- 27 Ocak 2018
- 490
- 449
- 23
- 28
Zaten bizi yıkan umut ve beklenti. En ufak kötü bişeyde çok üzülüyoruz. Ben söz verdim üzülmeyeceğim artık. Gelen herşey allahtan onun yazdığı kaderin bir milim ötesine geçemeyiz. Tevekkül en iyisi. Bol bol dua edelim. Allah kimseyi evlat kokusuyla sınamasın inşallah. Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben bu ay bekliyorum aslında bakalım allahtan kötü bişey gelmediği sürece :))) :***Evet bendede ağrı olmuştu ve hissettim ama malesef yanılmışım ve doktorum yumurtlama olmamış hatta bu ay belki hic olmaz demişti. Üzülmedim desem yalan olur. Doktordan ciktiktan sonra hic toparlayamamdim kafami. Neyse sağlık olsun rabbimden ümit kesilmez.. hakkimizda hayirlisi olsun canim allah hepimizin gönlüne göre versin insallah :) bu ay icin bol şans dilerim sana gülüm :*
Insallah canim iyi haberlerini bekliyorum mutlaka yaz haber et bana :) :*Zaten bizi yıkan umut ve beklenti. En ufak kötü bişeyde çok üzülüyoruz. Ben söz verdim üzülmeyeceğim artık. Gelen herşey allahtan onun yazdığı kaderin bir milim ötesine geçemeyiz. Tevekkül en iyisi. Bol bol dua edelim. Allah kimseyi evlat kokusuyla sınamasın inşallah. Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben bu ay bekliyorum aslında bakalım allahtan kötü bişey gelmediği sürece :))) :***
Amin inşallah kuzum :)) tabikide haber ederim dua et banaInsallah canim iyi haberlerini bekliyorum mutlaka yaz haber et bana :) :*
Solgar marka var benimde aynıydı b12 değerim 20 günde 110 dan 1500 e çıktı doktoruna bir sor istersen izni olursa mutlaka kullanHanımlar merhabalar. Bende gebelik istiyorum 1 yıldır ve sürekli doktora gidiyorum. Temmuzun 6'sında dahileyeden kan testi verdim. B12 249 çıktı. Bundan 4 gün önce yine kan testi yaptırdım bu seferde B12 177 çıktı. Doktor iğne yazarım ama gebelik için riskli dedi. Geciktirebilir veya gebelik olursa düşük riski var dedi. Sizce napmalıyım lütfen bana yardım edin
Nasıl kullandığını da söyleyebilir misin?Çörek otu bal tarçın karışımı kullandigim ay hamile kaldim
Canım banada yazabilirmisin lütfenÖzelden yazdım oradan bakabilirsin biraz mahremiyet içerdiği için oradan yazmak istedim
Ne dedi acaba doktorÖzelden yazdım oradan bakabilirsin biraz mahremiyet içerdiği için oradan yazmak istedim
İnşallah, ben de adet olacakmışım gibi sancı var. Devamlı değil ama, mesela sabah uyandığımda vardı şimdi yok. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bakalım ne olacak 27 sinde :)Batımız aynı gün canım insallah bu sefer bebişlerimiz vardır
Adet felan düşünme boşver kötüyü çağırmayalım benim yumurtlama dönemim çok sancılı geçti ama yumurtlamadan dört gün sonra tahlil yaptırdım 0.1 çıktı insallah bu sefer allah nasip eder:)İnşallah, ben de adet olacakmışım gibi sancı var. Devamlı değil ama, mesela sabah uyandığımda vardı şimdi yok. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bakalım ne olacak 27 sinde :)
İnşallah canım, kendimden çok senin için dua edecem. Bilmiyorum, sanki içimden bi his hamile değilsin diyor. İnşallah öteki aya. Senin güzel haberlerini alırım inşallah :)Adet felan düşünme boşver kötüyü çağırmayalım benim yumurtlama dönemim çok sancılı geçti ama yumurtlamadan dört gün sonra tahlil yaptırdım 0.1 çıktı insallah bu sefer allah nasip eder:)
Allah bizim için hayırlısını ne zaman uygun görüyorsa ozaman insallah bi an önce kavuşuruz bizde yavrularımıza insallahİnşallah canım, kendimden çok senin için dua edecem. Bilmiyorum, sanki içimden bi his hamile değilsin diyor. İnşallah öteki aya. Senin güzel haberlerini alırım inşallah :)
Merhaba canım, nasılsın? Ben malesef regl oldum bugün. Zaten pek umudum yok gibiydi de yine de acaba mı diyordum. ÜzüldümAllah bizim için hayırlısını ne zaman uygun görüyorsa ozaman insallah bi an önce kavuşuruz bizde yavrularımıza insallah
İyiyim canım çok şükür. Bende hala ses Yok bakalım adet agrısı okurdu bir iki gün evvel oda YOk bu ay insallah hamileyimdir evde gebelik testi yoktu Lh test vardı onu yaptım iki çizgide aynı koyulukta. Ama hemen doktora gitmedim bir iki gün geçsin diye her ay hayal kırıklıgı Dr gebelik Yok dediğinde daha kötü oluyorum oyuzden evde bekliyorum öylece. İki tane düşügüm oldu 1.5 yıllık evliyim çok hevesliyiz ama her ay sanki daha umutsuzluk çöküyor. İnsallah seninde bir sonraki ay olur bi soğan kürü felan dene ben öncekinde onla hamile kalmıştım canımMerhaba canım, nasılsın? Ben malesef regl oldum bugün. Zaten pek umudum yok gibiydi de yine de acaba mı diyordum. Üzüldümhayırlısı olsun bakalım. Öteki aya inşallah. Sende durumlar nasıl, merak ettim. İnşallah sen hamilesindir.
Senin ilk bebeğin mi olacak Allah izin verirse. Benim var da ikinciyi istiyorduk. İnsan ikinci de olsa isteyip de olmayınca hayal kırıklığı yaşıyor. Tabi ki Allah izin verirse olur da ne bileyim işte. Şu an duygularımı tarif edemiyorum
Daha yeni evli sayılırsınız olur inşallah canım. Düşük moral bozucu bir durum, Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. İki tane meleğin olmuş seni diğer dünyada bekleyecek olan. Hassas da bir durum o yüzden yanlış bi şey deyip de seni üzmek istemiyorum. Allah'ın takdiri, boynumuz kıldan ince oluyor. İnşallah hamilesindir ve sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın. Ben de bi doktora gidip hormonlarıma baktırayım diyorum adet görmüşken. Olmadı soğan kürünü denerim ben de. Allahım hayırlı zamanda versin inşallah.İyiyim canım çok şükür. Bende hala ses Yok bakalım adet agrısı okurdu bir iki gün evvel oda YOk bu ay insallah hamileyimdir evde gebelik testi yoktu Lh test vardı onu yaptım iki çizgide aynı koyulukta. Ama hemen doktora gitmedim bir iki gün geçsin diye her ay hayal kırıklıgı Dr gebelik Yok dediğinde daha kötü oluyorum oyuzden evde bekliyorum öylece. İki tane düşügüm oldu 1.5 yıllık evliyim çok hevesliyiz ama her ay sanki daha umutsuzluk çöküyor. İnsallah seninde bir sonraki ay olur bi soğan kürü felan dene ben öncekinde onla hamile kalmıştım canım
Amin canım insallah Allah’a isteyen herkese versin aratmasın... ben hormonlarıma baktırdım troid sorunu çıktı dr dedi bu değerlerle hamile kalamazsın hemen ilaç başlattık belki öyle bisey olabilir hemen bir iki aya değerler normale giriyorDaha yeni evli sayılırsınız olur inşallah canım. Düşük moral bozucu bir durum, Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. İki tane meleğin olmuş seni diğer dünyada bekleyecek olan. Hassas da bir durum o yüzden yanlış bi şey deyip de seni üzmek istemiyorum. Allah'ın takdiri, boynumuz kıldan ince oluyor. İnşallah hamilesindir ve sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın. Ben de bi doktora gidip hormonlarıma baktırayım diyorum adet görmüşken. Olmadı soğan kürünü denerim ben de. Allahım hayırlı zamanda versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?