- 15 Ağustos 2018
- 322
- 253
- 23
- Konu Sahibi Dormicum00
-
Ben 2 gun kala testle ogrendim canim hala adet olacakmis gibi his geliyo test yap benceBu ay korunmayı bıraktık. Düzenli adet görüyorum yumurtlama günlerimi dikkate alarak ilişkiye girdik. Adetime 2 gün kaldı. Adet olacakmışım gibi arada kasık ağrım ve göğüs şişkinliğim var. Bu belirtiler adet olacağım anlamına mı gelirtest için henüz erken mi acaba
İdrar testi mi yaptınızBen 2 gun kala testle ogrendim canim hala adet olacakmis gibi his geliyo test yap bence
Evet canimİdrar testi mi yaptınız
Benimde yarın adet olmam lazım ve dayanamadım randevu aldım kanda baktırcam varsa çıkar zaten artık kanda.yoksa da adet olmayı bekleyeyim :OBenim de yarın regl olmam gerekiyo dün test yaptım erken yapılanlardan negatif çıktı. Ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Günün geçmesini beklicem ben de bi daha test yapmak için
Korkma kiiz yoksa bilcen rahatlican. Ama adet gunun gecince yap bence. Ne zamn adetin.merhaba bende ikisenelik evliyim en son sat16 mayıs bu gün olcaktım hala bişey yok ama mide bulantısı kasık agrısı baş agrısı var bide bir anda ateş basması oluyor test almaya korkuyorum ya ne yapıcam ben kararsız kaldım☹
Bu gündüKorkma kiiz yoksa bilcen rahatlican. Ama adet gunun gecince yap bence. Ne zamn adetin.
Hm yap o zman nolcak. Hayrlisiyla gebesindr insllh.Bu gündü
Bu arada ben de istnbldym. Nersnde oturuosnBu gündü
İşallah çok sagol allah isteyen her keze nasip etsin işallahHm yap o zman nolcak. Hayrlisiyla gebesindr insllh.
Sefaköy inönüBu arada ben de istnbldym. Nersnde oturuosn
Bilemedim ki simdiO kkadar çok yaptımki bide pcos um doktorum 21günlük ilaç biti acaba biraz daha mı beklesem
Ben de merterdeym yeniyim buralrda evlnnce geldm burayaSefaköy inönü
Sefaköy inönü
Senİşallah çok sagol allah isteyen her keze nasip etsin işallah
Gitigin bir doktor varmıBen de merterdeym yeniyim buralrda evlnnce geldm buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?