Gebeliğin ilk haftası adet olunan dönem oluyor onu mu, diyorsun döllenme den sonrayı mı diyorsun,? Benim ilk belirtilerim cok garip tü adet günümden 3 gün sonra cok hasta oldum dayanılmaz bir baş agrısı karın agrısı cektim adet olucam sandım sonra gece aniden biri karnıma bıcak saplandı sanarak siddetli ama 10 sn süren ayaklarıma kadar yayılan bir acıyla uyandım hiç bir şekilde hissetmediğim türden bir acıydı 2 defa oldu adet gecikmesinin 4. Günü gögüslerimde adet öncesinden cok daha farklı ve fazla hassasiyet oldu sanki gögüslerim cürümüşte onun acısıymış gibi ve koyu kıvamlı hiç durmayan bazen sarı bazen renksiz akıntım oldu hatta cok defa adet oldum sanarak tuvalete gittim 3 gün bpyunca. Son 3 defada 21-22 gün de bir regl oldugum için 30. Günü bekliyeyim demiştim ama belirtiler o kadar coktu ki 27. Günde test yaptım sonra kırmızı 2. Cizgi net cıktı. Birde adetten 1 hafta önce yani tahminimce döllenme den 7 gün sonra tuhaf ve sebepsiz midem yandı sanki hiç durmadan acılı şalgam içiyormuşum gibi. Normalde sürekli kendimde aylarca belirti arayıp bulmus tum ama bu sefer hayır dedim kendime psikolojik hepsi dedim Soguk aldın dedim test yapmamak için direndim. Evet adet belirtilerine benziyor belirtiler ama birebir aynı değil çünkü adet agrısı kısa süreli olmuyordu benim 1 gün sonrada adet gelirdi. Umarım sen ve isteyen herkesin hayırlı saglıklı evlatları olur inşaAllah ben ve bebek bekleyen herkeste evlatlarını, saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagına alırArkadaşlar merhaba ilk gebelik belirtileriniz nelerdir nasıl anladınız rabbim herkese hayırlısını versin paylaşırsanız sevinirim bu ay ilk denemelere başladık hayırlısı bakalım
Bir de gebeliğin ilk haftası anladınız mı
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumBende de var, çamaşırım hep kirleniyor. Sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. Hadi bakalım inşallah benim de bebişim vardır
Aaa ciddi misinEvet devam eder benimki 10 gün sürüyo
Amin inşallahh Rabbim İsteyen herkese versinAaa ciddi misinbaya sürüyormuş rabbim iyi sonuçlandırsın ya
Amin amin inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbimMrba kızlar bu ay evlilikte 6.ayımız ve en başından beri çocuk istiyoduk ve bu ay Rabbime şükürler olsun ki hamişim benim regl günümde 2 3 damla hafif bi kahve pembe arası bi leke geldi ve aşırı gaz sancım vardı ve sürekli akıntım var sanki yumurtlama dönemindeymişim gibi Rabbim İsteyen herkese nasip etsin İnşallah
İnşallah vardır ya haber et olur muBenim de 3 gündür sağ kasığımda ve sağ yanımda ağrı var. Gaz sancısı gibi... Adetime 5 gün kaldı, umutlanmak istemiyorum
Dün çok ağrım oldu gaz sıkışması gibi iki büklüm gezdim üşüttüm desem altıma tayt giymeden hayatta çıkmam havlu çorap giyiyorum düşününİnşallah bebiş geliyodur ben bel sancısıyla hamile kalıyorum aşırı bi bel ve kasık ağrım var gaz sancısı gece 4 te uyandırdı o kadar sert geliyo ki sizin de öyle mi
İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah bebiş geliyodur ben bel sancısıyla hamile kalıyorum aşırı bi bel ve kasık ağrım var gaz sancısı gece 4 te uyandırdı o kadar sert geliyo ki sizin de öyle mi
Bence yüksek ihtimal bebiş gelen kan yerleşme kanaması oluyor haber et bakalım inşallah istediğin olur kuzumKızlar bizde yaklaşık 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz nasip olmadı henüz. Her ay yeni umut.. en son 26 aralıkta adet oldum adet sonrası ovulasyon takibiyle yumurtalamamı takip ettim ve eşimle fazlasıyla değerlendirdik şuan adet konusumda gelen giden yok beklenen adet tarihime bir iki gün kala pembemsi bi akıntım oldu üç dört damla adet oldum sandım devamı gelmedi hala daha da yok test yapıyorum sanki silik çizgi varmış gibi geliyor ama belki bana öyle görünüyordur diye düşünüyorum bilmiyorum aşırı derece de göğüs hassasiyetim ve aprım var kabızlık ve gaz da aynı şekilde. Hamilelik olabilir mi sizce? Hala adet olmadığım için doktordan randevu aldım salı günü gideceğim ama içim içimi yiyo inşallah hamileyimdir demek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Amiiin inşallah kuzum inşallah bakalım adeti bekliyoruzGebeliğin ilk haftası adet olunan dönem oluyor onu mu, diyorsun döllenme den sonrayı mı diyorsun,? Benim ilk belirtilerim cok garip tü adet günümden 3 gün sonra cok hasta oldum dayanılmaz bir baş agrısı karın agrısı cektim adet olucam sandım sonra gece aniden biri karnıma bıcak saplandı sanarak siddetli ama 10 sn süren ayaklarıma kadar yayılan bir acıyla uyandım hiç bir şekilde hissetmediğim türden bir acıydı 2 defa oldu adet gecikmesinin 4. Günü gögüslerimde adet öncesinden cok daha farklı ve fazla hassasiyet oldu sanki gögüslerim cürümüşte onun acısıymış gibi ve koyu kıvamlı hiç durmayan bazen sarı bazen renksiz akıntım oldu hatta cok defa adet oldum sanarak tuvalete gittim 3 gün bpyunca. Son 3 defada 21-22 gün de bir regl oldugum için 30. Günü bekliyeyim demiştim ama belirtiler o kadar coktu ki 27. Günde test yaptım sonra kırmızı 2. Cizgi net cıktı. Birde adetten 1 hafta önce yani tahminimce döllenme den 7 gün sonra tuhaf ve sebepsiz midem yandı sanki hiç durmadan acılı şalgam içiyormuşum gibi. Normalde sürekli kendimde aylarca belirti arayıp bulmus tum ama bu sefer hayır dedim kendime psikolojik hepsi dedim Soguk aldın dedim test yapmamak için direndim. Evet adet belirtilerine benziyor belirtiler ama birebir aynı değil çünkü adet agrısı kısa süreli olmuyordu benim 1 gün sonrada adet gelirdi. Umarım sen ve isteyen herkesin hayırlı saglıklı evlatları olur inşaAllah ben ve bebek bekleyen herkeste evlatlarını, saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagına alır
Birde ovulasyon göre mi ilerledin onu merak ediyorum ben test aldım bugün ikiside net bir şekilde çiftAmiiin inşallah kuzum inşallah bakalım adeti bekliyoruz
İnşallah canım testlerin negatif çıkması kafamı karıştırıyor bakalım haftasnu bi daha test yapcam salı günü her türlü netleşcek zatenBence yüksek ihtimal bebiş gelen kan yerleşme kanaması oluyor haber et bakalım inşallah istediğin olur kuzum
Amin inşallahh Rabbim size de en kısa sürede nasip etsinAmin amin inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Erken diye çıkmamışta olabilir inşallah vardır kuzumİnşallah canım testlerin negatif çıkması kafamı karıştırıyor bakalım haftasnu bi daha test yapcam salı günü her türlü netleşcek zaten
AmiiiiiiinAmin inşallahh Rabbim size de en kısa sürede nasip etsin
Amiiin inşallah kuzum rabbim analı babalı büyütsün senin bebişideÇok bir belirti yoktu arkadaşlar ben hamile kaldığım ay sadece çok acıkıyordum bir de ekstra uyuyordum ha bir de kabızlık vardı adetten bir gün önce de normal testte gebe olduğumu öğrenmiştim Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşaAllah en yakın hayırlı zamanda güzel haberi alırsınız
Canım ben dün erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı, hayatımda ilk defa test yaptım. Her testte kuruma çizgisi oluyor mu bilgin var mı?Hava muhalefeti nedeniyle maalesef salı günü doktora gidemeyeceğim mecburen ertelemek zorunda kaldık baya bi kar yağışı var çünküdün sabah ilk idrarla test yaptım ve ikinci çizgi hafif silik bi şekilde meydana çıktı hayal mi görüyorum dedim kendi kendime çizgi çok net belli değildi belki ama silik de olsa görünüyordu inşallah vardır hafta içi bi daha test yapmayı düşünüyorum bu ara biraz bulantımda var psikolojik mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?