Kızlar hamileymişim bilmiyodum 2-3 haftalıkken başlamışım glukofene. Doktor kontrolünde de değil ... Çok korkuyorum bebeğe bi zararı olmuş mudur ilk bebeğimi aldırmıştım bunda da böyle bi talihsizlik yaşadım artık napıcam bilemiyorum ...
Arkadaşım korkma, bazı durumlarda metformine gebeliğin ilk aylarında devam ediyolar..
Doktoruna bir danış, bir sorun olacağını sanmıyorum.
Ben de şu an kullanıyorum, gebeliği düşünüyorum..
Canım doktor ben olsam hastama vermem ama verenler var bebek zarar görmüştür aldır istersen dedi ... :'( bu kadar kolay mı psikolojim alt üst oldu 8 haftalık olmuş kalp atışını duydum hareketli kalp atışı var dedi. Çok korkuyorum çok endiseliyim
Canım doktor ben olsam hastama vermem ama verenler var bebek zarar görmüştür aldır istersen dedi ... :'( bu kadar kolay mı psikolojim alt üst oldu 8 haftalık olmuş kalp atışını duydum hareketli kalp atışı var dedi. Çok korkuyorum çok endiseliyim
Sakin ol canım benim bazıları veriyo bazıları vermiyo.
Bence aldırmayı sakın düşünme, araştırma hastanelerine ya da çok iyi özel bi doktora görün.
Bak ben 3 yıldır uğraşıyorum her ay doktordayım, gebe kalamadım )=
Bende de pko var arkadaşım, şu an hala tedavideyim..
iğne vurulucam bakalım nasip inş olur.
Sende içini ferah tut neler neler var hayatta,
Rabbim yardımcın olsun..
İnşallah bebeğine bi'şey olmamıştır...
İnşallah canım inan çok üzülüyorum mahvoldum nasıl böyle bir aptallık yapabildim. içim içimi yiyo doktor aldır istersen diyo zarar görmüştür diyo çok gerginim. Bilmeden ilaç içen kimse yok mu ki içime su serpecek beni rahatlatacak onların nasıl geçmiş hamileliği bebekleri nasıl