- 8 Mayıs 2023
- 437
- 314
- 23
- 25
Gec döllenme olduysa bu şekilde olabilir bekleyin 2 gün sonra tekrar test yapın yada kan verinGecikmenin 1. Günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec döllenme olduysa bu şekilde olabilir bekleyin 2 gün sonra tekrar test yapın yada kan verinGecikmenin 1. Günü
predictor alsana o 6 gün öncesine kadar kesin sonucu veriyor . Ya da predoctor ben 5 tanesini 220 tl ye aldım . Predictor bi tık pahalı ama ikisi de güvenli .Gecikmenin 1. Günü
Yok valla parasında değilim nöbetçi eczanelerde yoktu birinde freely birinde de softec vardı ikisi de ince çizgi ama güvenilmez markalar yarın da sabahtan kan vercempredictor alsana o 6 gün öncesine kadar kesin sonucu veriyor . Ya da predoctor ben 5 tanesini 220 tl ye aldım . Predictor bi tık pahalı ama ikisi de güvenli .
Merhaba bende gebeligimde rüyalar görüyordum korkutuluyordum bunu ablam ÿillar önce yapmış faydasını görmüş bende yaptım rüyalar kesildi rahatladım tavsiye ederim size de uzerlik varya tohum onu kaynat fisfisli şişeye doldur soğuyunca kaynarken nas felak Fatiha ayetel kursi aklına ne gelirse her sureyi oku ve evin dip bucak her köşesine sık kapı eşiğine falan faydasını görürsün inşallahDoktoruna sor istersen bende de 2 kere çıktı 2 haftadır ama gördüğüm kötü rüyalara bağlıyorum nedense
Erken yapmışsınKızlar bakarmisiniz teste bir hafta önce kan testi negatif çıktı sağlık ocağında yaptırmıştım şimdi adetime 4 gün var ama böyle çıktı kan testini erkenmi yaptırdım acaba
Tohumu nerede bulabilirim çok teşekkür ederimMerhaba bende gebeligimde rüyalar görüyordum korkutuluyordum bunu ablam ÿillar önce yapmış faydasını görmüş bende yaptım rüyalar kesildi rahatladım tavsiye ederim size de uzerlik varya tohum onu kaynat fisfisli şişeye doldur soğuyunca kaynarken nas felak Fatiha ayetel kursi aklına ne gelirse her sureyi oku ve evin dip bucak her köşesine sık kapı eşiğine falan faydasını görürsün inşallah
Kan testini demi erken yaptırmıştımErken yapmışsın
Evet evet adet günün geçsin inşallah vardır hamilelikKan testini demi erken yaptırmıştım
İnşallah cnm yaEvet evet adet günün geçsin inşallah vardır hamilelik
Çatlama tarihinden 10-12 gün sonra kanda belli olurAdete 7 gün kala kan testi negatif verir mi.çünkü doktorum çatlama olmuş hamile olabilirsin dedi.kan testi negatifti.alttan muayene yaptı birsey mi gördüde dedi bilemiyorum
Aktar olabilir belkiTohumu nerede bulabilirim çok teşekkür ederim![]()
Sizin belirtileriniz neydi öğrenmeden önce ? Benim adetim 5 gün gecikti (adetlerim çok düzenlidir) ama umutlanamıyorum 4 buçuk yıldır hiç hamile kalmadım hiçbir sorun olmamasına rağmen. Adet olacağım güne kadar 3-4 gün çok şiddetli adet ağrısı çektim, hatta oldum diye defalarca lavaboya koştum ama Birsey yoktu. Adet günüm geçince ağrılar azalmaya başladı bugün artık neredeyse hiç ağrım yok sadece hafif hafif alt karnıma ağrı giriyor. Dün akşam da bel ağrım çok oldu ama bugün birsey yok. Akıntı olur diyorlar ama bende akıntı da yok kupkuru. İştahım da azalmadı tersine çok açıkEvet evet adet günün geçsin inşallah vardır hamilelik
Yani açıkçası hemen hemen yaşadığım şeylerdi benimde bacak ağrım vardı çokca sağ bacağım aynı şekilde bendede kuruluk vardı akıntım hiç yoktu şimdi şimdi başladı 6 haftadan sonra bence kan vermelisiniz ben kanı 10 günüm geçtikten sonra verdim dört buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim umarım hamilesindirSizin belirtileriniz neydi öğrenmeden önce ? Benim adetim 5 gün gecikti (adetlerim çok düzenlidir) ama umutlanamıyorum 4 buçuk yıldır hiç hamile kalmadım hiçbir sorun olmamasına rağmen. Adet olacağım güne kadar 3-4 gün çok şiddetli adet ağrısı çektim, hatta oldum diye defalarca lavaboya koştum ama Birsey yoktu. Adet günüm geçince ağrılar azalmaya başladı bugün artık neredeyse hiç ağrım yok sadece hafif hafif alt karnıma ağrı giriyor. Dün akşam da bel ağrım çok oldu ama bugün birsey yok. Akıntı olur diyorlar ama bende akıntı da yok kupkuru. İştahım da azalmadı tersine çok açıkGöğüslerimde de pek bisey yok sadece uçlarında az biraz hassasiyet var. Kan vermeye de korkuyorum hep negatifi gördüğüm için
![]()
Pardon pardon kan vermedim kan vermek için gittim doktorum ultrasondan muayene yapalım dedi baktı dört buçuk haftalık hamile olduğumu söylediYani açıkçası hemen hemen yaşadığım şeylerdi benimde bacak ağrım vardı çokca sağ bacağım aynı şekilde bendede kuruluk vardı akıntım hiç yoktu şimdi şimdi başladı 6 haftadan sonra bence kan vermelisiniz ben kanı 10 günüm geçtikten sonra verdim dört buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim umarım hamilesindir![]()
Ben de verdim bu sabah kan hamileymişimPardon pardon kan vermedim kan vermek için gittim doktorum ultrasondan muayene yapalım dedi baktı dört buçuk haftalık hamile olduğumu söyledi![]()
Ooyyy maşallah maşallah hemen hemen aynı durumu yaşamışız demiştim sağlıkla gelsin inşallah ilaç verdi mi doktorunuzBen de verdim bu sabah kan hamileymişim4 buçuk haftalık hala inanamıyorum
![]()
Hayır daha doktoruma gitmedim yarın gideceğim inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinOoyyy maşallah maşallah hemen hemen aynı durumu yaşamışız demiştim sağlıkla gelsin inşallah ilaç verdi mi doktorunuz![]()
Amin inşallah çok sevindim gerçekten sağlıkla gelsinleer miniklerimizHayır daha doktoruma gitmedim yarın gideceğim inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()