- 27 Ocak 2018
- 490
- 449
- 23
- 28
Kadın doğum ve dahiliye doktorları kesinlikle tavsiye ediyorlar. İkisinin bir arada kullanımı daha iyi oluyor canım emin ol. Benim b12 177 ye düşmüş. 4 veya 5. Günü kullanmamın aşırı derecede fark ediliyor vücutta. Bebeğin gelişimi içinde çok önemli takviyeler bunlar. Seninde mi b12 düşük kuzum yoksa takviye olsun diye mi kullanmaya başladın? :)Aynen öyle oluyor canim o yüzden stres yapmamak lazim ama bende biliyorum ki bunun demesi kolay rahat ol ve herseyi akışına bırak canım bende dünden beri folik aasot ve B12 hapı kullanmaya basladim :)
Cok canim ben öylesine kullanmaya basladim cünkü dedigin gibi cok tavsiye edildigini duydum. Iki hafta sonra da kadin doktorumda randevum var o zaman ona danisacagim.Kadın doğum ve dahiliye doktorları kesinlikle tavsiye ediyorlar. İkisinin bir arada kullanımı daha iyi oluyor canım emin ol. Benim b12 177 ye düşmüş. 4 veya 5. Günü kullanmamın aşırı derecede fark ediliyor vücutta. Bebeğin gelişimi içinde çok önemli takviyeler bunlar. Seninde mi b12 düşük kuzum yoksa takviye olsun diye mi kullanmaya başladın? :)
Tamam canım. Eğer değerlerin normalse bu seferde çok yükleme olur oda sıkıntı çıkarabilir ama sanmam ağır bir şey olacağını ama sen yinede doktoruna her ihtimale karşın danış :*Cok canim ben öylesine kullanmaya basladim cünkü dedigin gibi cok tavsiye edildigini duydum. Iki hafta sonra da kadin doktorumda randevum var o zaman ona danisacagim.
Yok cok ağır bisey degil canim ama haklisin doktorumla mutlaka konusacagim bunu insallah hersey yolundadirTamam canım. Eğer değerlerin normalse bu seferde çok yükleme olur oda sıkıntı çıkarabilir ama sanmam ağır bir şey olacağını ama sen yinede doktoruna her ihtimale karşın danış :*
İnşallah canımmm benim hormonlarına da mutlaka baktır bebeğim tiroide falanYok cok ağır bisey degil canim ama haklisin doktorumla mutlaka konusacagim bunu insallah hersey yolundadir
Gebeliğe engel demeyelim de şöyle oluyor zaten gebelikte annenin değerleri düşüyor çocuk içinde çalışıyor ya. Gebelikten önce bariz düşüklük varsa bebeğin gelişimi için kötü oluyor. Bebeğin beyin gelişimince ciddi aksamalara yol açıyor. Gebe kaldıktan sonrası için şimdiden toparlamak daha iyi olur. Bide şöyle düşünürsek herşeyiyle iyi bir durumda olan vücutta gebe kalma olasılığı daha yüksekB12 eksikligi engelmiymis gebelige
Dogru söylüyosun canim kan degerlerime baktirdim bende b12 d vitamini ve çinko verdi doktor.bunlarin yararli olcani düsünüyorum.bakalim insallahhGebeliğe engel demeyelim de şöyle oluyor zaten gebelikte annenin değerleri düşüyor çocuk içinde çalışıyor ya. Gebelikten önce bariz düşüklük varsa bebeğin gelişimi için kötü oluyor. Bebeğin beyin gelişimince ciddi aksamalara yol açıyor. Gebe kaldıktan sonrası için şimdiden toparlamak daha iyi olur. Bide şöyle düşünürsek herşeyiyle iyi bir durumda olan vücutta gebe kalma olasılığı daha yüksek
Öncelikle rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin. Bende çok merak ediyorum doktorun söylediklerini yaklaşık bir yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmuyor..Aynı durumdaydım bende çok araştırıyordum kafayı yiyordum sonra tam pes ettim derken hamile kaldım en son ki denememde kesin emindim ama kalıcağımdan bazı seyler söylemişti doktorum yaparsan olur dedi dediği gibi de oldu çok şükür sımdı 4 aylık hamileyim güzel gidiyor sağlıklı bir oğlum olucak böyle giderse darısı basına insallah
İnşallah olur canımm rabbim gönlüne göre versin inşallahDogru söylüyosun canim kan degerlerime baktirdim bende b12 d vitamini ve çinko verdi doktor.bunlarin yararli olcani düsünüyorum.bakalim insallahh
Aminn canim benim hepimizin insallahhİnşallah olur canımm rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ayy kızlar adetime 9 gün var gene ağrımaya başladı benim göğüsler son 2 aydır adet dönemine 10 gün kala benim göğüsler mahvoluyo
Aşkımmm ovülasyon belirtiside aynı zamandaBu nedense bendede oluyor canim ama bendeki neden sanirim dogum kontrol hapini birakmam. Cünkü hapi biraktiktan sonra bende başladı.. bakarsin bu ay gelmez insallah adetin ve bebişin yerlesmistir insallah :) gögüs agrisida hamilelik belirtisiymis arkadasimdan biliyorum.. sabirsizlikla bekleyelim bakalim)
Allah sabır versin o zaman bizlere bacım :)Cok fena agirir ve acir cok iyi bilirim ama benimde buna karsi bi cözümüm yok malesef bende sabirla gecmesini bekliyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim doktorum yumurtaların çatlamaya hazır demişti ve bende senin gibi hissetmiştim. Heleki geçen ay böyle bişey yok öyle böyle sancım yoktu. Geçen ay bence 2 yumurtam çatladı benm ama bişey olmamıştı bende. Sağ tarafta yoğun bir ağrı olmuştu bende bide ateş basması olmuştu gün boyunca. Belki dediğin gibi çatlama olmuşturr ama doktor baktığında anlıyor çatlama olup olmayacağını. İnşallah çatlamıştır canımmMerhaba kizlar.. bugün biraz canim sıkkın ve birazda kafam karışıkbugün kadin doktorumla görüstüm ve muayene sirasinda bana yumurtlama olmamis belki olmazda bu ay demisti ama ben dün yumurtlamayi hissettim.. hesaplarima görede dün olmasi gerekiyordu ve o sanciyi falanda hissettim dün.. suan kafam cok karışık
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim doktorum yumurtaların çatlamaya hazır demişti ve bende senin gibi hissetmiştim. Heleki geçen ay böyle bişey yok öyle böyle sancım yoktu. Geçen ay bence 2 yumurtam çatladı benm ama bişey olmamıştı bende. Sağ tarafta yoğun bir ağrı olmuştu bende bide ateş basması olmuştu gün boyunca. Belki dediğin gibi çatlama olmuşturr ama doktor baktığında anlıyor çatlama olup olmayacağını. İnşallah çatlamıştır canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?