• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim

merhaba bende ikisenelik evliyim en son sat16 mayıs bu gün olcaktım hala bişey yok ama mide bulantısı kasık agrısı baş agrısı var bide bir anda ateş basması oluyor test almaya korkuyorum ya ne yapıcam ben kararsız kaldım☹️
Benim de yarın adet olmam lazım kanda test yaptırcam. Benimde kasık ağrım var ara ara bu sabah mide bulantım oldu öğürüp durdum kahvaltıya hazırlarken. aklıma hamilelik gelmemişti üşüttüm diye düşünürken hamilelikten mi diye kafama takıldı sonradan. Kanda baktırıp rahatlamak istiyorum varsa var yoksa yok, günlerdir çok düşündüm heveslendim.

Benim de yarın adet olmam lazım kanda test yaptırcam. Benimde kasık ağrım var ara ara bu sabah mide bulantım oldu öğürüp durdum kahvaltıya hazırlarken. aklıma hamilelik gelmemişti üşüttüm diye düşünürken hamilelikten mi diye kafama takıldı sonradan. Kanda baktırıp rahatlamak istiyorum varsa var yoksa yok, günlerdir çok düşündüm heveslendim.
Ay hadi insllh ikinizin de guzel haberlerini aliriz sonra da darisi bana insllh 😇🤗

Bende hamileyim sanıyordum bütün belirtilere göre birde 5 gün gecikti adetim :) bugun hevesle test yaptım kocaman bir negatif gördüm ardından adet oldum:KK1::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bende hamileyim sanıyordum bütün belirtilere göre birde 5 gün gecikti adetim :) bugun hevesle test yaptım kocaman bir negatif gördüm ardından adet oldum:KK1::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Hayırlı sı ya benimde kaç gkere geldi başıma sinir bozucu oluyor sanki senin test yapmanı bekliyomuş gibi😒

Back