- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
Gebeliğin ilk haftası adet olunan dönem oluyor onu mu, diyorsun döllenme den sonrayı mı diyorsun,? Benim ilk belirtilerim cok garip tü adet günümden 3 gün sonra cok hasta oldum dayanılmaz bir baş agrısı karın agrısı cektim adet olucam sandım sonra gece aniden biri karnıma bıcak saplandı sanarak siddetli ama 10 sn süren ayaklarıma kadar yayılan bir acıyla uyandım hiç bir şekilde hissetmediğim türden bir acıydı 2 defa oldu adet gecikmesinin 4. Günü gögüslerimde adet öncesinden cok daha farklı ve fazla hassasiyet oldu sanki gögüslerim cürümüşte onun acısıymış gibi ve koyu kıvamlı hiç durmayan bazen sarı bazen renksiz akıntım oldu hatta cok defa adet oldum sanarak tuvalete gittim 3 gün bpyunca. Son 3 defada 21-22 gün de bir regl oldugum için 30. Günü bekliyeyim demiştim ama belirtiler o kadar coktu ki 27. Günde test yaptım sonra kırmızı 2. Cizgi net cıktı. Birde adetten 1 hafta önce yani tahminimce döllenme den 7 gün sonra tuhaf ve sebepsiz midem yandı sanki hiç durmadan acılı şalgam içiyormuşum gibi. Normalde sürekli kendimde aylarca belirti arayıp bulmus tum ama bu sefer hayır dedim kendime psikolojik hepsi dedim Soguk aldın dedim test yapmamak için direndim. Evet adet belirtilerine benziyor belirtiler ama birebir aynı değil çünkü adet agrısı kısa süreli olmuyordu benim 1 gün sonrada adet gelirdi. Umarım sen ve isteyen herkesin hayırlı saglıklı evlatları olur inşaAllah ben ve bebek bekleyen herkeste evlatlarını, saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagına alırArkadaşlar merhaba ilk gebelik belirtileriniz nelerdir nasıl anladınız rabbim herkese hayırlısını versin paylaşırsanız sevinirim bu ay ilk denemelere başladık hayırlısı bakalım
Bir de gebeliğin ilk haftası anladınız mı