• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz

Canım ben dün erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı, hayatımda ilk defa test yaptım. Her testte kuruma çizgisi oluyor mu bilgin var mı?

bir fikrim yok canım kesin bişi diyemem bazen kuruma çizgisi olabiliyor bazen olmuyor belli olmuyo yani

Bende aşırı göğüslere hassasiyet ve beyaz akıntı vardı öle 2 tane evde test yapıp öğrenmiştim. :) Baska hicbiseyim yoktu. Halada kaşık ağrıları dışında hicbise yok.

Arkadaşlar merhaba ilk gebelik belirtileriniz nelerdir nasıl anladınız rabbim herkese hayırlısını versin paylaşırsanız sevinirim bu ay ilk denemelere başladık hayırlısı bakalım
Bir de gebeliğin ilk haftası anladınız mı
Merhaba bende birkaç saat önce öğrendim 1 gün geçti adetimi başım dönüyordu birkaç gündür ve 3 gündür rüyamda görüyordum hamile olduğumu yarın kan vericem inşallah bebeğim benimledir

Bende aşırı göğüslere hassasiyet ve beyaz akıntı vardı öle 2 tane evde test yapıp öğrenmiştim. :) Baska hicbiseyim yoktu. Halada kaşık ağrıları dışında hicbise yok.
Peki testlerinin ikiside belirgin şekilde pozitif miydi yani iki testte de ikinci çizgi net miydi canım

Hayır iki testdede çizgi silik çıkmıştı aynı gün kan tahlili verdim acilde betam 589 çıkmıştı
Merhaba bende 1 gün gecikmeyle test yaptım bugün birincisi ilk idrar ikinci de ınanmayip azıcık ikinci idrarla yaptığım test bi bakar mısın

Eklentiler

• IMG-20210214-WA0017.jpeg
    IMG-20210214-WA0017.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 42
Hayır iki testdede çizgi silik çıkmıştı aynı gün kan tahlili verdim acilde betam 589 çıkmıştı
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🙏 benimde merak ettiğim bu hamile miyim 🙄 salı günü doktora gidecektik eşimle adetim de baya gecikti ama çok fazla kar yağdı ve doktorumun çalıştığı yer biraz uzak o yüzden karda kışta riske atmak istemiyoruz 🙄

Merhaba bende 1 gün gecikmeyle test yaptım bugün birincisi ilk idrar ikinci de ınanmayip azıcık ikinci idrarla yaptığım test bi bakar mısın
Benim testlerimde seninkinden çok azcık belirgindir ıkiside böyle çıktıysa hamilesin dır :) Hayırlı olsun diyelim şimdiden :)

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🙏 benimde merak ettiğim bu hamile miyim 🙄 salı günü doktora gidecektik eşimle adetim de baya gecikti ama çok fazla kar yağdı ve doktorumun çalıştığı yer biraz uzak o yüzden karda kışta riske atmak istemiyoruz 🙄
Peki senin belirtilerin var mı yoksa sadece adetin geciktigi için mi gidicem sin. Çok saol insallah 4 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem insallah Bi sorun yoktur.
Allahim isteyen herkeze nasip eder inşallah.

Benim testlerimde seninkinden çok azcık belirgindir ıkiside böyle çıktıysa hamilesin dır :) Hayırlı olsun diyelim şimdiden :)
Yaa inşallah vardır o kadar korkuyorum ki kanda birşey yok diyecekler diye çok uğraştım bebek için o kadar ilaç kullandım olmamıştı

Peki senin belirtilerin var mı yoksa sadece adetin geciktigi için mi gidicem sin. Çok saol insallah 4 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem insallah Bi sorun yoktur.
Allahim isteyen herkeze nasip eder inşallah.
Yaklaşık 15 gün önce pembemsi bi akıntım oldu 3-4 damla kadar adetim başlıyor sandım bi daha gelmedi. Göğüs hassasiyetim ve ağrım var birde kabızlık. Tabi en büyük etken gecikme 🙄

Hava muhalefeti nedeniyle maalesef salı günü doktora gidemeyeceğim mecburen ertelemek zorunda kaldık baya bi kar yağışı var çünkü 🙄 dün sabah ilk idrarla test yaptım ve ikinci çizgi hafif silik bi şekilde meydana çıktı hayal mi görüyorum dedim kendi kendime 🙄 çizgi çok net belli değildi belki ama silik de olsa görünüyordu inşallah vardır hafta içi bi daha test yapmayı düşünüyorum bu ara biraz bulantımda var psikolojik mi bilmiyorum 🙄
Adetin gecikmişmiydi

Kaç haftalık hamile olduğunuz nasıl hesaplanıyor bilginiz var mı

Back