• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

birde bir arkadaşım vardı ben erkeklere selam verince dahi bana kızardı şimdi evli bir adamdan 2.çocuğunu doğurdu adamın karısı ile köşe kapmaca oynuyor. 1.çocuğunu adam zar zor üstüne aldı 2.çocuğunu almam diyormuş.üstelik bana çok saçma gelen huyları var.üstelik kimse bilemez senin rahat olup olmadığını sen çıkar yol arıyorsun.bence erkek arkadaşınla konuş onu nasıl ikna edeceğini sen daha iyi bilirsin.doktordan sonra annesi ile tanışmaya gidebilirsin mesela.hatan büyükse affedemiyorsa ondan bebeğiniz hatırına şans iste bir daha yapmayacağına söz ver ve bebeğimizin geleceği için gayri meşru olmasın diye nikah yapalım de.kimsenin haberi olmaz ki izinde iken yaparsınız doktora da onun görmediği yerde söyle özellikle kalp atışlarını filan duyursun onu heveslendirecek şeyler söylesin ki aldırmaktan vazgeçsin

güzelim hem kendine dikkat et,üşütme vs gibi tembihlerde bulunuyor
hemde aldıralım diyor
blöf yapıyor bence sevgilin
seni sabah ararsa hal hatır için biraz kanamam ağrım var hastaneye gidiyorum de bakalım ne yapacak...

Ay Allah da sizi güldürsün yaaa süpersinz :))) aynen katılıyorum bazıları öyle insan eleştireblr de sorulmayan şey hakkında değil:) yalnız ben günahkarmym'a koptm:D

Koparsın tabi günahını düşünmeyip evlenmeden hamile kaldığına göre.Şimdide böyle yana yakıla napıym diye düşünürsün işte.Seni gerçekten sevseydi çocuğuna bi şeklde sahip çıkar aldırmanı istemezdi

birde bir arkadaşım vardı ben erkeklere selam verince dahi bana kızardı şimdi evli bir adamdan 2.çocuğunu doğurdu adamın karısı ile köşe kapmaca oynuyor. 1.çocuğunu adam zar zor üstüne aldı 2.çocuğunu almam diyormuş.üstelik bana çok saçma gelen huyları var.üstelik kimse bilemez senin rahat olup olmadığını sen çıkar yol arıyorsun.bence erkek arkadaşınla konuş onu nasıl ikna edeceğini sen daha iyi bilirsin.doktordan sonra annesi ile tanışmaya gidebilirsin mesela.hatan büyükse affedemiyorsa ondan bebeğiniz hatırına şans iste bir daha yapmayacağına söz ver ve bebeğimizin geleceği için gayri meşru olmasın diye nikah yapalım de.kimsenin haberi olmaz ki izinde iken yaparsınız doktora da onun görmediği yerde söyle özellikle kalp atışlarını filan duyursun onu heveslendirecek şeyler söylesin ki aldırmaktan vazgeçsin

bende onu düşündm kmse duymaz nıkahı naslsa.. hm Türkiyedeyiz, işyermden de evli olmadn utanrm izin almaya, mecbr alcmda utanark sölerm.. doktora da ben öyle sölesem doktor kbul edermi duygusal konusmayı acaba heralde eder bakalm:)

valla sana şöyle sıkıca bi sarılasım geldi :9: sen çok akıllı, özgüveni olan bir kızsın bebeğin çok şanslı bir bebek böyle bir annesi var. :) cumartesi girip haber ver olur mu ? bana öyle geliyor ki farklı olacak erkek arkadaşının tutumu iyi yönde yani .

nasıl yani? hamileyim desen tepki vermezler mi?

ama iyi olacak bence sen bebeğini bu kadar çok istiyorken herşey düzelecek.

Askerlik psikolojisi değişik bir durum.
Sanırım erkek arkadaşınının gel gitlerini açıklıyor bu.
Annesini şimdi koy bir kenara hiç umduğun gibi bir tepki vereceğini sanmam , aksine seni rencide edebilir, durum çirkin bir hale bürünebilir.
Öncelikle bebeğinin babasıyla nihai bir karara varmalısınz.
Eğer bir açıklama yapılacaksa ailesine kendi durumu açıklamalı , sen hiç yüzgöz olmasan daha iyi olur.
Hakkında hayırlısı olsun, umarım bebeğini babasıyla büyütürsün.

valla sana şöyle sıkıca bi sarılasım geldi :9: sen çok akıllı, özgüveni olan bir kızsın bebeğin çok şanslı bir bebek böyle bir annesi var. :) cumartesi girip haber ver olur mu ? bana öyle geliyor ki farklı olacak erkek arkadaşının tutumu iyi yönde yani .

insallah inşallah cok cok cok teşekkür ederim, valla benm de size sarılasm geldi:)

Koparsın tabi günahını düşünmeyip evlenmeden hamile kaldığına göre.Şimdide böyle yana yakıla napıym diye düşünürsün işte.Seni gerçekten sevseydi çocuğuna bi şeklde sahip çıkar aldırmanı istemezdi

arkadaşın günahı sevabı üzerinize vazife mi acaba???

ayrıca arkadaş yana yakıla çare aramıyor bilakis çocuğunu doğurmaya son derece kararlı

ve de DÜRÜSTT herşeyden önce

bak canım bende evlenmeden cinselliği hele ki hamileliği onaylamam dindar bir insanım ama ben çalıştığım yerde neler görüyorum daha geçen gün kadının biri geldi kızı var babası ile evlenmemiş evlenemeden babası öldü dedi halbuki babası kız 10 yaşında filanmış öldüğünde neden evlenemediler bilinmez ama kadın sağ kolum o benim iyiki doğurmuşum diyor.insanlar çok saçma ve acımasız yorumlar yapıyorlar.ben nüfus müdürlüğünde çalışıyorum insanların başına neler neler geliyor asla kimseye sert davranmıyorum artık eskiden olsa bende onlar gibi davranabilirdim belki

özel msj atamıyorm henüz kusura bkmyn:/

arkadaşın günahı sevabı üzerinize vazife mi acaba???

ayrıca arkadaş yana yakıla çare aramıyor bilakis çocuğunu doğurmaya son derece kararlı

ve de DÜRÜSTT herşeyden önce

bunu ben de anlamıyorum günahsa günah ama olmuş bi şey bu sürekli zina yapmışsın günah işlemişsin demenin manası nedir? kız hamile o aşamaları geçmiş bitmiş,bu cümleler çözüme yönelik olsa amenna..ayrıca herkesin sevabı da günahı da bir diğer insanı ilgilendirmez..

bir de bakalım herkes aynı inanca mı sahip bu da var değil mi?

Back
X