- 12 Ekim 2015
- 48
- 26
Sonucu ogrenebildinizmiMerhaba Arkadaslar,
10 aydir esimle korunmasiz iliski ysiyoruz fakat bebisimiz malesef olmuyor.
29 yasindayiz ve bu ay doktora gittik bebegimizin olmadigini ve tedavi olmak istedigimizi belirttik. Ve doktorum bazi tahliller istedi tum tahlillerimi bu hafta yaptim ve tahlillerle degerlere baktigimda hersey normalndegerlerde gozukuyor. Doktorum adetliken sonuclarini da al gel dedi. Simdi o gunu bekliyorum
Adet gunlerim 37-38 gunde bir oluyor ve 5 gun suruyor. Son adet tarihim 6 kasim ve bat 12 aralik. Yumurtlamam her ay 18. Ve 19. Gunlerde olur bunu anliyorum ayrica eczanelerdeki ovulasyon kitlerinden de yaptim hep 18.-19. Gunler pozitfti.
Her ay ayni sey sanki kendimi hamile gibi hissediyorum evet bu sefer tuttu bak miden bulandi bak su oldu bak bu oldu hep kendimi inandirdim ve sonu hep husrandi.
Bu ay doktora gittigimde 19. Gunundeydi ve doktorum yumurtlamamin bitmis oldugunu soyledi bende evet bu ay adetten 1 hafta sonra yumurtlama akintisi geldi hissettim aslinda dedim. Ama yine de 10 mm bir yumurta daha varmis.
Suanda tedaviye gidecegiz fakat bu sefer daha farkli gibi geliyo ve ilk defa bu kadar erken yumurtladim. Sag kasigimda degisiklikler hissediyorum enteresan bir duygu da var hatta bazen acaba mi diyorum ama yine husrana ugramamak icin kendini kandirma diyerek kendime engel oluyorum.
Forumda herkesi okudukca kendimmis gibi uzuluyorum
Suan bekleyisteyim 12 Aralikta acaba tedaviye baslayacagiz derken hamile oldugumu ogrenebilir miyim acaba Bazen test yapmak istiyorum ana kendime engel oluyorum bakalim hepimiz icin hayirlisini diliyorum rabbimden
Merhaba ins bebeginiz vardir allah isteyen herkese nasip etsinSelam kizlar simdi lavaboya gittim ve beyaz kremsi akinti ile birlikte karisik 1.-2 nokta kadar kahverengi leke vardi ve acaba mi dedim kendi kendime
Sonucu ogrenebildinizmi
Merhaba ins bebeginiz vardir allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba Arkadaslar,
10 aydir esimle korunmasiz iliski ysiyoruz fakat bebisimiz malesef olmuyor.
29 yasindayiz ve bu ay doktora gittik bebegimizin olmadigini ve tedavi olmak istedigimizi belirttik. Ve doktorum bazi tahliller istedi tum tahlillerimi bu hafta yaptim ve tahlillerle degerlere baktigimda hersey normalndegerlerde gozukuyor. Doktorum adetliken sonuclarini da al gel dedi. Simdi o gunu bekliyorum
Adet gunlerim 37-38 gunde bir oluyor ve 5 gun suruyor. Son adet tarihim 6 kasim ve bat 12 aralik. Yumurtlamam her ay 18. Ve 19. Gunlerde olur bunu anliyorum ayrica eczanelerdeki ovulasyon kitlerinden de yaptim hep 18.-19. Gunler pozitfti.
Her ay ayni sey sanki kendimi hamile gibi hissediyorum evet bu sefer tuttu bak miden bulandi bak su oldu bak bu oldu hep kendimi inandirdim ve sonu hep husrandi.
Bu ay doktora gittigimde 19. Gunundeydi ve doktorum yumurtlamamin bitmis oldugunu soyledi bende evet bu ay adetten 1 hafta sonra yumurtlama akintisi geldi hissettim aslinda dedim. Ama yine de 10 mm bir yumurta daha varmis.
Suanda tedaviye gidecegiz fakat bu sefer daha farkli gibi geliyo ve ilk defa bu kadar erken yumurtladim. Sag kasigimda degisiklikler hissediyorum enteresan bir duygu da var hatta bazen acaba mi diyorum ama yine husrana ugramamak icin kendini kandirma diyerek kendime engel oluyorum.
Forumda herkesi okudukca kendimmis gibi uzuluyorum
Suan bekleyisteyim 12 Aralikta acaba tedaviye baslayacagiz derken hamile oldugumu ogrenebilir miyim acaba Bazen test yapmak istiyorum ana kendime engel oluyorum bakalim hepimiz icin hayirlisini diliyorum rabbimden
bu cevabı gerçekten çok umutla beklemeyin diye yazıyorum geçen ay bende bu anlattıklarınızın hepsi oldu ama sonuç maalesef adetti şimdi bu ay yine aynı şeyleri yaşıyorum göbegim bile hamile gibi o kadar yani benimde günüme daha 1 hafta var ama dediğim gibi acaba biz beklediğimiz için mi bunları yaşıyoruz inşallah bu sefer gerçekten hissettiğimiz gibidir inşallah artık hamileyiz dir Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaslar,
Bende hala beklemedeyim. Gecen ay da malesef tutmadi.
Bu ay kafamdan attim dedim nasilsa olmuyor.
Ama bazi tuhafliklar oldu bu ay da. Sizlerle paylasiyorum
38. Gun adet olmam gerekiyor bugun 33. Gunumdeyim.
1. Yumurtlama gununden bu yana sislik var karnimda ve iliski sirasi da da agri hissediyirum
2. Goguslerimde 3-4 gundur sislik ve agri var ayrica bu ay uclari cok hassas.
3. Dun aksam yani 32. Gununde sag kasigimda resmen yarim saat suren bir igne batmasi ysadim nefesim kesildi yarim saat boyunca araliksiz degildi bi igne batmasi oluyodu 2-3 saniye suruyodu geciyodu arkasindan yine ayni sekilde ve bu yarim saatten sonra hafifledi.
4. Adetimin olmasina 4-5 gun kaldi fakat beyaz akiskan bir akintim var sanki yumurtlama zamanimdaki gibi
5. Bugun sanki adet olcakmisim gibi ara ara sanci oluyo gibi ama sonrasinda geciyo ve daha 4-5 gun var adetime.
Acaba gercekten adet mi olucam merak icersindeyim husrana ugramak istemiyorum
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım 1 senedir uğraşıyoruz her ay aynı belirtiler ama sonu hüsran. Bu ay belirtileri şiddetli yaşıyorum adetime 4 gün var. N’aptınız siz mutlu haberi aldınız mı?Merhaba arkadaslar,
Bende hala beklemedeyim. Gecen ay da malesef tutmadi.
Bu ay kafamdan attim dedim nasilsa olmuyor.
Ama bazi tuhafliklar oldu bu ay da. Sizlerle paylasiyorum
38. Gun adet olmam gerekiyor bugun 33. Gunumdeyim.
1. Yumurtlama gununden bu yana sislik var karnimda ve iliski sirasi da da agri hissediyirum
2. Goguslerimde 3-4 gundur sislik ve agri var ayrica bu ay uclari cok hassas.
3. Dun aksam yani 32. Gununde sag kasigimda resmen yarim saat suren bir igne batmasi ysadim nefesim kesildi yarim saat boyunca araliksiz degildi bi igne batmasi oluyodu 2-3 saniye suruyodu geciyodu arkasindan yine ayni sekilde ve bu yarim saatten sonra hafifledi.
4. Adetimin olmasina 4-5 gun kaldi fakat beyaz akiskan bir akintim var sanki yumurtlama zamanimdaki gibi
5. Bugun sanki adet olcakmisim gibi ara ara sanci oluyo gibi ama sonrasinda geciyo ve daha 4-5 gun var adetime.
Acaba gercekten adet mi olucam merak icersindeyim husrana ugramak istemiyorum