- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Tam da bunu demek istedim yanı adet günümde. Belli olur mu çünkü çok erken olmuş oluyor ondan merak ettim kafama takıldıHangi konuda yardım istediğinizi anlamadım ama ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim
Aaaaa nasıl anladınızzz????Rahmime düştüğü gibi anladım hatta ilk aşermem bile olmuştu sonra da kesinleşti üçüncü haftaya girdiğimde idrar testiyle öğrendim adetime 7-8 gün vardı
Yok artık 72 saat sonra gebelik mi öğreniliyorZGenelde 2 hafta civarı belli oluyor ama daha erken öğrenmek isterseniz kanda baktırabilirsiniz. Kanda 72 saat sonra çıkıyor
Yok artık 72 saat sonra gebelik mi öğreniliyorZ
Evet kanda bhcg döllenmeden 72 saat sonra yükselmeye başlar.Yok artık 72 saat sonra gebelik mi öğreniliyorZ
Bir önceki adet başlangıç tarihinden itibaren hesaplanıyor ama siz regl olmayınca kan testi veriyorsunuz benim 300 küsürlerde çıkmıştı doktor da şuan çok küçük olduğunu ve kese de 1600 lerde falan görünüyor hesaplayıp örneğin cuma gel kesene bakıcaz diyor kese görünürse de 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyor süreç bu.
Aaaaa nasıl anladınızzz????
Adet gününüz gecıkınce mi ogrnedınız 3. Haftada3 haftalıkken öğrendim
Adetim gecikmemişti.bir hafta vardı.Adet gününüz gecıkınce mi ogrnedınız 3. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?