- 10 Mayıs 2016
- 481
- 326
-
- Konu Sahibi Canimbenim1
Tatlım kaç çıktı 8 gün sonraki değerin ?Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
3670 çıktı Can'ım iyi mi sence doktora sordum gebelik var mı diye var çok küçük haftaya gel dedi ultrasondan bakmak içinTatlım kaç çıktı 8 gün sonraki değerin ?
Cuma günü saat 12 ye randevu bulabildim canm inşallah herşey yolundadır kesesi oluşmuştur Bebek sağlıklıdır , kalp atışlarını ne Zaman duyabilirim canmCanım benimde heç döllenme oldu adeti den 3 gün sonra 79 çıktı ikinci testimde 79çıkan günden 5 6 gün sonra yaptırdım 4003 çıktı seninde geç döllenme olmuştur şuan keseni doktora gidip görebilirsin ama
Ben 7 haftalıkken duymuştum canımCuma günü saat 12 ye randevu bulabildim canm inşallah herşey yolundadır kesesi oluşmuştur Bebek sağlıklıdır , kalp atışlarını ne Zaman duyabilirim canm
Anladım Can'ım bu arada bebeğin hayırlı olsun 1. Gebeliğin mi cinsiyeti neBen 7 haftalıkken duymuştum canım
Bende bilmiyorum Can'ım cuma günü gidicem bende görmeye inşallahHanımlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 477 dört gün sonra keseyi görebileceğimizi söyledi sizce karından ultrasonla mı göreceğim
Adetinden kaç gün geçmişti canım bu değer çıkto?Hanımlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 477 dört gün sonra keseyi görebileceğimizi söyledi sizce karından ultrasonla mı göreceğim
Gecikmedi adetime iki gün var pazartesiydi adet başlama tarihim önce öğrendim benAdetinden kaç gün geçmişti canım bu değer çıkto?