- Konu Sahibi Dormicum00
-
Hoş geldinBen de merterdeym yeniyim buralrda evlnnce geldm buraya
Yok daha hamile deilm olursam aricam birileriniGitigin bir doktor varmı
Saol hos buldum cnm ☺Hoş geldin❤
İşallah canım allah yüzünü güldürsün mini mini bebecikler veriri işallahYok daha hamile deilm olursam aricam birilerini
Sabredelim bakalım hayırlısı neyse o olsun işallahBnm de daha 12 gun var
Amiin sana daİşallah canım allah yüzünü güldürsün mini mini bebecikler veriri işallah
İşallah cnmAmiin sana da
Benim de yarın adet olmam lazım kanda test yaptırcam. Benimde kasık ağrım var ara ara bu sabah mide bulantım oldu öğürüp durdum kahvaltıya hazırlarken. aklıma hamilelik gelmemişti üşüttüm diye düşünürken hamilelikten mi diye kafama takıldı sonradan. Kanda baktırıp rahatlamak istiyorum varsa var yoksa yok, günlerdir çok düşündüm heveslendim.merhaba bende ikisenelik evliyim en son sat16 mayıs bu gün olcaktım hala bişey yok ama mide bulantısı kasık agrısı baş agrısı var bide bir anda ateş basması oluyor test almaya korkuyorum ya ne yapıcam ben kararsız kaldım
Umarım ikimizde hamileyizdir :) yarın sonucumu yazarım benBende öyleyim hata ben biraz istifra da etim
Ay hadi insllh ikinizin de guzel haberlerini aliriz sonra da darisi bana insllhBenim de yarın adet olmam lazım kanda test yaptırcam. Benimde kasık ağrım var ara ara bu sabah mide bulantım oldu öğürüp durdum kahvaltıya hazırlarken. aklıma hamilelik gelmemişti üşüttüm diye düşünürken hamilelikten mi diye kafama takıldı sonradan. Kanda baktırıp rahatlamak istiyorum varsa var yoksa yok, günlerdir çok düşündüm heveslendim.
Sen de yaparsan haber etay hadi işallah sen yaptır haber vermeyi unutma iyi geceler size
Sanmam yapıcamı Pazartesi ye kadar eklerim yaSen de yaparsan haber et
Hayırlı sı ya benimde kaç gkere geldi başıma sinir bozucu oluyor sanki senin test yapmanı bekliyomuş gibiBende hamileyim sanıyordum bütün belirtilere göre birde 5 gün gecikti adetim :) bugun hevesle test yaptım kocaman bir negatif gördüm ardından adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?