Merhaba bana da atabilir misiniz özelden mesajıCanım banada yazabilirmisin lütfen
Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizim için dua et lütfen bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin Allah'ım
Merhaba bana da yazabilir misiniz rica etsemÖzelden yazdım oradan bakabilirsin biraz mahremiyet içerdiği için oradan yazmak istedim
İyi akşamlar canım, bi gelişme var mı sende. Ben doktora gittim tahlil verdim. Sonuca baktım netten de fsh ile lh biraz yüksek anladığım kadarıyla. O yüzden moralim bozulduAmin canım insallah Allah’a isteyen herkese versin aratmasın... ben hormonlarıma baktırdım troid sorunu çıktı dr dedi bu değerlerle hamile kalamazsın hemen ilaç başlattık belki öyle bisey olabilir hemen bir iki aya değerler normale giriyor
Banada atarmısınız rica etsemAynı durumdaydım bende çok araştırıyordum kafayı yiyordum sonra tam pes ettim derken hamile kaldım en son ki denememde kesin emindim ama kalıcağımdan bazı seyler söylemişti doktorum yaparsan olur dedi dediği gibi de oldu çok şükür sımdı 4 aylık hamileyim güzel gidiyor sağlıklı bir oğlum olucak böyle giderse darısı basına insallah
Merhaba hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Banada yazabilirmisiniz rica etsemÖzelden yazdım oradan bakabilirsin biraz mahremiyet içerdiği için oradan yazmak istedim
Canım ben dün kan verdim hcg 338 Çıkmış insallah sağlıklı bi gebeliktir yarın bidaha vericem sat 30 Ekim. 19 Kasım’da kan verdim 0.1 çıktı dün 338 sence normal mi artış geç döllenme gibi düşündüm ama insallah sağlıklıdır. Üzülme benimde troid değerlerim çok kötüydü çocuğun olamaz bile dediler ama hersey allahtan iki ay içinde hersey düzeldi insallah senin sıkıntın daha çabuk düzelir allah bizede annelik nasip etsin canımmm sanada dua ediyorum insallah gönlümüze göre olucak herseyİyi akşamlar canım, bi gelişme var mı sende. Ben doktora gittim tahlil verdim. Sonuca baktım netten de fsh ile lh biraz yüksek anladığım kadarıyla. O yüzden moralim bozulduyarın doktora tahlil sonucu için tekrar gideceğim. İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur.
canım bana atabilirmisin özelden zahmet olmazsa? hayırlısı olsun inşallah tebrik ederimYazdım
Kizlar bana yazmisti o arkadas.iliskiye cocuk icin girilmemesi gerektigini.cok kafaya takilmamasi geektigini ve iliskiden sonra hemen kalkilmamasi gerektigini falan yazmisti.yani hepimizin bildigi seyler.
Ayyy maşallah canım, çok sevindim :) inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebeğin. Geç döllenme olabilir dediğin gibi. Ben de senin için dua edecem. Allahım hayırla sağlıkla kavuştursun senle bebeğini. Ben bugün tekrar doktora gittim sonuç için. O da fsh yüksek bir de amh değerine bakalım dedi. Fakat bulunduğum yerde bakılamıyormuş bu değere, başka bir şehre gitmem lazımCanım ben dün kan verdim hcg 338 Çıkmış insallah sağlıklı bi gebeliktir yarın bidaha vericem sat 30 Ekim. 19 Kasım’da kan verdim 0.1 çıktı dün 338 sence normal mi artış geç döllenme gibi düşündüm ama insallah sağlıklıdır. Üzülme benimde troid değerlerim çok kötüydü çocuğun olamaz bile dediler ama hersey allahtan iki ay içinde hersey düzeldi insallah senin sıkıntın daha çabuk düzelir allah bizede annelik nasip etsin canımmm sanada dua ediyorum insallah gönlümüze göre olucak hersey
Canım üniversiteler bu konuda güzel araştırıyorlar eğer imkanın varsa git ama gidemiyorsan da sanırım Benim hep fsh yüksekti ama ben bilmiyordum soğan kürü denedim o ay hamile kaldım ama ben biraz üzün süre içtim sonra boş gebelikle düsükle sonlandı ben buna bağlıyorum oyuzden o aradaki süreyi iyi takip et. Allah kavuşturacak insallah hepimizi yavrularımıza canım benimAyyy maşallah canım, çok sevindim :) inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebeğin. Geç döllenme olabilir dediğin gibi. Ben de senin için dua edecem. Allahım hayırla sağlıkla kavuştursun senle bebeğini. Ben bugün tekrar doktora gittim sonuç için. O da fsh yüksek bir de amh değerine bakalım dedi. Fakat bulunduğum yerde bakılamıyormuş bu değere, başka bir şehre gitmem lazımona da eşim pek razı olmadı. Zaten de sevmez öyle hastaneydi tahlildi. Kafamızı boşuna kurcalıyorsun, Allah'ın vereceği varsa olur diyor o. Bakalım hayırlısı inşallah. Soğan kürü, arslanpençesi, incir kürü yapıp değerleri normale dönenler varmış. Onları deneyecem.
İnşallah tatlım yaaa inşallah:) sen naptın tekrarladın mı kan testini, ya da doktora gittin mi? Hamilelik takvimi açtığına göre bebişimizle yol aldın inşallah. Bakalım ben de sanırım gidemeyecem tahlil için. Soğan kürüne başlayacam. Hayırlısı inşallahCanım üniversiteler bu konuda güzel araştırıyorlar eğer imkanın varsa git ama gidemiyorsan da sanırım Benim hep fsh yüksekti ama ben bilmiyordum soğan kürü denedim o ay hamile kaldım ama ben biraz üzün süre içtim sonra boş gebelikle düsükle sonlandı ben buna bağlıyorum oyuzden o aradaki süreyi iyi takip et. Allah kavuşturacak insallah hepimizi yavrularımıza canım benim
5 haftalık olduk canım bi sorun görünmüyor şimdilik çok şükürİnşallah tatlım yaaa inşallah:) sen naptın tekrarladın mı kan testini, ya da doktora gittin mi? Hamilelik takvimi açtığına göre bebişimizle yol aldın inşallah. Bakalım ben de sanırım gidemeyecem tahlil için. Soğan kürüne başlayacam. Hayırlısı inşallah
Aman maşallah canım, rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah.5 haftalık olduk canım bi sorun görünmüyor şimdilik çok şükür
Tam olarak nasıl kullandınızÇörek otu bal tarçın karışımı kullandigim ay hamile kaldim
https://www.meleklermekani.com/portal/hamile-kalmak-icin-corek-otu-bal-tarcin-kuru-harika-formul/Tam olarak nasıl kullandınız
Darısı başımıza inşallah
Teşekkürler
Ayy bana da yazabilirmisiniz nolurrÖzelden yazdım oradan bakabilirsin biraz mahremiyet içerdiği için oradan yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?