberini bekliyorumm

Allah Allah acaba 23 24 ünde yaşadığınız şey yerleşme kanaması gibi bir şey miydi inşallah gebelik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…