Hamile olmak isteyip ve hamile olanlar burda bulusalim 😇

Ayyy baksana canım dünkü teste bu sabah bakiyim dedim böyle olmuş benim adetime 6 gün kaldı söyle Bi 2 gün geçsin öyle yaparım senin testler bekleyince böyle oldu mu

Ayyy baksana canım dünkü teste bu sabah bakiyim dedim böyle olmuş benim adetime 6 gün kaldı söyle Bi 2 gün geçsin öyle yaparım senin testler bekleyince böyle oldu mu
Eki Görüntüle 3267033
Maşallah ne güzel belirmiş inşallah bu çizgiler gebelik belirtisidir canım ya6 gün varsa erken evet ben 6 gün kala yapıp yüzüme negatifi çakmıştımdur ben saana adete yakın yaptığım ovulasyon testlerimi çekip atayım hemen

O kadar güzel olur ki bekliyorumbenimde 2 aydır yüzüme vurmasaydi negatif bugün kesin bende gebelik testi yapardım ama beklicem zor tutuyorum kendimi

Eki Görüntüle 3267033
Canım merhaba ben adete 3 gün kala böyle gördüm 2 gün bekledim koyulasti dünde kan testi yaptım 743 çıktı düşün silikken yapsan bile kanda çıkar demekki ben bosuna 2 gün heyecanla beklemiştim

O kadar güzel olur ki bekliyorumbenimde 2 aydır yüzüme vurmasaydi negatif bugün kesin bende gebelik testi yapardım ama beklicem zor tutuyorum kendimi
Buyur canımmen altta bişey yazmayan 3 gün kalaydı yani gebelik testimin silikte olsa pozitiife döndüğü gün yaaa tut tut biraz daha tut sonu güzel olacak inşallah

Eklentiler

• 20230702_074844.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 43
Canım merhaba ben adete 3 gün kala böyle gördüm 2 gün bekledim koyulasti dünde kan testi yaptım 743 çıktı düşün silikken yapsan bile kanda çıkar demekki ben bosuna 2 gün heyecanla beklemiştim
Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin değeriniz çok güzelovulasyon testiniz mi bu şekilde çıkmıştı

Buyur canımmen altta bişey yazmayan 3 gün kalaydı yani gebelik testimin silikte olsa pozitiife döndüğü gün yaaa tut tut biraz daha tut sonu güzel olacak inşallah
Ayyy inanmiyorum maşallah ya seninkiler bekleyincede renk değiştirmemiş benim ilk attığım yaptığım andı ve direkt silik cizgi çıktı diğer ovulasyon markalarinda beklediğimde t yi görüyordum bu çok sasirtmisti birde bekleyince koyulasmis onada şaşırdım insallah hamilelik haberlerimizi alırız senin bata ne kadar kaldi

Hayır erken gebelik testi yapmıştım ve sadece çok uykum var diye
Yaa anladım arkadaşımın yaptığı ovulasyon testi de o yüzden sordum peki gebelik testleriniz de çizginiz bu kadar silik miydi bunlar benim testlerim

Eklentiler

• 20230702_073722.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 43
Evet ben çok test örneği gördüm seninkiler gibi koyulaşıp gebe çıkıyorlardııı inşaallah sende öyle olursunn canımmm amin aminbenim yarın bat günüm

Ahah Gizemim yainşallah öyledir bakalım kanda görünce rahatlayacaktım biraz
Şu pazartesi de Bi gelemedi meraktan heyecandan öldüm yarın ikimizde rahatlıcaz böyle seni düşününce kalbim hızlanıyor çünkü kendimi senin yerine koyuyorum çok heyecanlı çok güzel inşallah güzel haberlerini alırız yarin

Yaa benim canımsın bende kendimi unutup seni düşünüyorum bak yarın kana gideceğimi bile unutmuşumama sanırım gidemicem eşimi gündüze yazabilirlermiş benim iş salıya kalabilir burdaki acillerde gebelik kanı almıyormuş oy oy bu gidişle sen gebeliğini öğrenince seninle beraber gidicem kana

Harbiden ya ayy ne uzakmış hastane inşallah gebeyimdir ya 2 gündür başımı yastığa koyunca midem bulanıyor belkide psikolojiktir

Harbiden ya ayy ne uzakmış hastane inşallah gebeyimdir ya 2 gündür başımı yastığa koyunca midem bulanıyor belkide psikolojiktir
Uzak değil aslında da eşimin kıskançlıkları işte tek başıma yollamıyor beni manyak dicem olmayacakbelki de psikolojik değildir bebiştendir canımmm hep olumlu düşün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…