Haklisin cocugumu üzdügüme degmez :)TATLIM HAMİLELİK YÜZÜNDEN ÇOK DUYGUSAL VE KIRILGANSIN...
BEBİŞ İÇİN SAKİN OL
O HİSSEDİYOR
UNUTMA
ÜZME KENDİNİ GÜZEL ANNEHaklisin cocugumu üzdügüme degmez :)
Yok yola yeni cikti daha teyzesi benim minigim :)TATLIM SENİN BEBEK YOLDA MI YOKSA GELDİ Mİ
O zaman sen hic sevmemissin :) eşimle olesiye seviyoruz birbirimizi öyle evlendik hâlâ ilk günkü gibiyiz bizi en çok mutlu edecek seylerden biri buydu inan ki hep hayal ediyorduk ama ben hep biraz daha sonrasi icin hayal kurmustum erken geldi bizimki cok sabirsiz olcak galiba hayirlisi :)Canım yaşıtız seninle. 21 yaşındasın bende öyle. Şuan kendimi hamile olarak hayal bile edemiyorum ben. Ama inşallah senin hakknda hayırlısı olur. Kıyma o miniğe:)
Göz ardi ettim seni canim kendimi gectim bebegimi sinirlendirmemek icin seninle muhatap olmuyorum goz ardi ettim sen de istenmedigin yerde durma istersenRumuzun bile tuhaf (tembelteneke)biliyormusun , artık tembelliğe paydos bebek geliyor uykusuz günlere hazır ol
GENÇ ANNE OLMAK DAHA GÜZEL İNANYok yola yeni cikti daha teyzesi benim minigim :)
TATLIM SENİN BEBEK YOLDA MI YOKSA GELDİ Mİ
BEBEKMİŞ :)
ALLAH BAĞIŞLASIN ABLACIM
HEMEN HEMEN YAŞITIM SENİN BEBEK
BEN DE 23ÜM
BENİM OĞLUM OLACAK :)Evet bn de öyle düşünüyorum yasimiz ne kadar yakin olursa o kadar arkadas olurum ona o yuzden gönlüm kizdan yana nasil arkadas olur bana var ya :)
BEN DE 32 HAFTALIK HAMİLEYİM.Bem kızıma bilinçli isteyerek hamile kaldım rastgele değil ve kucağıma aldığımda 26 yaşındaydım ilk torun olduğundan epey sevildi ilgi gördü umarım sende kontrollü ve isteyerek hamile kalırsın
ne alaka yahu..benim 3 senedir devam eden mutlu bir ilişkim var, 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz. onun için her şeyi yaparım. bunun cocuğu bu yaşta istemememle ne alakası var? insanları tanımadan yargılamamanı öneririm.O zaman sen hic sevmemissin :) eşimle olesiye seviyoruz birbirimizi öyle evlendik hâlâ ilk günkü gibiyiz bizi en çok mutlu edecek seylerden biri buydu inan ki hep hayal ediyorduk ama ben hep biraz daha sonrasi icin hayal kurmustum erken geldi bizimki cok sabirsiz olcak galiba hayirlisi :)
BEN DE 32 HAFTALIK HAMİLEYİM.
PLANLI OLMADI. HAZIR DA DEĞİLDİM.
AMA ÇOK MUTLUYUM...
İNŞALLAH SAĞLIKLA DOĞURURUM OĞLUMU
ONA ŞİMDİDEN BAĞLANDIM