How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olduğunuzu kaçıncı haftadan öğrendiniz?

Şaşırtıcı ama ben yumurtlama dönemimde hemen farkettim. Bu ay hamile kaldım diye. Kasıklarımda ve alt karın bölgemde çok kaşıntı vardı, tatlı tatlı alerji gibi. Fena bir şekilde yorgunluk vardı.
Adete bir hafta kala, yani
3 haftalıkken de kesinleşti.
İdrar testınde mi öğrendiniz ilişkıden kaç Gün sonra belli oldu onu merak ettim benim 13 gün oldu adetime 3 gün var belli olur mu

İdrar testınde mi öğrendiniz ilişkıden kaç Gün sonra belli oldu onu merak ettim benim 13 gün oldu adetime 3 gün var belli olur mu
Önce erken testlerden yaptım 10 gün kala negatif çıktı, çok emindim gebe olduğumdan ikna olmadım.
2-3 gün sonra yine erken testle tekrarladım pozitifi gördüm. Sonrada kanda baktırdım ve çıktı.
Canım ben tüm yumurtlama günlerimi 2 güne 1 değerlendirdim, hangisinde kaldım tam günü bilemem ama bitmesine doğru o sıralar belirtilerim başlamıştı. O yüzden çok emindim. Adete 3 gün kala belli olur ama en garantisi kan testi. Döllenmeden sonra 9-10 gün sonra betahcg kana geçmeye başlıyor.

Son düzenleme:
Önce erken testlerden yaptım 10 gün kala negatif çıktı, çok emindim gebe olduğumdan ikna olmadım.
2-3 gün sonra yine erken testle tekrarladım pozitifi gördüm. Sonrada kanda baktırdım ve çıktı.
Canım ben tüm yumurtlama günlerimi 2 güne 1 değerlendirdim, hangisinde kaldım tam günü bilemem ama bitmesine doğru o sıralar belirtilerim başlamıştı. O yüzden çok emindim. Adete 3 gün kala belli olur ama en garantisi kan testi. Döllenmeden sonra 9-10 gün sonra betahcg kana geçmeye başlıyor.
Adet günüm salı ben de o gün baktırayım 3 gün kaldı ben de siz gibi hıssettim o yüzden merak ediyorum yumurtlama günü eşimle birlikteliğim oldu 2 gün sonra doktora gittim ve bana alttan baktı kasık sancısıyla gitmiştim sadece korkum o benim çok canım acıdı orda bana bir zararı oldu mu acaba

Adet günüm salı ben de o gün baktırayım 3 gün kaldı ben de siz gibi hıssettim o yüzden merak ediyorum yumurtlama günü eşimle birlikteliğim oldu 2 gün sonra doktora gittim ve bana alttan baktı kasık sancısıyla gitmiştim sadece korkum o benim çok canım acıdı orda bana bir zararı oldu mu acaba
Sana tavsiyem çok ekstrem durumlar dışında alt muayeneye girme. Ben 11 haftalık oldum, hiç girmedim daha. Keşke girmeseydin inşaallah birşey olmamıştır.
En iyisi adet gününü bekle, pztesi sağlık ocağına kan ver. Salı gününe çıkar zaten. İnşaallah hayırlısı olur canım. :)
Ben çok emindim, kasıklarımda ve alt karın bölgemde kaşıntı vardı. Yorgunluk sersemlik vardı. Birde adetime on gün kala çok şiddetli ağrı ve batmalarım başladı. yaklaşık 3-4 hafta cektim o ağrıyı. Ağrı başlayınca emin oldum zaten. Adet ağrısı ile ne kadar benzer olsa da; ayırt edilebiliyor bence canım.

O adet sancısı gibi sancı ama insanı çok çok rahatsız etmiyor sadece yumurtlama günlerimde iki gün aşırı bir kasıl sancısı ve akıntı vardı şeffaf o zaman hissettim işte tamam dedim Insallah o doktor bana zarar vermemiştir çığlık attım Canımı yaktı çok üzgünüm şuan ıcım huzursuz beklıyorum

Ben 4 buçuk aylıkken öğrendim :halay:
Ama ne yapayım şimdi, herhangi bir belirti yoktu ki, gerek bulantı, ağrı, sancı, aş erme, baş dönmesi, kusma, akıntı, lekelenme, adet kesilmesi, herşey yolundaydı. Karnım da çıkmadı, kilo da almadım. Ne yapayım :)

Herhalde daha doktora muayene olmaya gitmesem doğunca öğrenecektim :KK53:

Ben 4 buçuk aylıkken öğrendim :halay:
Ama ne yapayım şimdi, herhangi bir belirti yoktu ki, gerek bulantı, ağrı, sancı, aş erme, baş dönmesi, kusma, akıntı, lekelenme, adet kesilmesi, herşey yolundaydı. Karnım da çıkmadı, kilo da almadım. Ne yapayım :)

Herhalde daha doktora muayene olmaya gitmesem doğunca öğrenecektim :KK53:
Nasil yani her ay adet mi gordunuz? Cok enteresan :) cok tuvalete cikma, gaz sismesi falanda mi olmadi?

Kızlar genelde 4 ya da 5.haftada hamile olduğunu öğrenir kişi ama adet günüme 6 gün var eğer adet günümde öğreneceksem ve varsa eğer hamilelik 3 hafta olmuş olacak bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
BEn onceki gebeligimde Adetime 5 gun kala ogrendim. Bunda Iki gun gecince ogrendim.

Nasil yani her ay adet mi gordunuz? Cok enteresan :) cok tuvalete cikma, gaz sismesi falanda mi olmadi?
Keşke öyle bir belirti olsaydı, hala yok, litrelerce su içsem de günde en fazla 3 kimi zaman 4 kez gidiyorum tuvalete, en başından beri böyleydi, karnım şiş olmasa, hareket etmese varlığından emin olamayacağım. Ne gaz, ne yanma, hiç birşey yok. Ben daha hamile olduğumu öğrenmediğim zamanlar halı çırpıp, koltuk temizliği falan yapıyordum bir de zar zor geçen örtüleri vardı o apayrı :)

Keşke öyle bir belirti olsaydı, hala yok, litrelerce su içsem de günde en fazla 3 kimi zaman 4 kez gidiyorum tuvalete, en başından beri böyleydi, karnım şiş olmasa, hareket etmese varlığından emin olamayacağım. Ne gaz, ne yanma, hiç birşey yok. Ben daha hamile olduğumu öğrenmediğim zamanlar halı çırpıp, koltuk temizliği falan yapıyordum bir de zar zor geçen örtüleri vardı o apayrı :)
Ay masallah diyim o zaman :) Ben gazdan geberiyorum

Valla masallah diyorum çok güzel

Adetime yaklaşıyorum 2 gün kaldı dünden bu yana sanki adet olacakmışım gibi göğüs ağrısı var kasıkşarımda da hafıf sancı sizin nasıldı aynı günlerde hissettikleriniz
Bende adete bir hafta kala bel agrisi ve her an adet olcakmisim gibi agri basladi. Goguslerim de buyudu ve uclari sizladi baya. Ve tuvalete cikmaya cok basladim.

Adetime yaklaşıyorum 2 gün kaldı dünden bu yana sanki adet olacakmışım gibi göğüs ağrısı var kasıkşarımda da hafıf sancı sizin nasıldı aynı günlerde hissettikleriniz
Onceki gebeliklerimde de bu gebelik te de ayni belirtiler oldu bende. Bu hamilelikte bat dan Iki gun sonra ogrenmemin tek sebebi surpriz oldu bize. Planli bir gebelik degildi :) eger bebek icin ugrasiyor olsaydik ben coktan yapardim test :)) Sabah Ilk idrarla yaparsan test cikar buyuk ihtimal. Tabi gec dollenme falan degilse.

Onceki gebeliklerimde de bu gebelik te de ayni belirtiler oldu bende. Bu hamilelikte bat dan Iki gun sonra ogrenmemin tek sebebi surpriz oldu bize. Planli bir gebelik degildi :) eger bebek icin ugrasiyor olsaydik ben coktan yapardim test :)) Sabah Ilk idrarla yaparsan test cikar buyuk ihtimal. Tabi gec dollenme falan degilse.

Kendimi iyi tanıyan biriyim hissetiklerim ilk defa oluyor benim belim ağrımaz ama dünden bu yana ozellıkle dün bel ve sırt ağrım başladı gece kendimi çok ağır ve ton yük varmış gibi hissettim belim de ağrıyordı zorla kımıldamıyordum ama sanki böyle üşütmüşüm gibi kürek kemiklerime kadar agrıyor anlamadım ama umarım hislerim yanıltmaz ve hayırlısı olur

Ben 4 haftalıkken ogrendim
Bana kadın doğum doktorum ilişkinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra belli olur demişti

Ben 4 haftalıkken ogrendim
Bana kadın doğum doktorum ilişkinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra belli olur demişti
14 gün geçti şuan kanda çıkar mı acaba ben bir gün daha bekleyeyim diyorum adet günüm salı ındırırgım programa göre 11 eylul son günlere gelınce ınanılmaz bor sabır oldu

Back