• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz

Kuzum kanda belli oluyor o kan değerlerine göre tablo var ordan karşılaştırıyorsun sen daha gitmedin mi doktora
Salı günü gitçem canım rutin kontrol için randevu almıştım böyle test yapıp belli olunca erkene çekmedim internetten araştırdığıma göre çıkan değer sonucuna göre 1-2 haftalık görünüyor bazı sayfalarda hesaplama var son adetim başlangıç tarihini istiyor 26 Aralık diye girince de 7 haftalık çıkarıyor anlamadım 🤷🏼‍♀️

En
Salı günü gitçem canım rutin kontrol için randevu almıştım böyle test yapıp belli olunca erkene çekmedim internetten araştırdığıma göre çıkan değer sonucuna göre 1-2 haftalık görünüyor bazı sayfalarda hesaplama var son adetim başlangıç tarihini istiyor 26 Aralık diye girince de 7 haftalık çıkarıyor anlamadım 🤷🏼‍♀️
en son adetin 26 Aralık mı

Bence test yaptırmalısın artık bunca zamana nasıl durdun ben duramazdım😂😂
Dün yaptırdık zaten canım hamile görünüyorum sanırım kan değerim 160 çıktı 😊 benim hesaplamaya çalıştığım hamileysem kaç haftalık olduğu

Dün yaptırdık zaten canım hamile görünüyorum sanırım kan değerim 160 çıktı 😊 benim hesaplamaya çalıştığım hamileysem kaç haftalık olduğu
Çok sevindim canımmm Allah analı babalı büyütsüüün ay ne mutlu haber :))) kuzum baktım şimdi senin için 4 haftalık gösteriyor bi sayfada

Çok sevindim canımmm Allah analı babalı büyütsüüün ay ne mutlu haber :))) kuzum baktım şimdi senin için 4 haftalık gösteriyor bi sayfada
Teşekkür ederim canım 😊 salı günü netleşir sanırım kaç haftalık olduğu doktora gideceğiz ama öncesinde öğrenirim belki diyeyazayım dedim 😊 tuhaf bi his hem merak hem heyecan hem de korku bir arada

kızlar benimde reglim 3 gün gecikti. bugun test yaptım ve cok silik cizgi cıktı. kurudukcada cizgi belirginleşti. insallah bende hamileyim. son adet tarihim 21 ocak

kızlar benimde reglim 3 gün gecikti. bugun test yaptım ve cok silik cizgi cıktı. kurudukcada cizgi belirginleşti. insallah bende hamileyim. son adet tarihim 21 ocak
hatta ilk başta teste baktığımda acaba ben mi görmek istediğim için görüyorum diye bile düşündüm. çok zor ve stresli durumlar. allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

Back