hamile oldugumu yeni ögrendim

haticeye değil neticeye bakmak lazım senin adına çok sevindim. ben de 22 yaşındayım evlat hasreti çekiyorum o yüzden ilk baştaki düşüncelerin beni açıksası kızdırmıştı. ama sonra duyguların düşüncelerin değişince sevindim. sağlıkla al kucağına. darısı da isteyen herkese. çok amin :)
Evet :) agzina saglik bana boyle konusanlarin iyi ki yapmislar :)

Amin amin :) kiz daha yasin küçük sıkma canını olur insallah ne kadar zamanlik evlisin

Ya aslinda ben cevreyi düzeni bildigim icin böyle bi dünyaya cocuk getirmek istemedim biraz karikatürlerden alinma gibi oldu ama :) biraz da bahsettim önceki yorumlarda ben kötü bi cocukluk gecirdim annemle babami gördüğüm icin ayni zamanda henüz yeni evli oldugum icin benim annemle babam ayri su an hani ilerde onlar gibi olmaktan korktum cok erken evlenmeye karat verdik esimle simdilik hersey cok güzel ama cicim aylari tabi bu aylar biter birbirimizi sonra iyice tanidikca ya anlasamazsak ya cocugum da benim büyüdüğüm gibi büyürse onun korkusu vardi ama burda cocuk sahibi olmak icin yillarca ugrasip da olamayanlari aglayanlari görünce kendime cok kizdim geri rabbim herseyin iyisini bilir öyle bisey olursa insallah olmaz da olursa belki tek arkadasim yoldasim evladim olcak hic belli olmaz belki esimle bizi daha da birbirimize baglicak benimki bi anlik bi bunalimdi bunlari düşündüm yani ama gecti hele esimin davranislarini bu cocugun simdiden bizim icin bi mubabbet kaynagi oldugunu görünce diyorum ya cok kizdim kendime simdi iyiyiz cok şükür senin de dedigin gibi Allahım insallah insallah isteyen herkese nasip eder :)

Canım sen çok şanslısın ki rabbim seni böyle güzellikle ödüllendirmiş. Senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var. Bu hediyenin değerini bileceğinden eminim. Çocuğum da aynı şeyleri yaşar diye endişe etme çünkü sen bu konuda bilinçlisin. Kendi yaşadıklarını ona yaşatmamak için elinden geleni yaparsın mutlaka.
Benim de ailemle aramda maddi sıkıntılar oldu yeri geldi heves ettiğim şeylerden mahrum kaldım. Ailemin durumu da kötü değil halbuki. Benim de çocuğumla aramda aynı şeyler olacak demek değildir bu. Eşime de hep derim ben çocuğuma asla kendi yaşadıklarımı yaşatmicam heveslerinden mahrum bırakmicam diye. İşte sen de kendi yaşadıklarından ders aldın ve bu konuda da emin adımlarla yürüyeceksin.

Insallah insallah Rabbim sana da versin sen de benim icin dua et iyi bi anne olim en büyük korkum o iste

Olsun canım ihmal etme kuzucugunu git bakalım ne diycek değerlerin nasil. İnşallah herşey yolundadır :)

Yarın gidicem kontrole dua edin bana kızlar Yüce Rabbim bütün evlat hasreti cekenlere olmayanlara da versin insallah herkese dua ediyorum bunun icin inanin bana simdi düsününce cok utaniyorum cocugu olmayan bu kadar insan varken ben istemedigim icin insallah Allah ın gücüne gitmemistir

Abimin canim bizede yaz basta kizdim sana tabiii :) ne haddime aama bende ilk evlendigimde öyleydim esim cok istiyodu ben hazir degilim diyodum sonra birden bi heves geldi cook pisman oldum böyle beklicegimi düsünemedim tabi hayirli olsun bu arada rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin üzülme senelerce bekleyen var ben cok pismanim evlendgimde hiic korunmasaydik diyorum ama hersey nasip

sıkma Canını kendi haline birak dua et bol bol dedigim gibi ben de ediyorum size 6 ay daha erken olur insallah sabret ahh anne olmak zormus diyorum hamile olmak da cok zor bakma şu araliksiz cektigim halsizlik gögüs agrilari böbreklerimin sizlamasi her seye bedel bakma

Evet daha erken senelerce bekleyenler var tabi ama coook zormus hem olucak diye bekliyoruz biz ama böyle biraz zaman gecince cok üzülüyorum onunda bir zamani var demekki kac yasindasin sen

canim kendinde dile getirmisin basliginda ilac kullanmiyorum diye boyle olacagini bilmeliyidin onlemini alman gerekirdi kendini hazir hissetmedigin taktirde ama yinede olmus her bebek kismetinle bereketiyle gelirmis fazla kendine dert etme bence allaha sukur etmelisin bebegini kucagina aldigin taktirde dunyanin en mutlu insani olursun..

22 yasindayim ben esim 24 yasinda 6 aylik evliyiz biz severek evlendik :) Rabbim herseyin hayirlisini versin o biliyodur zamanini bize de cok erken verdi ama hayirlisi böyleymis demek ki

Ilac kullaniyordum yaziyo orda kullanmiyordum yazmiyo ama simdi halimden memnunum zaten hevesle bekliyoruz dogacagi günü babasi da ben de merak etme bi an bosluga düştüm sadece ama cabuk toparladim ben halimden cok memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…