hamile olma ihtimalim var mı ?

capanred

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
4
1
36
24
Merhabalar

Son düzenleme:
Bence imkansız ama bazıların da böyle olabiliyor .. umarım değilsindir olmadı doktora git bence burdan anlayamazsın

Stres yapmışsınız belki o yüzden regl olmamışsınızdır. Şu anlattıklarınıza göre hamile olmanız pek olası değil.

Bence imkansız ama bazıların da böyle olabiliyor .. umarım değilsindir olmadı doktora git bence burdan anlayamazsın
adet düzensizliğim normal olabilir mi ? sonuçta her kadın senede bir iki kez düzensizlik yaşayabiliyor umarım değilimdir çünkü bir şey gerçekleşmemişti

Stres yapmışsınız belki o yüzden regl olmamışsınızdır. Şu anlattıklarınıza göre hamile olmanız pek olası değil.
olayı anlattıklarım da böyle söylüyor ama hala olmuyorum gerçekten gece gündüz bunu düşünür hala geldim.Ama tam bi şey yapmadığım için test alırken çekiniyorum ya da kan testi uzak kalıyor bana

adet düzensizliğim normal olabilir mi ? sonuçta her kadın senede bir iki kez düzensizlik yaşayabiliyor umarım değilimdir çünkü bir şey gerçekleşmemişti
Tabiki de olabilir canım stres yapmış olabilirsin o yüzden hemen korkma bir iki gün daha soğan suyu iç adet olursun bence ya

Adetiniz geckmiş ve test yapmışsınız negatif çkmş hamile değilsnz eğer çok korkuyorsanz nişanlınızla brlikte gidip kan testi vern ama bu şekilde hamile kalmak imkansz gibi brşy yani.. Zevk suyu hamile bırakmaz zevk suyunda sperm olursa hamle ihtimalinz olur ama bu da birleşme olmadan olduğu için imkansz diyeblrz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…