Hamile olduğumu bilmeden glukofene başladım bebeğime bişey olur mu çok korkuyorum

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
28
Kızlar hamileymişim bilmiyodum 2-3 haftalıkken başlamışım glukofene. Doktor kontrolünde de değil ... Çok korkuyorum bebeğe bi zararı olmuş mudur ilk bebeğimi aldırmıştım bunda da böyle bi talihsizlik yaşadım artık napıcam bilemiyorum ...

Bilmeden ilaç kullanan arkadaşlar var mı benim gibi iyi dileklerinize ihtiyacım var bişey olmuştur diye çok korkuyorum lütfen destek olun

Arkadaşım korkma, bazı durumlarda metformine gebeliğin ilk aylarında devam ediyolar..
Doktoruna bir danış, bir sorun olacağını sanmıyorum.
Ben de şu an kullanıyorum, gebeliği düşünüyorum..

Canım doktor ben olsam hastama vermem ama verenler var bebek zarar görmüştür aldır istersen dedi ... :'( bu kadar kolay mı psikolojim alt üst oldu 8 haftalık olmuş kalp atışını duydum hareketli kalp atışı var dedi. Çok korkuyorum çok endiseliyim

Sakin ol canım benim bazıları veriyo bazıları vermiyo.
Bence aldırmayı sakın düşünme, araştırma hastanelerine ya da çok iyi özel bi doktora görün.
Bak ben 3 yıldır uğraşıyorum her ay doktordayım, gebe kalamadım )=

Bende de pco vardı canım doktorlar tedavisiz olmaz dedi bu ikinci hamileliğim kendiliğinden kaldım doğal yolla. İnşallah Rabbim senin de yüzünü güldürdü canım.
Ben doktor kontrolünde baslamamistim zaten kafama göre aldım başladım nerden bilebilirdim hamile olduğumu dünyam başıma yıkıldı .. sıkıntıdan uyuyamiyorum gözlerimi açamıyorum şişti aglamaktan kötüyüm baya

Bende de pko var arkadaşım, şu an hala tedavideyim..
iğne vurulucam bakalım nasip inş olur.
Sende içini ferah tut neler neler var hayatta,
Rabbim yardımcın olsun..
İnşallah bebeğine bi'şey olmamıştır...

Amin canım inşallah çok korkuyorum uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum çok kötüyüm çaresizim. Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

İnşallah arkadaşım..
Sende aynı şekilde, Rabbim korumuştur miniğini..
Ben inanıyorum, hamilelik takvimi ekle cicim..
Bi'şeycik olmıycak bak görüceksin..

Nerden ekleniyo bilmiyorum ki canım. İnşallah çok istiyorum ilkini de aldırdım Rabbim korusun saklasın çok üzülüyorum

Eklemişsin canım hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin..
Lütfen üzülme, içini ferah tut.. Rabbime güven... Onu senden almayacak, dua et...

Lütfen üzülme, içini ferah tut.. Rabbime güven... Onu senden almayacak, dua et...
İnşallah canım inan çok üzülüyorum mahvoldum nasıl böyle bir aptallık yapabildim. içim içimi yiyo doktor aldır istersen diyo zarar görmüştür diyo çok gerginim. Bilmeden ilaç içen kimse yok mu ki içime su serpecek beni rahatlatacak onların nasıl geçmiş hamileliği bebekleri nasıl

Amin canım inşallah sağ salim bebeğime kavuşurum daha çok var ama inşallah sağlıklıdır yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…