Kuzum kanda belli oluyor o kan değerlerine göre tablo var ordan karşılaştırıyorsun sen daha gitmedin mi doktoraKaç haftalık hamile olduğunuz nasıl hesaplanıyor bilginiz var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz
- Konu Sahibi melisasay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Salı günü gitçem canım rutin kontrol için randevu almıştım böyle test yapıp belli olunca erkene çekmedim internetten araştırdığıma göre çıkan değer sonucuna göre 1-2 haftalık görünüyor bazı sayfalarda hesaplama var son adetim başlangıç tarihini istiyor 26 Aralık diye girince de 7 haftalık çıkarıyor anlamadımKuzum kanda belli oluyor o kan değerlerine göre tablo var ordan karşılaştırıyorsun sen daha gitmedin mi doktora
En
en son adetin 26 Aralık mıSalı günü gitçem canım rutin kontrol için randevu almıştım böyle test yapıp belli olunca erkene çekmedim internetten araştırdığıma göre çıkan değer sonucuna göre 1-2 haftalık görünüyor bazı sayfalarda hesaplama var son adetim başlangıç tarihini istiyor 26 Aralık diye girince de 7 haftalık çıkarıyor anlamadım
- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Evet en son adetimin ilk günü 26 Aralık bi daha da adet olmadım 14-18 Ocak aralığında ovulasyon testinin pik yaptığı dönemdi ama net tarihi tam hatırlamıyorumEn
en son adetin 26 Aralık mı
Bence test yaptırmalısın artık bunca zamana nasıl durdun ben duramazdımEvet en son adetimin ilk günü 26 Aralık bi daha da adet olmadım 14-18 Ocak aralığında ovulasyon testinin pik yaptığı dönemdi ama net tarihi tam hatırlamıyorum
- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Dün yaptırdık zaten canım hamile görünüyorum sanırım kan değerim 160 çıktı benim hesaplamaya çalıştığım hamileysem kaç haftalık olduğuBence test yaptırmalısın artık bunca zamana nasıl durdun ben duramazdım
Çok sevindim canımmm Allah analı babalı büyütsüüün ay ne mutlu haber :))) kuzum baktım şimdi senin için 4 haftalık gösteriyor bi sayfadaDün yaptırdık zaten canım hamile görünüyorum sanırım kan değerim 160 çıktı benim hesaplamaya çalıştığım hamileysem kaç haftalık olduğu
- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Teşekkür ederim canım salı günü netleşir sanırım kaç haftalık olduğu doktora gideceğiz ama öncesinde öğrenirim belki diyeyazayım dedim tuhaf bi his hem merak hem heyecan hem de korku bir aradaÇok sevindim canımmm Allah analı babalı büyütsüüün ay ne mutlu haber :))) kuzum baktım şimdi senin için 4 haftalık gösteriyor bi sayfada
İnşallah bizede nasip olur kuzumTeşekkür ederim canım salı günü netleşir sanırım kaç haftalık olduğu doktora gideceğiz ama öncesinde öğrenirim belki diyeyazayım dedim tuhaf bi his hem merak hem heyecan hem de korku bir arada
- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
İnşallah canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahİnşallah bizede nasip olur kuzum
Amiiiiinİnşallah canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Bende henüz bişi yokKızlar göğüs uçlarınızda kararma oldu mu benim göğüs uçlarım biraz koyulaştı ya
- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Hayırlı olsun kuzucum Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adınaKızlar hamileyiiiiim
Amin amin yavrum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun kuzucum Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına
hatta ilk başta teste baktığımda acaba ben mi görmek istediğim için görüyorum diye bile düşündüm. çok zor ve stresli durumlar. allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.kızlar benimde reglim 3 gün gecikti. bugun test yaptım ve cok silik cizgi cıktı. kurudukcada cizgi belirginleşti. insallah bende hamileyim. son adet tarihim 21 ocak
yaa hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün kucağınıza alırsınız inşallah. bende çarşamba günü testi tekrarlamayı düşünüyorum. ona görede doktora gideceğimBenimde 22 ocaktı kan değerim 10,57 dün kan verdim