- 4 Ağustos 2022
- 95
- 44
- 30
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
Yok ya Edacım dün bana ettiği kelimeler bi duyaydın kalk hastaneye gidelim diyorum ne ye gitçez diyo negatifi öğrenmeye mi umudumu çok kırdıYaa hala inanamiyodur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya Edacım dün bana ettiği kelimeler bi duyaydın kalk hastaneye gidelim diyorum ne ye gitçez diyo negatifi öğrenmeye mi umudumu çok kırdıYaa hala inanamiyodur bence
Hastaneye gitmedinmi ki cnmYok ya Edacım dün bana ettiği kelimeler bi duyaydın kalk hastaneye gidelim diyorum ne ye gitçez diyo negatifi öğrenmeye mi umudumu çok kırdı
1 yıl yine ben 4 yıldır görüyorumAy inşallah 1 yıldır negatif görmekten yoruldum artık
Gitmedim içimdeki heves kalmadı gitmeyeHastaneye gitmedinmi ki cnm
Aman canım hevesini kırmasına izin verme kimsenin gerekirse tek git ama yinede o sevinci tat benceGitmedim içimdeki heves kalmadı gitmeye
AminAllah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Tek git bence de sonucu al kan testinin eşine gösterirsinAman canım hevesini kırmasına izin verme kimsenin gerekirse tek git ama yinede o sevinci tat bence
Cikar kanda varsa yap bence bende yarin kan vericemÇarşamba günü evlilik yıldönümüm yarın gidip kan versem çıkar mı acaba varsa eğer sürpriz yaparım diye erken test yaptım çok silik çizgi görünce çok heyecan yaptım
Birbirimize bilgi verelim burdan inşallah hepimiz hamileyizdirCikar kanda varsa yap bence bende yarin kan vericem
Olur tabi inşallah canım dua edelimBirbirimize bilgi verelim burdan inşallah hepimiz hamileyizdir
Ya ben hissediyorum varAman canım hevesini kırmasına izin verme kimsenin gerekirse tek git ama yinede o sevinci tat bence
O zmnn ne duruyosun sabah ilk iş hastaneye git derim ️Ya ben hissediyorum var
Bugün doktorum gitcem tekrar muayene olmaya ne bileyim bi mucize olurda inşallah eşimde söylediği şeylere pişman olur bebeğimizi karnımda eve gelmiş oluruz aminnnnnBirbirimize bilgi verelim burdan inşallah hepimiz hamileyizdir
Öğleden sonra gitcekmişiz beni götürecekmişO zmnn ne duruyosun sabah ilk iş hastaneye git derim ️
İnşallah canımBugün doktorum gitcem tekrar muayene olmaya ne bileyim bi mucize olurda inşallah eşimde söylediği şeylere pişman olur bebeğimizi karnımda eve gelmiş oluruz aminnnnn
Hehhh söyle iyi haberlerini bekliyoruz dualarım seninleÖğleden sonra gitcekmişiz beni götürecekmiş