- 10 Ağustos 2009
- 26.174
- 18.333
- 823
- Konu Sahibi bebisininannisi
ailesini bulaştırma , erkek adam bunu haletmesi gerek , neden önlem almadın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşındasın canım sen?
üzüldüm açıkçası evlenmeden 4 aylık çıktığın birinden hamile kalmana...
bence görüştüğün kişiye söyle önce ailenle tanışssın, evlenmek istediğini söylesin...
sonrada kayınvaliden olacak kişiyi ikna etmeye çalışın izin günlerinden birinde gelsin nişan takın bence bi an evvel askerden geldikten sonrada muhakkak evlenmelisiniz...
sevgilini ikna etmeye çalış muhakkak.... Allahın takdiri işte biz 8 aydır istiyoruz bebeğimiz olmuyo...
sen 4 ay görüştüğün birinden hamile kalabiliyosun,Kader..
valla şaştım kaldım![]()
Kusura bakmayın ama bence bu baktığınız pencere artık cok eskılerde kaldı. Tabı kı gorusunuze saygı duyuyorum ve ben de sızın gıbı cocugumu babasıyla beraber büyütmek ısterım bır kadın olarak. Ama etrafımıza o kadar cok kotu evlılıkler mevcut kı... Annenın babanın kavga kıyamet yasadıgı bır evde büyütmektense çocukları ayrı ama en azından bırbırıne ve cocugun ıhtıyaclarına saygılı büyütmek daha ıyı bence... Yanı cocugun babasından ayrı olması eskıden okulda çocukla dalga konusu, annenın ıffetsız yaftasına tutumasına sebepti. Ama artık bole degıl devir değişti. Kaldı ki evli bir çok çift bile aldırmak istedikleri çocuklarının kalp atışlarını dinledikten sonra vazgeçiyorlar. Evlilik / Çocuk sahıbı olmak cok zor verılen kararlar bu nedenle insanlar ilk bu durumla karşılaştıklarında afallıyorlar bence. O yüzden bence yasadıklarında tutarsızlık yok. Erkek arkadaşı da korkuyor bır yandan gelecek kaygısı taşıyor ama dıger yandan da evladını merak edıyor ıcten ıce sefkat beslıyor. Ben evlıyım ve suan hamıle kalsam muhtemelen esım de benzer tavırlar sergılerdi.
eger sevgilin geldiginde ona dogurmak istedigini soylersen onun tepkisini de yazarmisin? merak ediyorum ne diyecek... eger illede aldir derse o adami bosver ..bence seven insan hemen nikahi basar.hem seven erkek asla sevdigi kadindan cocugu olmus onu aldirmak istemez.Uzuldum sana hem kalbini hemde bedenini degmez bir adama vermissin.Asla o bebegin canina kiyma ama sevgilinle nikahlanin formalite bile olsa cocugun babasi belli olsun.sonra isterseniz bosanin ama cocugun buyudugunde baba diye tanidigi biri olmali.Bosanmis olmak babasiz olmak tan cok daha iyidir.Adam evlenmeye yanasmazsa ailesiyle konus bence onlarda aldir derse gunahina ortak olurlar o zaman
Siz babasız da büyütürüm diyorsunuz ama, çocuk babasız büyümeyi tercih eder miydi? Bakış açıları çok ama bebek açısından bakan yok.Cana kıymayın, günah...yorumlar var.Evet günah, yazık.Ama belki daha büyük bir günahtan yazıktan daha az.Evli çiftler bile makul görmeyince kürtaj oluyor, siz neyinize güveniyorsunuz anlamadım.Paraya mı? Yeteceğini sanmıyorum; bir bebek, bir birey bu.Yazdıklarım ağır olabilir ama sizden ricam erkek arkadaşınızı arkanıza almadan, el ele vermeden tek başınıza bu kararı almayın.Adamın haberi yok, burda yüzlerce yabancının haberi var bebeği aldırmayacağınızdan.Tutup bir de annesine söylesem mi diyorsunuz istediğiniz kadar kızın bana ama bence bu bile bebek sahibi olabilmeniz için yeteri kadar olgun olmadığınızı gösteriyor bana... ( Sanırım buraya başlık açtığınıza göre bu yorumları da olgunlukla karşılayabileceksinizdir) Sevgiler, Allah'a emanet olun.
aynen doğru.artık bunlar çocuk oyuncağı oldu.20 yaşında 2. 3. evliliğini yapıp ardında 2-3 tane çocuk bırakan.anne babası kayıp olan babaannesi veya anneannesi ile büyüyen evli olmadan çocuğu olup tek başına büyüten ve hatta geçen gün bir çift geldi -çocukları olmuş ikiside başkasıyla evli.almanyadan bahseden arkadaşım almanyada bunların hangisi var.geçen senelerde bir adam geldi çocuğum oldu diye şüphelenince emniyet araştırmasına gönderdik ve çocuğun onların olmadığı ortaya çıktı sonra çocuğun annesini bul dedik ve çocuğun annesi 20 yaşında bir kız çıktı tek başına yaşıyor ve erkek arkadaşı evleneceğim demiş kız hamile kalınca bırakmış gitmiş kızda doğurmuş bırakmış çocukları olmadığını bilen biri bu aileye vermiş.nice aileler geliyor çocukları sosyal esirgemede.siz neden bahsediyor ve nerede yaşadığınızı sanıyorsunuz acaba çok merak ediyorum
inşallah canımsana katılıyorum canım rabbim isteyen herkese versin bizde 4 aydır istiyoruz ama olmuyor moralim o kadar kötüki rabbime havale ediyorum inş bi an önce seninde olur bebişin
Tabııkıde karşılarım, yorumunuz ıcın teşekkürler. Bebeğim babasız büyümez ondan eminim, bi doğurma konusunda anlaşırsak zaten babasız büyümez ve evlenırız, evlenmesek de zaten cocugunu bırakmaz.
Çok olgun olmadığım konusunda katılıyorum size, inşallah bebeğimle beraber ben de büyücem:)
şaşarsınız tabi siz nerede yaşıyorsunuz bilemem ama gözünüz kapalı sanırım.ben ne hikayeler gördüm.bu bir şey değil.ha doğrumu derseniz yanlış ama yalnız değil onun gibi niceleri niceleri var.evet hemde türkiyede
Neden korunmadığınızı anlayamıyorum. Siz yalnız yaşıyorsunuz, erkek arkadaşınız askerde, işi yok. Neyinize güvenerek çocuk yapıyorsunuz? Korunmak öyle pahalı bir yöntem de değil. En kötü ertesi gün hapı alsaydınız? Korunmayıp, hamile kalıyorsunuz sonra 'ben Allah'ın verdiği canı nasıl alırım?' diyorsunuz. Hiç kusura bakmayın ama Allah hepimize bir de akıl vermiş, bunu kullanmamak da günah bana göre.
Belli ki ikiniz de henüz birey olamamışsınız. Çocuğa nasıl bakacaksınız? Güzel bir gelecek sunma imkanı olmadan, 'yuvarlanır, büyür gider' mantığıyla çocuk mu yapılır?
Ayrıca erkek arkadaşınız 'aldır' diyorsa demek ki kendini bana olmaya hazır hissetmiyor. Dolayısıyla onu hiçbir şekilde 'Bu çocuğa sahip çık' şeklinde baskı yapamazsınız. O, bakamayacağını size açıkça ifade etmişken, illa doğurmak istiyorsanız, kendi başınızın çaresine kendinizin bakması gerekiyor. Babasız bir çocuk büyütmek de öyle kolay değil. Din açısından tartışmaya girmek istemiyorum ama bu şekilde dünyaya bir çocuk getirmek 2 aylık bir cenini aldırmaktan daha az günah değildir diye düşünüyorum
Canım her kararın eksisi ve artıları vardır. Çocuğu aldırmanında doğurmanında handikapları var tabiki. Ama sen doğurmayı tercih ediyorsun ki bence eksilerini de düşünüyorsundur. Sonuçta her düşündüğümüZü buraya yazmıyoruz. Ayrıca karnın büyüdükce daha doğrusu bebeğini daha çok hissetmeye başladıkça korkuların endişelerin artacak.. Yapabilir miyim gerçekten diye sorgulamaya başlıcaksın. İnşallah bu sorgulama evresinde sevdiğin insan sana destek olup bebeğinizin babası ve senin eşin olur. Çok içten bir şekilde istiyorum bunu çünkü bana çok samimi geldin..
Valla Bende Türkiye de yaşıyorum Demekki benim mezhebim biraz daha darmış... Yada Türkiye çok genişlemiş...![]()
boşver dar olsun daha iyi cnmkız olursa sokağa çkarmıcam valla geniş olmasn annesi babası gibi
![]()
kızlar bakın şimdi olay zaten dogru bi olay değil bunu burdaki kimse savunmuyo ben de dahıl. şu an düşündüğüm tek mevzu ben ztn dogurucam ama haftasonu aldıralım diye tuttursa ne dicem, ki büyük olasılıkla tutturablır.
SIK SORULAN SORULARA GEÇELİMMM:)
nasıl bakacaksn maddi olarak?-maddi hiç bi skntı yok.
ailen bişey demezmi?-ayrı şehrlerdeyz, dese de sıkıntı yok.
babasız büyütülürmü?-büyütülmez, ama dogurrusam şimdi küsse bile yanımızda olur çocugunu bırakmaz(bu fikrim saflktan değil tanıdıgımdan)
yani kısaca bi dogur tamam dese hiç bi sorun kalmıcakkk ve bu çocuk Allah'ın izniyle en iyi şekilde büyücekkk :) konu dogurmaya ikna etmek suanda ve yrn akşam gelıyor az zaman kaldıııııı:)