hamile oldugumu yeni ögrendim

He arkadasim haklisin hamile halimde o kadar hastayim ki kimseyi cekecek halim yok tartismak istemiyorum sen haklisin

Slm güzel anne nasılsın herşey yolundami :)
Slm güzel anne aday adayi hamişlik süper gidiyo bebiş çok sağlıklı cok şükür de kontrole gittim önceki gün hastaneye mikrop kapmisim orda öyle bi grip cekiyorum bildigin gibi degil 3 gündür uyku uyumuyorum ilac da kullanamiyorum doktora gidiyorum yapabilecegim bisi yok diyo ben hic iyi degilim :)

Yok ya sinüzit var bende hic sorma her gün daha kötü oluyorm kafamin ici iltihap dolu baş agrisindan ölücem bademcikler bi yandan şişti grip hafiflese ne ki digerleri birakmiyo yakami

kimseyi çekecek halin yoksa konu açmayacaksın o zaman tatlım.
Gerizekali misin arkadasim anlamiyosun galiba senenin her günü hasta degilim heralde ben bu konuyu acali nerdeyse 1 ay oldu ve ben sana bugün hastayim kimseyi cekemem diyorum miknatis gibiyim ayni yemin ederim nerde manyak var üzerime cekiyorum ama kinamak istemiyorum cocugumun senin gibiler gibi olmasi var allah korusun

dediklerini ciddiye bile almıyorum. açtığın diğer konudanda yapılan yorumlara nasıl saygısız cevapla verdiğin ortada.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlilik-donemi-problemleri.754226/

Ederim tabi sende sinirlenmeee sakin ol.bol bol duani et ve uyumaya çalış.nasıl olsa bebisin doğunca cokk uykusuz kalacaksin annesi :)

Hanımlar merhaba. Hamilelik süresince genital bölgedeki tüyler için nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz? Ben lazer yaptiriyordum 1 yıldır ama hamileyim şu an. Ne yapmalı?
Allahımmmmm neler okuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Tebrik ederim tatlım yakışıklı oğluma kardeş geliyormuş cok mutlu oldum, Rabbim tamamına erdirsin, cinsiyet dilenmez ama inşallah senin gibi güzel bir kızın olur.

Ben ağda yaptırdım hep, hem senin lazeden azalmıştır zaten. İki dk da hallolur

Teşekkür ederim canımın içi. Yeni gördüm kusura bakma. Hep böyle geriden geliyorum yaa biktimmm:)))) Oğlum gelip gidip karnımi öpüyo. Her gün soruyor "yaa anne karnın niye hala buyumedi" filan :) Biliyorsun oğlum sorunlu doğmuştu ama düzeldi şükürler olsun. O yüzden kız erkek hiiiççç farketmez sağlıklı olsun yeter. Ama sen yine de et duani Caktirma kız da olsa süper olur tabii.

Tabi artik agdaya talim. Yapacak bişey yok. Tavuk gibi her ay hahahaa

Ağzınıza sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…