Hamile olanlar bakabilir mi?

meltqueen

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
225
143
23
30
Merhaba kizlar. Hamilelik belirtilerini araştirdim ve çoğu kişide farklılık gösterdiğinin farkındayım. Ancak genel nerdeyse herkesde olan göğüs de hassasiyeti sormak istiyorum.

Hamile olduğunuzu ögrenmeden kac gün önce göğüslerinizde hassasiyet oluştu veya adetin kacinci günü oluştu ve sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? şimdiden tesekkürler.

Benim hamile kaldığım ay diğer aylardan farklı olarak neredeyse yumurtlama döneminden itibaren regl öncesi ağrı gibi göğüs ağrım vardı. Şaşırmıştım baya normalde 1 hafta kala başlardı çünkü. Akabinde yerleşme kanamasiyla birlikte adete 3 gün kala hamile olduğumu ogrendim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yumurtlama takibi yapiyorum ve yumurtam dün çatladı. Normalde asla adet öncesi, yumurtlama dönemi, adet dönemi göğüslerim hic agrımaz ve bugün dokununca acıyor. Acaba mı diyorum ama umutlanmakta istemiyorum

Benim neredeyse hiç belirtim yoktu. Sadece ovulasyondan sonra tek taraflı kasık sızlamam oldu. Göğüslerim adet geciktikten 1 hafta sonra ağrımaya büyümeye başladı

Yürürken dahi göğüslerim acıyordu benim hemen bir farklılık olduğunu anlamıştım zaten, test vermiştim o şekilde kesinleşmişti

Göğüs hassasiyetim hep regl tarihimden 1 hafta önce başlardı hamile kaldığımda da öyle devam etti. 4.5 aylık olduk hala devam ediyor :) Akıntım normal bir şekilde devam etti, bir regl ağrısından biraz aha fazla bel ve kasık ağrısı yaşadım.

aa nasıl öğrendin peki canım adet gecikmesi ilgini çekmedi mi hayırlı olsun bu arada
Amin
Çekti canım ama tam deprem olduğu dönemdi o bölgede değilim yakınım da yok ama ben çok ağlayıp üzülmüştüm günlerce ve öyle çok üzülünce adetim gecikir benim ona yordum gelmesini bekliyordum hiç belirtim yoktu çünkü sadece kasık ağrım vardı o da zaten her regl öncesi oluyordu sadece biraz şiddeti farklıydı ama o da dönem dönem olurdu bende kasıklarım adet öncesi biraz daha şiddetli ağrıyınca o ay ağrılı adet oluyordum yine öyle olacak diye yordum onu da
3 gün kadar geçti adetim bana kalsa daha da şüphelenmez beklerdim ama tam 3. Gün koltuktan kalkarken gözlerim karardı başım fırıldak gibi döndü. O zaman kafama dank etti yoksa hamile miyim nereden çıktı bu baş dönmesi diye hemen test yaptım ve şok asla beklemiyordum ikinci bir çizgi görmek
Önceki denediğim aylarda inan daha çok belirtim vardı mide bulantısı metalik tat göğüs ağrısı vs her şeyi yaşayıp eminim bu ay kesin oldu dediğim ayların hiçbirinde olmamıştı o yüzden o kadar belirtisiz bir ayda hamile olabileceğim aklımdan geçmiyordu

Benim neredeyse hiç belirtim yoktu. Sadece ovulasyondan sonra tek taraflı kasık sızlamam oldu. Göğüslerim adet geciktikten 1 hafta sonra ağrımaya büyümeye başladı
Aynısını bende yaşadım tam onu yazacaktım. Ovulasyon sonrası sağ kasık ağrısı benim en net belirtimdi. Göğüs ağrım da 1 hafta kala başladı şuan azaldı ama

Yaa çok güzel anlatmışsın heyecanlı şekilde okudum hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin ben uzun zamandır beklyorum bakalım nezaman nasip olcak ..

2 gün önce hamile oldugumu ögrendim 0 belirti
maşallah benimde bir arkadaşım da 4.cü ayında öğrenmişti adet düzensizliği ve aşırı kilo nedeniyle ne göbek belli oluyordu ne de mide bulantısı yoktu adet düzensizliği de var ona yordu rutin bir kontrolde öğrendi kadın doğumcuda bende uzun zamandır beklyorum nasip Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…