- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi Dormicum00
-
Az kalmis zaten hadi hayrlisiSanmam yapıcamı Pazartesi ye kadar eklerim ya
O kadar çok istiyorum ama olmayinca olmuyor. Bu ayda çok emindim hamile olduğumaHayırlı sı ya benimde kaç gkere geldi başıma sinir bozucu oluyor sanki senin test yapmanı bekliyomuş gibi
Yaaa çok üzüldüm. Ben de öğlen test yapcam negatifse hemen adet olurum kesin ben de. Psikolojik geciktiriyoruz adeti negatifi görünce hemen geliyor :)O kadar çok istiyorum ama olmayinca olmuyor. Bu ayda çok emindim hamile olduğumaeşimde sevindi ama kırmızı kart yedik.
Evet canım öyle oluyorYaaa çok üzüldüm. Ben de öğlen test yapcam negatifse hemen adet olurum kesin ben de. Psikolojik geciktiriyoruz adeti negatifi görünce hemen geliyor :)
Yaptin mi testini nolduYaaa çok üzüldüm. Ben de öğlen test yapcam negatifse hemen adet olurum kesin ben de. Psikolojik geciktiriyoruz adeti negatifi görünce hemen geliyor :)
Kan verdim ama pazt çıkacak dedi hastanede çalışan arkadaşım var erken öğrenirse bana haber verecek. 1saat oldu kan verdiğim henüzYaptin mi testini noldu
Cikmaya yakindir o zamn. Hayrli haberle gel insllhKan verdim ama pazt çıkacak dedi hastanede çalışan arkadaşım var erken öğrenirse bana haber verecek. 1saat oldu kan verdiğim henüz
Evde cesaret edemedim negatif görmeyePazartesiye de daha çok var ya inşallah güzel haberler alırsınaslında erken gebelik testi yapsaydın keşke
Sisteme atıyorlar mıdır ki bakayım biİnterneten ögrene bilirsin
Henüz yok:)Bi bak merek etik
Hayırlsıı canım işallahHenüz yok:)
Negatiff kızlar çıktı sonuç, ilk deneme fos. Önümüzdeki aylara bakcaz artıkBi bak merek etik
İşallah bende dayanamadım yaptım ama bende de yokNegatiff kızlar çıktı sonuç, ilk deneme fos. Önümüzdeki aylara bakcaz artık
Hayırlısı olsunİşallah bende dayanamadım yaptım ama bende de yok
Sizin noldu sonuçBenim de yarın regl olmam gerekiyo dün test yaptım erken yapılanlardan negatif çıktı. Ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Günün geçmesini beklicem ben de bi daha test yapmak için
Tez zamanda sağlıkla gelsin yine negatiflendik bu ay :)Negatiff kızlar çıktı sonuç, ilk deneme fos. Önümüzdeki aylara bakcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?