Tabi ederim, ne tedavisi görüyosun canımAmin canım inşallahbana da dua et tedavi görüyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ederim, ne tedavisi görüyosun canımAmin canım inşallahbana da dua et tedavi görüyorum canım
Çatlatma iğnesi felan denedik hiç duydun mu bilmiyorum doktorum Tüp bebek önerdiTabi ederim, ne tedavisi görüyosun canım
Bende öyle olmamıştı kaşık ağrısı yaşamıştımMerhaba kizlar. Hamilelik belirtilerini araştirdim ve çoğu kişide farklılık gösterdiğinin farkındayım. Ancak genel nerdeyse herkesde olan göğüs de hassasiyeti sormak istiyorum.
Hamile olduğunuzu ögrenmeden kac gün önce göğüslerinizde hassasiyet oluştu veya adetin kacinci günü oluştu ve sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? şimdiden tesekkürler.
Bende uzun zamandıe bekliyorum 1 aşılama.3 tüp bebek yaptım 2 gün önce 4. Tüp bebek ilaçlarımı almaya gittiğimde bide test alıyım dedim öylesine yaptım pozitifti adetin 21. Günü yumurtlama degerlerim hep nehatifti nasılsa tedaviye başlıycam yumurtlamamda negatif çıktı diye hiç takmamıştımmaşallah benimde bir arkadaşım da 4.cü ayında öğrenmişti adet düzensizliği ve aşırı kilo nedeniyle ne göbek belli oluyordu ne de mide bulantısı yoktu adet düzensizliği de var ona yordu rutin bir kontrolde öğrendi kadın doğumcuda
bende uzun zamandır beklyorum nasip
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin
b
Canım bende femara+ovitrelle ile hamile kaldımÇatlatma iğnesi felan denedik hiç duydun mu bilmiyorum doktorum Tüp bebek önerdi![]()
Ay çok sevindim nasip işteBe
Bende uzun zamandıe bekliyorum 1 aşılama.3 tüp bebek yaptım 2 gün önce 4. Tüp bebek ilaçlarımı almaya gittiğimde bide test alıyım dedim öylesine yaptım pozitifti adetin 21. Günü yumurtlama degerlerim hep nehatifti nasılsa tedaviye başlıycam yumurtlamamda negatif çıktı diye hiç takmamıştım
Ve hamile oldugumu ögrendim
Hayırlısıyla ilk transferde pozitifi görürsün inşallahAy çok sevindim nasip iştebende tüp bebeğe gitcem bakalım nasip
tedavi görüyorum
inşallah canımHayırlısıyla ilk transferde pozitifi görürsün inşallah
Merhaba , ben 13. Haftadayım hala da ağrım yokMerhaba bende meraktan sormak istiyorum göğüs ağrısı hiç çekmeden hamile olduğunu öğrenen varmı![]()
Oo hayırlı olsun çok şaşırdım normalde hep göğüs hassasiyeti olurMerhaba , ben 13. Haftadayım hala da ağrım yok
Çok teşekkür ederimOo hayırlı olsun çok şaşırdım normalde hep göğüs hassasiyeti olur![]()
Benim adet zamanimda agrimaya baslamisti ilk orda suphelendim cunku benim regl doneminde goguslerim agrimazMerhaba kizlar. Hamilelik belirtilerini araştirdim ve çoğu kişide farklılık gösterdiğinin farkındayım. Ancak genel nerdeyse herkesde olan göğüs de hassasiyeti sormak istiyorum.
Hamile olduğunuzu ögrenmeden kac gün önce göğüslerinizde hassasiyet oluştu veya adetin kacinci günü oluştu ve sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? şimdiden tesekkürler.
Teşekkür ederim canım benim inşallahÇok teşekkür ederimbenimde tüp bebek
İnşaAllah sende bian önce pozitifi görürsün![]()
BenMerhaba bende meraktan sormak istiyorum göğüs ağrısı hiç çekmeden hamile olduğunu öğrenen varmı![]()
Bende tek belirti göğüs şişmesi ve ağrı ve 5 haftaligim bitiyorBenadet öncesi göğüslerim şişer ve hassaslaşır normalde ama hamile kaldığım ay hiçbiri olmadı
Öylemi normalde oluyor gebelikte öyle duyuyorum hep benimde bu ay çok geç başladı göğüs ağrım normalde hep 10 gün önceden başlıyor bu sefer 4-5 gün kala ağrımaya başladı ama tutmadı belli çok sancılanıyorum sonra bakıyorum bişey yok geçiyor adet sancısı gibiBenadet öncesi göğüslerim şişer ve hassaslaşır normalde ama hamile kaldığım ay hiçbiri olmadı
benMerhaba bende meraktan sormak istiyorum göğüs ağrısı hiç çekmeden hamile olduğunu öğrenen varmı![]()