Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

Canimbenim1

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
481
326
Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım

Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
Tatlım kaç çıktı 8 gün sonraki değerin ?

Cnm bise sorcm benimde bugun adet gunum test yaptim cikmadi ama adetim hala gelmedi normalde duzenlidir sen daha once test yaptinmi yoksa direk kan testimi yaptin

:super:Canım benimde heç döllenme oldu adeti den 3 gün sonra 79 çıktı ikinci testimde 79çıkan günden 5 6 gün sonra yaptırdım 4003 çıktı seninde geç döllenme olmuştur şuan keseni doktora gidip görebilirsin ama

Can'ım idrar testini de bugün kan testinden önce yaptım ben pozitif çıktı sen de biraz bekle istersen daha iyi sonuç alırsın

:super:Canım benimde heç döllenme oldu adeti den 3 gün sonra 79 çıktı ikinci testimde 79çıkan günden 5 6 gün sonra yaptırdım 4003 çıktı seninde geç döllenme olmuştur şuan keseni doktora gidip görebilirsin ama
Cuma günü saat 12 ye randevu bulabildim canm inşallah herşey yolundadır kesesi oluşmuştur Bebek sağlıklıdır , kalp atışlarını ne Zaman duyabilirim canm

Oldu tatlım sadece bir hafta geç döllenmişim oda adetim hep 2 3 gün gecikirdi ondan sanırım

Hanımlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 477 dört gün sonra keseyi görebileceğimizi söyledi sizce karından ultrasonla mı göreceğim

Merhaba kızlar. Son adet tarihim 12 ağustostu. 40 günde bir regl oluyorum. 21 eylül adet günümdü. Ben 19 eylülde idrarda gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. Sonra b-hcg yaptırdım. 617,4 çıktı. Dün doktora gittim. Keseyi göremedi. İki ihtimal var dedi, ya geç döllenme ya da erken dönemde düşük dedi. Dün yine kan verdim, o da 1.180 çıktı. 48 saat arayla b-hcg istedi. Geç döllenmeden dolayı kese görememiştir inşallah. %90 geç döllenme dedi ama. Yine de insan üzülüyor. :KK43:

X