Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olma riskim nedir lütfen yardım edin :((
- Konu Sahibi girl43
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hadi leeeendelikafadulden
yaniii ?
E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
canım ya al bi test yap sende burda millet amuda kalkıyo gebe kalmak için olmuyoda sen iki sürtüdün kalcan mı sanıyosun :mymeka:
madem illede ya kaldıysam dyosan nette bisürü cevapta bulduğuna göre al bi test yap. 3 lira testler. bundan sonrada dikkat edersin sürtünürken ne senin başın ağrır ne bizim:hulya:
madem illede ya kaldıysam dyosan nette bisürü cevapta bulduğuna göre al bi test yap. 3 lira testler. bundan sonrada dikkat edersin sürtünürken ne senin başın ağrır ne bizim:hulya:
Yoktur birşey için rahat olsun bence.
Ama bundan sonra çok daha dikkatli ol ki; bu kadar gerilme ....
Ama bundan sonra çok daha dikkatli ol ki; bu kadar gerilme ....
gebelik testi alıp kullan, için rahatlasın, ne için yardım istediğini anlayamıyorum :uhm:
E
EU3
Ziyaretçi
ya millet neler yapıo hamile kalmak için burda ne okuorum :ecrin_bebek:
bişe olmaz ondan okadarda değil yani, milyonlarca spermden 1 tanesi yumurtayı döllerken sen zewk suyundan hamile kalırsan türkiye yakında nüfus patlaması yaşar
zemuszemus
takma yerimseniben
bide böle kendi kendini yiyceksen be güzelim nie girersin böle işlere anlamamki :umursamaz:
bişe olmaz ondan okadarda değil yani, milyonlarca spermden 1 tanesi yumurtayı döllerken sen zewk suyundan hamile kalırsan türkiye yakında nüfus patlaması yaşar
zemuszemus
takma yerimseniben
bide böle kendi kendini yiyceksen be güzelim nie girersin böle işlere anlamamki :umursamaz:
E
EU3
Ziyaretçi
yav bu tüp bebek falan yalan boşuna ahalinin parasını yiyolar.
giyecen ceketi pantolonu öyle girişecen demekki bu işe, meğerse sürtünerek oluyomuş.
:roflol: süpersin yaa :roflol:
E
EU3
Ziyaretçi
ya buraya konu acmayı dusunebiliyosunzda nıye gıdıpbı test yaptırmıyosunz inanınkı anlamış değilim
E
EU3
Ziyaretçi
¤ decemBer ¤;9603185 .!.:yav bu tüp bebek falan yalan boşuna ahalinin parasını yiyolar.
giyecen ceketi pantolonu öyle girişecen demekki bu işe, meğerse sürtünerek oluyomuş.
ay benımkaç gundur iğnelerdne mıdem bulandı artık bız bırakalım tedavıyı falan yahu dırek pantalon işine girelim be ole yada eşim iğneyı yaprken pantalonmu gıysekı kızzz gercı sankı eşim pantalon gıymıyosuş gibibişi anlasılıyor burda :)
Son düzenleyen: Moderatör:
T
TheShe
Ziyaretçi
canım ya al bi test yap sende burda millet amuda kalkıyo gebe kalmak için olmuyoda sen iki sürtüdün kalcan mı sanıyosun :mymeka:
Profilinde bekar yazıyo, testin fiyatını nerden biliyosun :jeyyar: :roflol:
erkek arkadasmla sürtünme yolu ile iliskiye girdik erkek arkadaşmda iç çamaşırı wardı bende cıplakdım erkek arkadasım bosalmadı ama çamaşırının üstünde bi kac cm genişlğinde zevk suyu vardı bende sanırsam o bölgeye vajinamla kısa süre temasda bulundum acaba hamile olabilirmiyim ne olur yardım edinnn ((
sürtünme yoluyla ilişkiye girilmez, ancak sevişilir.
üzerinde kıyafet varken nasıl ilişkiye girilir ki..
neyse..
bugün yediğin hurmalar yarın totonu tırmalar.
bi sürttürüğe hamile kalınsaydı ooooooo..