• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim

Kızlar folik asit önerisi olan var mı ? Inofolic iyi diye duydum ama sadece polikistik over olanlar mi kullanabiliyor bilgisi olan var mı ?

Adetimin yıllardır geciktiğini bilmem hep tam vakti veya 1 gün sonrası mutlaka olur. 3gün gecikti belirti de yok. Kanda negatifi de gördüm hala neyi bekliyor adetim acaba:)))
Gelmedimi beta hgc kaç çıkmıştı baktınmı bende de bişey yok bekle bekle of çok zor ya beklemek

Gelmedimi beta hgc kaç çıkmıştı baktınmı bende de bişey yok bekle bekle of çok zor ya beklemek
1.2 ya :/ kesin yok yani ama hala neden olmadım hamilelik beklentisi olup stres yapsam anlayacağım ama direk adet olurum diye düşünmüştüm sonuç günü

Yükselme ihtimali varmı ya acaba heves etmeni istemem ama bir kaç kişi böyle olup degeri yükselmiş işallah sende de öyle dir eyer yolsada tez zamanda olursun en azından rahatlarsın

Anladım değeriniz düşük mü veya bi sorun yaşadınız mı bununla ilgili 😃
Hayır bi sorun yaşamadım ama ilk gebeligim kürtajlà sonuclandi kalbi durmustu folik asit kullanmamistim oncesinde . Simdi daha titiz davraniyorum bu sefer kucağıma almak istiyorum Allah nasip ederse. ( çok amin ) 😊😊😊😊

Yükselme ihtimali varmı ya acaba heves etmeni istemem ama bir kaç kişi böyle olup degeri yükselmiş işallah sende de öyle dir eyer yolsada tez zamanda olursun en azından rahatlarsın
Ya ben de okudum bir kaç kişinin öyle ama onlarda muhtelemen geç döllenme olmuş benim adetim normalde çok düzenlidir yumurtlama günümü dahi anlarım hatta geç yumurtlamış olacağımı sanmıyorum ama tabiki nasip 2 3 gün daha bekleyeyim de olmazsa yine yaparım test bugun de daha tık yok

Hayır bi sorun yaşamadım ama ilk gebeligim kürtajlà sonuclandi kalbi durmustu folik asit kullanmamistim oncesinde . Simdi daha titiz davraniyorum bu sefer kucağıma almak istiyorum Allah nasip ederse. ( çok amin ) 😊😊😊😊
Anladımm inşallah bi daha öyle bir sorun yaşamadan sağlıkla alırsınız kucağınıza
😊 Ben de bi sağlıkçıyım nacizane fikrim folik asit benzeri vitaminler ilaç sınıfında yer almıyor içindeki miktarı önemli onun dışında ticari ismine çok takılmayın hepsinin içeriği aynıdır😊

Bir de ben hiç gecikmeden yaptım 1 gün öncesi adetimin keşke gecikmesini bekleseydim. Bi daha 3 gün gecikmeden yapmayacağım :) ilk ya heyecan sabırsızlık oldu😃

YA hafi işallah vardır ama bende olmadı kesinleşti kırmızı kart yedik bu ay da olmadı☹️☹️
Ya az önce babannem aradı rüyasında beni hamile görmüş. Kimse bebek için denemelere başladığımı bilmiyor hamile kalana kadar söylemem diyordum. bir kaç gün önce de yakın arkadaşım mesaj attı o da rüyasında beni hamile görmüş. Kafayı yemeden adet olmalıyım :))))

Ya az önce babannem aradı rüyasında beni hamile görmüş. Kimse bebek için denemelere başladığımı bilmiyor hamile kalana kadar söylemem diyordum. bir kaç gün önce de yakın arkadaşım mesaj attı o da rüyasında beni hamile görmüş. Kafayı yemeden adet olmalıyım :))))
Ay allah seni işallah olmasında hamilesindir ben en azından kafam rahatladı ya

Yaa bana da ole oldu hem ben goruyorm surekli ruyamda hem de gecen arkdasim da dedi ruyasnda gordgunu 🤗 7 8 gun kaldi test yapmamak icin zor tutuyorm kendimi

Bu ay korunmayı bıraktık. Düzenli adet görüyorum yumurtlama günlerimi dikkate alarak ilişkiye girdik. Adetime 2 gün kaldı. Adet olacakmışım gibi arada kasık ağrım ve göğüs şişkinliğim var. Bu belirtiler adet olacağım anlamına mı gelir:KK43: test için henüz erken mi acaba
Bende geçen ay bıraktım korunmayı aynı senin gibi belirtiler hissettim gebelikte de aynı olur dendi ama adet oldum sonuç olarak. Çok umutlanmadan beklemek en iyisi bence test yapma bekle

Bir de ben hiç gecikmeden yaptım 1 gün öncesi adetimin keşke gecikmesini bekleseydim. Bi daha 3 gün gecikmeden yapmayacağım :) ilk ya heyecan sabırsızlık oldu😃
İnsan ilk denemede hemen tutacağını düşünüyor değil mi :) 13 yaşımdan beri hiç aksatmazdı regl bu ay beklediğim için ve psikolojik olarak kesin hamileyim dediğim için 3 gün gecikti stres yapıyor insan haliyle:)

Back