Canım ben dün erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı, hayatımda ilk defa test yaptım. Her testte kuruma çizgisi oluyor mu bilgin var mı?
Merhaba bende birkaç saat önce öğrendim 1 gün geçti adetimi başım dönüyordu birkaç gündür ve 3 gündür rüyamda görüyordum hamile olduğumu yarın kan vericem inşallah bebeğim benimledirArkadaşlar merhaba ilk gebelik belirtileriniz nelerdir nasıl anladınız rabbim herkese hayırlısını versin paylaşırsanız sevinirim bu ay ilk denemelere başladık hayırlısı bakalım
Bir de gebeliğin ilk haftası anladınız mı
Peki testlerinin ikiside belirgin şekilde pozitif miydi yani iki testte de ikinci çizgi net miydi canımBende aşırı göğüslere hassasiyet ve beyaz akıntı vardı öle 2 tane evde test yapıp öğrenmiştim. :) Baska hicbiseyim yoktu. Halada kaşık ağrıları dışında hicbise yok.
Hayır iki testdede çizgi silik çıkmıştı aynı gün kan tahlili verdim acilde betam 589 çıkmıştıPeki testlerinin ikiside belirgin şekilde pozitif miydi yani iki testte de ikinci çizgi net miydi canım
Merhaba bende 1 gün gecikmeyle test yaptım bugün birincisi ilk idrar ikinci de ınanmayip azıcık ikinci idrarla yaptığım test bi bakar mısınHayır iki testdede çizgi silik çıkmıştı aynı gün kan tahlili verdim acilde betam 589 çıkmıştı
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşallahHayır iki testdede çizgi silik çıkmıştı aynı gün kan tahlili verdim acilde betam 589 çıkmıştı
Benim testlerimde seninkinden çok azcık belirgindir ıkiside böyle çıktıysa hamilesin dır :) Hayırlı olsun diyelim şimdiden :)Merhaba bende 1 gün gecikmeyle test yaptım bugün birincisi ilk idrar ikinci de ınanmayip azıcık ikinci idrarla yaptığım test bi bakar mısın
Peki senin belirtilerin var mı yoksa sadece adetin geciktigi için mi gidicem sin. Çok saol insallah 4 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem insallah Bi sorun yoktur.Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşallahbenimde merak ettiğim bu hamile miyim salı günü doktora gidecektik eşimle adetim de baya gecikti ama çok fazla kar yağdı ve doktorumun çalıştığı yer biraz uzak o yüzden karda kışta riske atmak istemiyoruz
Yaa inşallah vardır o kadar korkuyorum ki kanda birşey yok diyecekler diye çok uğraştım bebek için o kadar ilaç kullandım olmamıştıBenim testlerimde seninkinden çok azcık belirgindir ıkiside böyle çıktıysa hamilesin dır :) Hayırlı olsun diyelim şimdiden :)
Testi ne zaman yaptın bide ne zaman hastaneye gitmeyi planlıyorsunuz.Yaa inşallah vardır o kadar korkuyorum ki kanda birşey yok diyecekler diye çok uğraştım bebek için o kadar ilaç kullandım olmamıştı
Bugün 2 de uyandım öğlen rüyamda görmüştüm bi yapayım dedim hemen çıktı ikincisini birkaç saat sonra tekrarladım varsa onda da çıkar diye hemen çıktıTesti ne zaman yaptın bide ne zaman hastaneye gitmeyi planlıyorsunuz.
Yarın sağlık ocağına gidip kan vericemTesti ne zaman yaptın bide ne zaman hastaneye gitmeyi planlıyorsunuz.
Hayırlı olsun canım. İnsallah sağlıkla kucağına alirsin bebeğiniYarın sağlık ocağına gidip kan vericem
Yaklaşık 15 gün önce pembemsi bi akıntım oldu 3-4 damla kadar adetim başlıyor sandım bi daha gelmedi. Göğüs hassasiyetim ve ağrım var birde kabızlık. Tabi en büyük etken gecikmePeki senin belirtilerin var mı yoksa sadece adetin geciktigi için mi gidicem sin. Çok saol insallah 4 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem insallah Bi sorun yoktur.
Allahim isteyen herkeze nasip eder inşallah.
Aminn Allah razı olsun sende öyle inşallah ❤Hayırlı olsun canım. İnsallah sağlıkla kucağına alirsin bebeğini
Adetin gecikmişmiydiHava muhalefeti nedeniyle maalesef salı günü doktora gidemeyeceğim mecburen ertelemek zorunda kaldık baya bi kar yağışı var çünküdün sabah ilk idrarla test yaptım ve ikinci çizgi hafif silik bi şekilde meydana çıktı hayal mi görüyorum dedim kendi kendime çizgi çok net belli değildi belki ama silik de olsa görünüyordu inşallah vardır hafta içi bi daha test yapmayı düşünüyorum bu ara biraz bulantımda var psikolojik mi bilmiyorum
15 gün kdar gecikmiştiAdetin gecikmişmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?