Valla ben de şaşırdım ona :)Anam o karın ne öyle
Testmii bozuk bilemiyorum. Ilk anda böyle değildi fazla bakamadım.. Ertesi gün böyle olduğunu gördüm.. simdide karnim buyudu. Gidicem ama suan gitme imkanim yokOcakta yaşadığın ilişkide hamile kalsaydın geçen haftali test böyle çıkmazdı. Testi bilmem de karnın kocaman ya hamile gibi tövbe est bi hastaneye gitmek kan vermek bu kdar mu zor
Bir-çok kişiyle konuştum 3 ay 6 ay bazen 9 ay kanama görenler olmus. Hemde benden fazla 6 gün falan ama düşmemiş çocuk doğum yapmışlar.. normal bir şişlik degil farkındayım.. bu kadar belirti bir ara gelince birde lekelenmeler kanamalar bilmiyorumKan testi yaptırmalısın. Kanamaların 3-4 gün sürmüş normal adet gibi geldi bana.
Bir-çok kişiyle konuştum 3 ay 6 ay bazen 9 ay kanama görenler olmus. Hemde benden fazla 6 gün falan ama düşmemiş çocuk doğum yapmışlar.. normal bir şişlik degil farkındayım.. bu kadar belirti bir ara gelince birde lekelenmeler kanamalar bilmiyorum
Testi yaptim ama teste güvenmiyorum.. yanlış sonuçta veriyormuş.. silik çizgide gebelik var demekmiş. Birde çok kısa sürede baktım bekleyemedim basinda.. evet şuan 2 buçuk ay geçti. Bu hafta gidicem bakalım hayirlsiiÖğrenmek için kadın hastalıklarına gitmeniz lazım hamilelik olmasa dahi düzensiz kanama için bi görüşün.
Eğer o tarihten sonra ilişki olmadıysa ve gebelik varsa çift çizginin kopkoyu çıkması lazımdı. Üstünden 2,5 ay geçmiş.
Anlıyorum ama öyle olsa testte çıkardı diye düşünüyorum. Neden kan testi vermiyorsunBir-çok kişiyle konuştum 3 ay 6 ay bazen 9 ay kanama görenler olmus. Hemde benden fazla 6 gün falan ama düşmemiş çocuk doğum yapmışlar.. normal bir şişlik degil farkındayım.. bu kadar belirti bir ara gelince birde lekelenmeler kanamalar bilmiyorum
Bazı özel nedenlerden dolayı gidemedim. Bu hafta halledip gidicemAnlıyorum ama öyle olsa testte çıkardı diye düşünüyorum. Neden kan testi vermiyorsun
Evet ben 36 38 bedenim. Kendim zayıfladım karnım büyüdü.. Hemde baya.. 9 aylık olmasada büyük..9aylık hamilesin gibi duruyor
Karnın bu kadar büyümüş ve sen hastaneye gitmedin mi? Hastaneye gitme durumum yok demişsin bu test bozuk niye tekrardan bir test daha yapmadın?
Test alırım akşama yineEvet ben 36 38 bedenim. Kendim zayıfladım karnım büyüdü.. Hemde baya.. 9 aylık olmasada büyük..
Bebek yoksa bile git yani Allah korusun başka bişey çıkmasınBazı özel nedenlerden dolayı gidemedim. Bu hafta halledip gidicem
Belden belli oluyor şişman bir kadın olmadığın. O yüzden karnının durumu şaşırtıcı. Bence hamilesin kan veremiyorsan tekrardan test yap. İdrarı da fazla damlatma 2damlat baktın sonuç çıkmıyor 1tane daha damlat ama fazla değil.Evet ben 36 38 bedenim. Kendim zayıfladım karnım büyüdü.. Hemde baya.. 9 aylık olmasada büyük..
Evet gitmem lazım. Rahme baskı yapan bir şey var içimdeBebek yoksa bile git yani Allah korusun başka bişey çıkmasın
Kanama varken olurmu acaba. Israrda aşırı koyuluk var. Kanama da araya denk gelirse diye düşünüyorumBelden belli oluyor şişman bir kadın olmadığın. O yüzden karnının durumu şaşırtıcı. Bence hamilesin kan veremiyorsan tekrardan test yap. İdrarı da fazla damlatma 2damlat baktın sonuç çıkmıyor 1tane daha damlat ama fazla değil.
Allah allah ben kist vs herhangi bir şeyde hiç duymadım hamile gibi karnım şiştiğini.. amin..Ya Allah esirgesin, kist de böyle belirtilere sebep olup şişkinlik yapabiliyor. Bence bir an önce doktora gidin.