hamile oldugumu yeni ögrendim

Erkeklerde uzun isimleri sevmiyorum kısa olan daha makbül ve hoş sanki

Erkeklerde uzun isimleri sevmiyorum kısa olan daha makbül ve hoş sanki 2 isim modasınada gıcığım

Eğer gaz sancısı bebekte olmasını istemiyorsan mutlaka doğar doğmaz çay kaşığı nar su ver
BEN DE 32 HAFTALIK HAMİLEYİM.
PLANLI OLMADI. HAZIR DA DEĞİLDİM.
AMA ÇOK MUTLUYUM...
İNŞALLAH SAĞLIKLA DOĞURURUM OĞLUMU
ONA ŞİMDİDEN BAĞLANDIM

ne alaka yahu..benim 3 senedir devam eden mutlu bir ilişkim var, 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz. onun için her şeyi yaparım. bunun cocuğu bu yaşta istemememle ne alakası var? insanları tanımadan yargılamamanı öneririm.Hoppa mutluluklar size:KK66:
Siz de insanlari tanimadan yorum yapmayin biz esimle 2 ayda evlenmeye karar verdik kendimize göre cok farkli sebeplerimiz vardi

AYY İNŞALLAH
SAĞLIKLI OLMASI EN BÜYÜK DİLEĞİM.
EŞİME DİYORUM Kİ OLUR DA DOĞUMDA Bİ TERSLİK OLSA OĞLUMU KURTARIN BENDEN ÖNCE DİYE...
BENİM CANIMDAN ÖTE...
YAŞIM GENÇ AMA ANNELİK BAŞKA YAA
Dogum beni cok korkutuyo ya sezeryan dogumu felan seyrediyorum simdi ay icim kaldirmiyo ben nasil dogurcam bu cocugu

Ben de iste normal istiyorum ama annem felan anneannem bizim kadinlar hep sezeryan dogum yapiyo acilma olmuyo onlara cektiysem diye korkuyorm ama du bakalim suda dogum istiyorum keske yapabilsem

Ben de erkek olurs alper ya da can kiz olursa eylül ada ya da yagmur secenekler bunlar simdilik dur bakalim ama yusuf ismi cok güzel bi ara onu düşündüm esim begenmedi bekarken benim asil hayalim oglumun adini ali koymakti ama esimin adi ali :)

Ben de iste normal istiyorum ama annem felan anneannem bizim kadinlar hep sezeryan dogum yapiyo acilma olmuyo onlara cektiysem diye korkuyorm ama du bakalim suda dogum istiyorum keske yapabilsem
CESARET ET CANIM
İNAN BANA PİŞMAN OLMİYCAKSIN
İYİ Kİ SENİ DİNLEMİŞİM DİYECEKSİN

Ben de erkek olurs alper ya da can kiz olursa eylül ada ya da yagmur secenekler bunlar simdilik dur bakalim ama yusuf ismi cok güzel bi ara onu düşündüm esim begenmedi bekarken benim asil hayalim oglumun adini ali koymakti ama esimin adi ali :)
EŞİNE SÖYLE ADINI DEĞİŞTİRSİN :)

Siz de insanlari tanimadan yorum yapmayin biz esimle 2 ayda evlenmeye karar verdik kendimize göre cok farkli sebeplerimiz vardi
ne yorumu yaptım allah aşkına size ne dedim? sadece yaşıt olduğumuzu ve benim kendimi hamile olarak hayal edemediğimi söyledim. size ne lafı söylemişim? bence sizin canınız sıkılmış her yorumu başka türlü yorumlayıp kavga etmeye calısıyorsunuz.

Çocuk onu olgunlaştıracaktır ,ateş, hastalık, uykusuzluk
ne yorumu yaptım allah aşkına size ne dedim? sadece yaşıt olduğumuzu ve benim kendimi hamile olarak hayal edemediğimi söyledim. size ne lafı söylemişim? bence sizin canınız sıkılmış her yorumu başka türlü yorumlayıp kavga etmeye calısıyorsunuz.

Evet küçük durdugumu söylüyorlar üniv. Mezunuyum 22 yasindayim 5 aylik evliyim ve hamileyim :)

X