Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KLASK AMA ÇOK SEVİYORUM BU İSMİErkeklerde uzun isimleri sevmiyorum kısa olan daha makbül ve hoş sanki 2 isim modasınada gıcığım
BEN DE 32 HAFTALIK HAMİLEYİM.
PLANLI OLMADI. HAZIR DA DEĞİLDİM.
AMA ÇOK MUTLUYUM...
İNŞALLAH SAĞLIKLA DOĞURURUM OĞLUMU
ONA ŞİMDİDEN BAĞLANDIM
YUSUF... GÜZEL YÜZLÜ ANLAMINDA
AYY İNŞALLAHYusuflar zeki oluyor
Siz de insanlari tanimadan yorum yapmayin biz esimle 2 ayda evlenmeye karar verdik kendimize göre cok farkli sebeplerimiz vardine alaka yahu..benim 3 senedir devam eden mutlu bir ilişkim var, 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz. onun için her şeyi yaparım. bunun cocuğu bu yaşta istemememle ne alakası var? insanları tanımadan yargılamamanı öneririm. mutluluklar size
Dogum beni cok korkutuyo ya sezeryan dogumu felan seyrediyorum simdi ay icim kaldirmiyo ben nasil dogurcam bu cocuguAYY İNŞALLAH
SAĞLIKLI OLMASI EN BÜYÜK DİLEĞİM.
EŞİME DİYORUM Kİ OLUR DA DOĞUMDA Bİ TERSLİK OLSA OĞLUMU KURTARIN BENDEN ÖNCE DİYE...
BENİM CANIMDAN ÖTE...
YAŞIM GENÇ AMA ANNELİK BAŞKA YAA
SAKIN SEZERYAN OLMA MECBUR KALMADIKÇADogum beni cok korkutuyo ya sezeryan dogumu felan seyrediyorum simdi ay icim kaldirmiyo ben nasil dogurcam bu cocugu
CESARET ET CANIMBen de iste normal istiyorum ama annem felan anneannem bizim kadinlar hep sezeryan dogum yapiyo acilma olmuyo onlara cektiysem diye korkuyorm ama du bakalim suda dogum istiyorum keske yapabilsem
EŞİNE SÖYLE ADINI DEĞİŞTİRSİN :)Ben de erkek olurs alper ya da can kiz olursa eylül ada ya da yagmur secenekler bunlar simdilik dur bakalim ama yusuf ismi cok güzel bi ara onu düşündüm esim begenmedi bekarken benim asil hayalim oglumun adini ali koymakti ama esimin adi ali :)
aman ne mantikliEŞİNE SÖYLE ADINI DEĞİŞTİRSİN :)
:) ŞAKA Bİ YANA SAĞLIKLI OLSUN DA GERİSİ BOŞaman ne mantikli
ne yorumu yaptım allah aşkına size ne dedim? sadece yaşıt olduğumuzu ve benim kendimi hamile olarak hayal edemediğimi söyledim. size ne lafı söylemişim? bence sizin canınız sıkılmış her yorumu başka türlü yorumlayıp kavga etmeye calısıyorsunuz.Siz de insanlari tanimadan yorum yapmayin biz esimle 2 ayda evlenmeye karar verdik kendimize göre cok farkli sebeplerimiz vardi
ne yorumu yaptım allah aşkına size ne dedim? sadece yaşıt olduğumuzu ve benim kendimi hamile olarak hayal edemediğimi söyledim. size ne lafı söylemişim? bence sizin canınız sıkılmış her yorumu başka türlü yorumlayıp kavga etmeye calısıyorsunuz.