Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

benide tuvalet çok zorluyo geceleri zor yetişiyorum

6. hafta içindeyim, herhangi bi şikayetim yok allaha şükür, sadece çok uyuyorum..
Ama hayatım değişti, farklı bi boyuttayım sanki :)

Hayirli olsun canim:) 6. hafta o donemlerde bendede vardi biraz uyku hali vucut hamilelik hormonlarina alisana kadar baya zaman geciyor Peki as eriyormusun?

Kızlar ben 11 haftalık hamileyim ve aşırı bulantım var hiçbişey yiyemiyorum yani kötü geçiyor :) Ve bide aşırı derecede uykuu war yani hiç kalkmadan yatabilirim 1 gün

Son düzenleme:
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar dunyaya getırıp buyutmeyi nasip etsin bende 11 haftalık hamıleyim bu ıkıncı hamıleliğim 1 tane kızım var subatta 3 yasına girecek cok bulantılarım oluyor ilkındede boyleydım umarım herkes benim gıbı değildir cok berbat ne zaman gececek

kızlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim.Pek bi şikayetim yok şükür ama göğsümü sıkınca bir sıvı geliyor sizlerden böyle bir durum yaşayan varmı?

Bu dönemlerde normal gögüsler Süt hazirliyor:) ama sIkma bence Bende 16 haftaya girmek uzereyim benden sivi gelmiyor ama goguslerim cok agriyor ve gun gecdikce dahada buyuyor eee bebislere Mama hazirligi:d

Ben 28+1 günlük hamileyim. Ilk hamileliğim. Ve bu duygu inanılmaz birşeymiş. çok mutluyum. Allah nasip ederse bir kızım olacak. Doktorumuz çok uzun boylu bir kız olacağını söyledi. Daha çok erken ama sabırsızlıkla gelsin diye bekliyorum biran önce. şu ana kadar fazla bulantı kusma ağrı sızı çekmedim. Ama yavaş yavaş zorlanmaya başladım. Bel ve sırt ağrısı oldukça sıkıntı yaratıyor. Birde bilen varsa sormak istiyorum. Ben 5 yıl önce anal fissür yani makatımdaki çatlaktan bir operasyon geçirdim. Bazıları bunun normal doğuma engel olacağını söyledi. Ama ben normal doğum yapmak istiyorum. Doktorum30.haftadan önce doğumu konuşmak için erken olduğunu söyledi bir şey söylemedi. Bu operasyonu geçirip hamile kalan var mıı???????

benım 2 tane sorunum var.
Bırı mıde yanması bırıde durdurulamaz ıstah ve akabınde kılo alımı(

mide yanması gerçekten hamilelikte çok büyük sıkıntı. Demekki bebeğiniz bol saçlı bir bebek olacak. Kiloyu da düşünmeyin. Doğumdan sonra bebeği emzirdikçe gidecek zaten. Bana hep bunu söylüyorlar:))

Bebegin saciyla mide yanmasinin ilgisi Yok o sadece bir soylenti hamilelikde hormonlar her kadinda farkli olarak degisiyor bazi kadinlarda mide asidi yogunlugu yapiyor ve bebek buyudukce organlar yukari dogru cikmaya basliyor mide felan gibi yerleri biraz degisiyor:) asil kaynaklar Buna bagli ama hepsi gecici sorunlar canim

bende 34 haftayı bitirdim dün..kendimi çok kocaman ve hantal hissediyorum artık.bitse diye bakıyorum bi an önce bi taraftanda korkuyorum bakabilecekmiyiz bebeğimize diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…