Hamile olanlar bakabilir mi?

Bende tek belirti göğüs şişmesi ve ağrı ve 5 haftaligim bitiyor
Öylemi normalde oluyor gebelikte öyle duyuyorum hep benimde bu ay çok geç başladı göğüs ağrım normalde hep 10 gün önceden başlıyor bu sefer 4-5 gün kala ağrımaya başladı ama tutmadı belli çok sancılanıyorum sonra bakıyorum bişey yok geçiyor adet sancısı gibi 🥹
Gebelikle ilgili öğrendiğim tek şey herkesin gebeliği kendine has 😅

Ben adet öncesi olan belirtilerimin hiçbirini olmayarak şüphelendim ve adetten 4 gün önce de kanama ile öğrendim.

Şu an 16+3üm genel olarak hassasiyetim 6.-7.haftalarda başladı ve çok uzun sürmeden bitti ama göğüslerim baya büyüdü. Bir numara büyük sütyene geçme zamanım geldi, bazı kıyafetlerim göğüsten dolayı dar geliyor göbek yerine 😂😂

Ben adet öncesi olan belirtilerimin hiçbirini olmayarak şüphelendim ve adetten 4 gün önce de kanama ile öğrendim.

Şu an 16+3üm genel olarak hassasiyetim 6.-7.haftalarda başladı ve çok uzun sürmeden bitti ama göğüslerim baya büyüdü. Bir numara büyük sütyene geçme zamanım geldi, bazı kıyafetlerim göğüsten dolayı dar geliyor göbek yerine 😂😂
Grbeliginiz sağlıklı olsun evladinizi inşallah

Rabim hayirile kucaginiza alnayi hayırlı bı r ve Elik olur inşallah gerisi boş evlatlarımızı biz dünyaya getirmek kolay değil ve ben hamileliği hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim 4senedir bekliyorduk oldu hamdolsun rabime
3(gündür hastayım ateş boğaz kulak grip oluyom yani bide hamile olunca daha zor

Rabim hayirile kucaginiza alnayi hayırlı bı r ve Elik olur inşallah gerisi boş evlatlarımızı biz dünyaya getirmek kolay değil ve ben hamileliği hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim 4senedir bekliyorduk oldu hamdolsun rabime
Çok geçmiş olsun

Amin çok geçmiş. Ben de 2 gündür 20lik diş ağrısı çekiyorum kulağıma vurmaya başladı artık. Gerçekten bunlardan zor olacağını ben de bilmiyordum. Rabbim sağlık versin 🌸

Amin çok geçmiş. Ben de 2 gündür 20lik diş ağrısı çekiyorum kulağıma vurmaya başladı artık. Gerçekten bunlardan zor olacağını ben de bilmiyordum. Rabbim sağlık versin 🌸
Amin cümlemize inşallah sizede çok fecmiş olsun bide gurbette olunca çokta kötü oluyor

Benim reglm ın 2 nci gunu hala regl olmadm Göğsümde hasasiyet ve çok halsiz ve bitkinim Dün bi test yapmştm hafif çok az bi çizgi vardı hamile miyim değil miyim bilmiyorum bundsn 1 hafta önce falan kan vermiştim hamile değildim sürekli tesr falanda yapyordum belim karnm çok ağrıyprdu kasıklarımada aniden ağrı giriyor tam net hamile olup olmadğmı bilmiyotum napabilrm Hamile olup olmadğmu nsl anlayablrm sizce adettn sonra mı öğrenikir önce mi lütfen bişey söyleyin

Benim reglm ın 2 nci gunu hala regl olmadm Göğsümde hasasiyet ve çok halsiz ve bitkinim Dün bi test yapmştm hafif çok az bi çizgi vardı hamile miyim değil miyim bilmiyorum bundsn 1 hafta önce falan kan vermiştim hamile değildim sürekli tesr falanda yapyordum belim karnm çok ağrıyprdu kasıklarımada aniden ağrı giriyor tam net hamile olup olmadğmı bilmiyotum napabilrm Hamile olup olmadğmu nsl anlayablrm sizce adettn sonra mı öğrenikir önce mi lütfen bişey söyleyi
Testinizin resmi var mi? Bence hamilesiniz bi kan verin. 1 hafta cok uzun bir süre

Merhaba bende meraktan sormak istiyorum göğüs ağrısı hiç çekmeden hamile olduğunu öğrenen varmı ☺️
Selam, ben dün hamile oldugumu öğrendim, hiç göğüs ağrısı cekmedim. O yüzden de zaten hamile değilimdir diye test yaptım şok oldum. Ancak daha tuhaf belirtiler oldu, idrar yolu yanması, idrarda köpürme ve tuhaf koku, ben bu belirtileri daha önce duymamıstım. Kasık ve bel ağrım oldu sadece ama adet görmeden önce de oluyordu.

Selam, ben dün hamile oldugumu öğrendim, hiç göğüs ağrısı cekmedim. O yüzden de zaten hamile değilimdir diye test yaptım şok oldum. Ancak daha tuhaf belirtiler oldu, idrar yolu yanması, idrarda köpürme ve tuhaf koku, ben bu belirtileri daha önce duymamıstım. Kasık ve bel ağrım oldu sadece ama adet görmeden önce de oluyordu.
Hayırlı olsun canım ben muhtemelen adet olcam çok sancım oluyor göğüsler patlicak gibi ağrıyor afedersin. Ve aşırı şişkinlik var göbek oldu 3 göbek sanki

Merhaba kizlar. Hamilelik belirtilerini araştirdim ve çoğu kişide farklılık gösterdiğinin farkındayım. Ancak genel nerdeyse herkesde olan göğüs de hassasiyeti sormak istiyorum.

Hamile olduğunuzu ögrenmeden kac gün önce göğüslerinizde hassasiyet oluştu veya adetin kacinci günü oluştu ve sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? şimdiden
Hayırlı olsun canım ben muhtemelen adet olcam çok sancım oluyor göğüsler patlicak gibi ağrıyor afedersin. Ve aşırı şişkinlik var göbek oldu 3 göbek sanki
teşekkürler, emin olun ben de kesin adet olacağıma emindim ama aksam cıkar bişeyler içerim garanti olsun kontrol ediyim diye öylesine test yaptım, sonuca gerçekten cok şaşırdım, hatta test hatalıdır dedim tekrar diğer sabah test yaptım. Tek yaptıgım kafama hiç hamileliği takmamak oldu, normalde test bile yapmazdım adet günü geçmeden. Siz de adet olacağınızı hissediyorsanız emin olun hamilelik de olabilir, herkeste aynı belirtiler yok.

Benim göğüs ağrım öğrenmemden bir hafta önce başladı göğüslerimde büyümüştü ayrıca.Midemde kasıklarımda batma hissi oluyordu,kokuları daha net almaya başlamıştım

Back
X