KaSe18 🌙 Elhamdülillah ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2018 2.980 2.121 25 Mart 2019 Konu Sahibi Arzugnys #61 canli anne .!.: cinsiyet belli mi canim Genişletmek için tıkla... Gösterirse eğer yarın öğreneceğiz inşallah Senin bellidir 20.haftan olmuş maşallah H E .!.: Aa deme öyle 9+4 haftalık hamileyim akşamları gel benı gör 9 aylık mo dersin . Gaz dan dolayı çoğu hamilede ilk aykarda böyle şişkinlik oluyor maalesef . Genişletmek için tıkla... Benim de cok şişkinliğim oluyor canım ama konu sahibi zayif belli ki bh kadar şişmesi bana normal gelmedi sadece.
canli anne .!.: cinsiyet belli mi canim Genişletmek için tıkla... Gösterirse eğer yarın öğreneceğiz inşallah Senin bellidir 20.haftan olmuş maşallah H E .!.: Aa deme öyle 9+4 haftalık hamileyim akşamları gel benı gör 9 aylık mo dersin . Gaz dan dolayı çoğu hamilede ilk aykarda böyle şişkinlik oluyor maalesef . Genişletmek için tıkla... Benim de cok şişkinliğim oluyor canım ama konu sahibi zayif belli ki bh kadar şişmesi bana normal gelmedi sadece.
A Annelerin en yorgunu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ekim 2018 8.331 14.776 35 25 Mart 2019 Konu Sahibi Arzugnys #62 KaSe18 .!.: Gösterirse eğer yarın öğreneceğiz inşallah Senin bellidir 20.haftan olmuş maşallah Benim de cok şişkinliğim oluyor canım ama konu sahibi zayif belli ki bh kadar şişmesi bana normal gelmedi sadece. Genişletmek için tıkla... benim suan erkek canim senin gonlunden ne geciyor canin
KaSe18 .!.: Gösterirse eğer yarın öğreneceğiz inşallah Senin bellidir 20.haftan olmuş maşallah Benim de cok şişkinliğim oluyor canım ama konu sahibi zayif belli ki bh kadar şişmesi bana normal gelmedi sadece. Genişletmek için tıkla... benim suan erkek canim senin gonlunden ne geciyor canin
KaSe18 🌙 Elhamdülillah ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2018 2.980 2.121 25 Mart 2019 Konu Sahibi Arzugnys #63 canli anne .!.: benim suan erkek canim senin gonlunden ne geciyor canin Genişletmek için tıkla... Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah hepimize. Klişe olacak ama önce sağlıklı olsun tabii ama gönlüm kız istiyor
canli anne .!.: benim suan erkek canim senin gonlunden ne geciyor canin Genişletmek için tıkla... Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah hepimize. Klişe olacak ama önce sağlıklı olsun tabii ama gönlüm kız istiyor