Gebeliğe Hazırlık Hamile olmak icin önemli bilgiler.. sizin tecrübeleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım banada yazabilirmisin lütfen
Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizim için dua et lütfen bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin Allah'ım
Merhaba bana da atabilir misiniz özelden mesajı

İyi akşamlar canım, bi gelişme var mı sende. Ben doktora gittim tahlil verdim. Sonuca baktım netten de fsh ile lh biraz yüksek anladığım kadarıyla. O yüzden moralim bozuldu yarın doktora tahlil sonucu için tekrar gideceğim. İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur.

Banada atarmısınız rica etsem

Canım ben dün kan verdim hcg 338 Çıkmış insallah sağlıklı bi gebeliktir yarın bidaha vericem sat 30 Ekim. 19 Kasım’da kan verdim 0.1 çıktı dün 338 sence normal mi artış geç döllenme gibi düşündüm ama insallah sağlıklıdır. Üzülme benimde troid değerlerim çok kötüydü çocuğun olamaz bile dediler ama hersey allahtan iki ay içinde hersey düzeldi insallah senin sıkıntın daha çabuk düzelir allah bizede annelik nasip etsin canımmm sanada dua ediyorum insallah gönlümüze göre olucak hersey

merhaba kızlar,
Z Zrftmlk arkadaşın yakın zamanda birinize özleden attığı msjı bana da iletebilir misiniz?
Kizlar bana yazmisti o arkadas.iliskiye cocuk icin girilmemesi gerektigini.cok kafaya takilmamasi geektigini ve iliskiden sonra hemen kalkilmamasi gerektigini falan yazmisti.yani hepimizin bildigi seyler.

Ayyy maşallah canım, çok sevindim :) inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebeğin. Geç döllenme olabilir dediğin gibi. Ben de senin için dua edecem. Allahım hayırla sağlıkla kavuştursun senle bebeğini. Ben bugün tekrar doktora gittim sonuç için. O da fsh yüksek bir de amh değerine bakalım dedi. Fakat bulunduğum yerde bakılamıyormuş bu değere, başka bir şehre gitmem lazım ona da eşim pek razı olmadı. Zaten de sevmez öyle hastaneydi tahlildi. Kafamızı boşuna kurcalıyorsun, Allah'ın vereceği varsa olur diyor o. Bakalım hayırlısı inşallah. Soğan kürü, arslanpençesi, incir kürü yapıp değerleri normale dönenler varmış. Onları deneyecem.

Canım üniversiteler bu konuda güzel araştırıyorlar eğer imkanın varsa git ama gidemiyorsan da sanırım Benim hep fsh yüksekti ama ben bilmiyordum soğan kürü denedim o ay hamile kaldım ama ben biraz üzün süre içtim sonra boş gebelikle düsükle sonlandı ben buna bağlıyorum oyuzden o aradaki süreyi iyi takip et. Allah kavuşturacak insallah hepimizi yavrularımıza canım benim

İnşallah tatlım yaaa inşallah:) sen naptın tekrarladın mı kan testini, ya da doktora gittin mi? Hamilelik takvimi açtığına göre bebişimizle yol aldın inşallah. Bakalım ben de sanırım gidemeyecem tahlil için. Soğan kürüne başlayacam. Hayırlısı inşallah

5 haftalık olduk canım bi sorun görünmüyor şimdilik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…