Gebeliğe Hazırlık Hamile olmak icin önemli bilgiler.. sizin tecrübeleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok iyi anliyorum seni canim ama dedigim gibi kendini cok strese sokup yipratma ve ümidini hic bir zaman kesme. B12 nin düsük olmasina karşı doktorun sana bisey vermedi mi hap falan?
Vermek istedi ama ben almadım. Aklıma tüküreyim. İğne riskli olur gebelik istiyorsan dedi. O kadar pişmanım ki almadığıma. Şimdi nette araştırıyodum. B12 eksikliği denge kaybı ve bulantıya sebep oluyomuş. Yaklşık 1 aydır ben bundan şikayetçiyim. Yaa napıcam benim vücudum bir türlü düzene girmiyor. Yemek yedikten sonra aşırı bir bulantı hissediyorum. Çıkarmak istiyorum ama kusamıyorum. Kbb mr istedi çektirdim. Vertigo değilse b12den kaynaklı büyük ihtimal. Çok halsiz ve uyuşuğum. Aslına bakarsan hamilelik belirtilerine benziyor işte yani ben umutlanmayımda kim umutlansın :(

Vermek istedi ama ben almadım. Aklıma tüküreyim. İğne riskli olur gebelik istiyorsan dedi. O kadar pişmanım ki almadığıma. Şimdi nette araştırıyodum. B12 eksikliği denge kaybı ve bulantıya sebep oluyomuş. Yaklşık 1 aydır ben bundan şikayetçiyim. Yaa napıcam benim vücudum bir türlü düzene girmiyor. Yemek yedikten sonra aşırı bir bulantı hissediyorum. Çıkarmak istiyorum ama kusamıyorum. Kbb mr istedi çektirdim. Vertigo değilse b12den kaynaklı büyük ihtimal. Çok halsiz ve uyuşuğum. Aslına bakarsan hamilelik belirtilerine benziyor işte yani ben umutlanmayımda kim umutlansın :KK43:

Olsun canım belki o an düsünemedin fazla suçlayıp üzme kendini. Yine git doktoruna ve kullanmak istedigini söyle yardim iste ondan doktorun seni en iyi sekilde yönlendirir. Hep pozitif düsün canim.. umutlan canim ama olmadığı zamanda cok üzülme hep iyi düsün "bu ay olmadiysa önümüz ay olur insallah".. allahin hepimiz icin cizilmis bir plani var bunu unutma.. rahat ol stres yapma ve hayatin tadini cikar canim

Olsun canım belki o an düsünemedin fazla suçlayıp üzme kendini. Yine git doktoruna ve kullanmak istedigini söyle yardim iste ondan doktorun seni en iyi sekilde yönlendirir. Hep pozitif düsün canim.. umutlan canim ama olmadığı zamanda cok üzülme hep iyi düsün "bu ay olmadiysa önümüz ay olur insallah".. allahin hepimiz icin cizilmis bir plani var bunu unutma.. rahat ol stres yapma ve hayatin tadini cikar canim
Canım tabiki orası öyle.. Her zaman dua ediyorum rabbim hayırlısını versin. Önce müslüman kardeşlerime sonra bana nasip etsin diye. Allah kimseye evlat kokusu aramasın inşallah canım. Bugünde rüyamda ilk önce 3 aylık sonra 6 aylık hamile olduğumu gördüm. Birisi bana hamilesin diyodu rüyamda kendimle kavga arıyordum nasıl hamile olurum da fark etmem düşün artık halimi :spor::tokat:

Canım tabiki orası öyle.. Her zaman dua ediyorum rabbim hayırlısını versin. Önce müslüman kardeşlerime sonra bana nasip etsin diye. Allah kimseye evlat kokusu aramasın inşallah canım. Bugünde rüyamda ilk önce 3 aylık sonra 6 aylık hamile olduğumu gördüm. Birisi bana hamilesin diyodu rüyamda kendimle kavga arıyordum nasıl hamile olurum da fark etmem düşün artık halimi :spor::tokat:

Hayirdir insallah canim :))

Kan pıhtılaşması var mı yok mu kesin baktırın
Folik asit kullanın ve her gün hamile gibi hissedip herseye dikkat edin en önemlisi neden olmuyor diye kafaya takmayın biz kadınlar bir seyleri hemen olsun istediğimiz için maalesef buna engel olamıyoruz

Kan pıhtılaşması var mı yok mu kesin baktırın
Folik asit kullanın ve her gün hamile gibi hissedip herseye dikkat edin en önemlisi neden olmuyor diye kafaya takmayın biz kadınlar bir seyleri hemen olsun istediğimiz için maalesef buna engel olamıyoruz
Sen bunları yazarken ben internette deli gibi araştırma yapıyordum :D gebelikle kafayı bozacam yakında :D folik asit ve b12 hapı kullanmaya başladım inşallah yardımcı olur canm

Sen bunları yazarken ben internette deli gibi araştırma yapıyordum :KK70: gebelikle kafayı bozacam yakında :KK70: folik asit ve b12 hapı kullanmaya başladım inşallah yardımcı olur canm
Aynı durumdaydım bende çok araştırıyordum kafayı yiyordum sonra tam pes ettim derken hamile kaldım en son ki denememde kesin emindim ama kalıcağımdan bazı seyler söylemişti doktorum yaparsan olur dedi dediği gibi de oldu çok şükür sımdı 4 aylık hamileyim güzel gidiyor sağlıklı bir oğlum olucak böyle giderse darısı basına insallah

Aynı durumdaydım bende çok araştırıyordum kafayı yiyordum sonra tam pes ettim derken hamile kaldım en son ki denememde kesin emindim ama kalıcağımdan bazı seyler söylemişti doktorum yaparsan olur dedi dediği gibi de oldu çok şükür sımdı 4 aylık hamileyim güzel gidiyor sağlıklı bir oğlum olucak böyle giderse darısı basına insallah
Gözün aydin canimcanim insallah bebisini sag saglim kucagina alirsin :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :) peki neler söyledi mesela doktorun?

Ayy ne dedi doktor canim yaa.bende görünücem kisa zamanda doktora ama.size ne dedigini merak ettim:KK48:

Canım doktor neler söyledi. Bizlerde deneyelim belki bizde ilk aydan hamiş kalırız :)

Bin kere maşallah canımın içi :) rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin sana. Darısıı tüm isteyenlere olsun inşallah. Dua et bize anne duası kabul olurmuş hemen kuzum :*

Kızlar hepimizin derdi aynı valla hepimizde araştıra araştıra kurdu olduk bu işlerin. Ama bence dedikleri doğru ne zamanki bu umudumuz ertelersek amaan olursa olur kafasına bürünürsek o zaman olucak bu iş. Çok üstüne düştüğümüzden ters tepki veriyor bende :)

Kızlar hepimizin derdi aynı valla hepimizde araştıra araştıra kurdu olduk bu işlerin. Ama bence dedikleri doğru ne zamanki bu umudumuz ertelersek amaan olursa olur kafasına bürünürsek o zaman olucak bu iş. Çok üstüne düştüğümüzden ters tepki veriyor bende :)
Aynen öyle oluyor canim o yüzden stres yapmamak lazim ama bende biliyorum ki bunun demesi kolay rahat ol ve herseyi akışına bırak canım bende dünden beri folik aasot ve B12 hapı kullanmaya basladim :)

Back