Hamile olanlar bakabilir mi?

Merhaba kizlar. Hamilelik belirtilerini araştirdim ve çoğu kişide farklılık gösterdiğinin farkındayım. Ancak genel nerdeyse herkesde olan göğüs de hassasiyeti sormak istiyorum.

Hamile olduğunuzu ögrenmeden kac gün önce göğüslerinizde hassasiyet oluştu veya adetin kacinci günü oluştu ve sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? şimdiden tesekkürler.
Bende öyle olmamıştı kaşık ağrısı yaşamıştım

Be
😀 maşallah benimde bir arkadaşım da 4.cü ayında öğrenmişti adet düzensizliği ve aşırı kilo nedeniyle ne göbek belli oluyordu ne de mide bulantısı yoktu adet düzensizliği de var ona yordu rutin bir kontrolde öğrendi kadın doğumcuda 🤣 bende uzun zamandır beklyorum nasip 🙏🏼 Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin 🧿b
Bende uzun zamandıe bekliyorum 1 aşılama.3 tüp bebek yaptım 2 gün önce 4. Tüp bebek ilaçlarımı almaya gittiğimde bide test alıyım dedim öylesine yaptım pozitifti adetin 21. Günü yumurtlama degerlerim hep nehatifti nasılsa tedaviye başlıycam yumurtlamamda negatif çıktı diye hiç takmamıştım
Ve hamile oldugumu ögrendim

Be

Bende uzun zamandıe bekliyorum 1 aşılama.3 tüp bebek yaptım 2 gün önce 4. Tüp bebek ilaçlarımı almaya gittiğimde bide test alıyım dedim öylesine yaptım pozitifti adetin 21. Günü yumurtlama degerlerim hep nehatifti nasılsa tedaviye başlıycam yumurtlamamda negatif çıktı diye hiç takmamıştım
Ve hamile oldugumu ögrendim
Ay çok sevindim nasip işte 🙏🏼♥️ bende tüp bebeğe gitcem bakalım nasip 🥹 tedavi görüyorum

Benim adet döneminde falan hiç göğüs ağrım olmazdı. Banyo yaptım üstümü giyinirken göğsümde kocaman mavi bir damarın belirginlestigini fark ettim adetime 7 gün vardi kaset test yaptım çok silik çizgi vardg

Merhaba kizlar. Hamilelik belirtilerini araştirdim ve çoğu kişide farklılık gösterdiğinin farkındayım. Ancak genel nerdeyse herkesde olan göğüs de hassasiyeti sormak istiyorum.

Hamile olduğunuzu ögrenmeden kac gün önce göğüslerinizde hassasiyet oluştu veya adetin kacinci günü oluştu ve sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? şimdiden tesekkürler.
Benim adet zamanimda agrimaya baslamisti ilk orda suphelendim cunku benim regl doneminde goguslerim agrimaz

kızlar belimin alt kısmi çok agrıyor. Bacaklarıma vuruyor agrisi. Çok hafif bulantim var ve cok hafif göğüslerim hassas 🥺 yumurtlamanin 7inci günündeyim. Biran önce test yapip şu negatifi yine göreyimde bu semptomlara kafa yormayi birakiyim diyorum😭

Ben 🤣 adet öncesi göğüslerim şişer ve hassaslaşır normalde ama hamile kaldığım ay hiçbiri olmadı
Öylemi normalde oluyor gebelikte öyle duyuyorum hep benimde bu ay çok geç başladı göğüs ağrım normalde hep 10 gün önceden başlıyor bu sefer 4-5 gün kala ağrımaya başladı ama tutmadı belli çok sancılanıyorum sonra bakıyorum bişey yok geçiyor adet sancısı gibi 🥹

Back
X