- 8 Mayıs 2023
- 437
- 314
- 23
- 25
Ya bence hamilelik stresti hormonların değişmesi vs bunlar etki ediyodur.Sordum ilgisi olduğunu düşünmüyorum dedi benimde rüyalarım tuhaflaştı umarım kötü bir şey değildir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bence hamilelik stresti hormonların değişmesi vs bunlar etki ediyodur.Sordum ilgisi olduğunu düşünmüyorum dedi benimde rüyalarım tuhaflaştı umarım kötü bir şey değildir![]()
Evet ne bilim ilk ve çok tedirgin oluyor insan nasıl geçiyor hamilelik mide bulantısı varmı benim çok nadir hiç yok gibi hatta sadece yorgunluk halsizlik ve aşırı baş dönmesiYa bence hamilelik stresti hormonların değişmesi vs bunlar etki ediyodur.
Benimde ilkEvet ne bilim ilk ve çok tedirgin oluyor insan nasıl geçiyor hamilelik mide bulantısı varmı benim çok nadir hiç yok gibi hatta sadece yorgunluk halsizlik ve aşırı baş dönmesi
Hemde nasıl geliyor bendede tam tersi çok acikiyorum yemek yiorum ve sanki hiç bir şey yemişim gibi sağ kasığımda batma oluyor ara ara hemen geçiyorBenimde ilkhamile olduğumu öğrendiğim günden beri halsizlik ve iştahsızlık var. Sol kasık ağrısı 1 hafta sürdü hemen geçti. Mide bulantim da 2 gün sürdü ama hicbisey yedirmedi. İştahsızlık ve biraz mide bulantim var onun haricinde hicbisey yok şuanda. Bence geliyor gelmekte olan belirtiler yandık vallla
![]()
Yaa kuzum benim kız mı erkek mi doğuyor içineHemde nasıl geliyor bendede tam tersi çok acikiyorum yemek yiorum ve sanki hiç bir şey yemişim gibi sağ kasığımda batma oluyor ara ara hemen geçiyor![]()
Ben ikisinide istiyorum amaYaa kuzum benim kız mı erkek mi doğuyor içine![]()
Bende de kız doğuyor araştırdım İştahsızlık sol kasık ağrısı kız. çok yemek sağ kasık ağrısı erkek diyolarBen ikisinide istiyorum amadoğrusu içime erkek doğuyor senin içine ne doğuyor
![]()
Diymi bende araştırdım öyle yazıyor dediğin gibi sağlıkla gelsin minikler bende bi oğlum olsun istiyorum hep içime doğuyordu bekarken bileBende de kız doğuyor araştırdım İştahsızlık sol kasık ağrısı kız. çok yemek sağ kasık ağrısı erkek diyolarbakalım bizde ne olcak minikler sağlıklı gelsinler hiç önemli değil tabi cinsiyetleri ama tatlı bi kızım olsun çok isterdimm
Yaa çin takvimi denedin miiiDiymi bende araştırdım öyle yazıyor dediğin gibi sağlıkla gelsin minikler bende bi oğlum olsun istiyorum hep içime doğuyordu bekarken bile![]()
Gün Gün gebelik takibi die bir uygulama var çin takvimi orada vardı yaptım erkek çıktıYaa çin takvimi denedin miii
Bende yaptım kız çıkıyorGün
Gün Gün gebelik takibi die bir uygulama var çin takvimi orada vardı yaptım erkek çıktısen yaptın mı canım
eBende yaptım kız çıkıyor![]()
Birde tam tersi çıkıyormuş bana kız sana oğlan ahahahahahBende yaptım kız çıkıyor![]()
Valla olur mu olur ya zaten hep istediklerimin tersi çıkar bunda cikmasin offBird
e
Birde tam tersi çıkıyormuş bana kız sana oğlan ahahahahah![]()
Valla olur mu olur ya zaten hep istediklerimin tersi çıkar bunda cikmasin offbakalim
Bakalım ne olacakValla olur mu olur ya zaten hep istediklerimin tersi çıkar bunda cikmasin off![]()
Adetiniz geçtii mı ?Eki Görüntüle 3545221
Kızlar markası freely olması dışında sorun yokara ara gelen sancılar ve uyku halim . Sancılarla birlikte de bel ağrısı vurup gidiyor ama marka yalancı pozitife el verişliymiş. Sizcee
Adete 7 gün kala kan testi negatif verir mi.çünkü doktorum çatlama olmuş hamile olabilirsin dedi.kan testi negatifti.alttan muayene yaptı birsey mi gördüde dedi bilemiyorumKan ver canım günün geçmiş çünkü
Gecikmenin 1. GünüAdetiniz geçtii mı ?
Yani bir gün gecikmeyle böyle belirtileer olur mu bilemedimGecikmenin 1. Günü
Anladım teşekkürlerYani bir gün gecikmeyle böyle belirtileer olur mu bilemedimki bir hafta on gün içinde belli olacaktır şuan çok erken