- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
- Konu Sahibi sedamunzur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesın tebrıklerKızlarrrrr barkod nosu alıp netten baktım ben inanamıyorum hala sizce hamilemiyim bata 2 var
hamilesın tebrıkler
Teşekkür ederım canımhamilesın tebrıkler
Teşekkür ederim amin inşallahTebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Amin inşallahMaasallah Allah bağışlasın
Tesekkür ederim bitanem evet 14-15 kasımdıTebrik ederim canım yumurtlama 14-15 kasımdı değilmisedamunzur
Sagol kuzum hala inanamıyorum senden de güzel haberler gelir inşallah isteyen herkese nasıp etsın rabbım bu duyguyuTebrik ederimm . Allah bağışlasınn .![]()
kuzummm ne dedim sana ben hamilesin bak gözün aydın canm benmKızlarrrrr barkod nosu alıp netten baktım ben inanamıyorum hala sizce hamilemiyim bata 2 var
Ben testi yaptım şimdi negatif . Bu ay ovulasyon testi alırım büyük ihtimalle. Amin inşallah canım. Bir gün nasip eder inşallah.Sagol kuzum hala inanamıyorum senden de güzel haberler gelir inşallah isteyen herkese nasıp etsın rabbım bu duyguyu![]()
Sagol bitanem bin kişi de soylese ben hala ınanamıyorum saglık ocgından aradılar gebelıgınız mevcut dedıler yarın gelın gebelık kaydınızı acalımdıger tetkikleri yapalım dedıler ınanamıyorum hala sekere falan bakacaklarkuzummm ne dedim sana ben hamilesin bak gözün aydın canm benm
Ben testi yaptım şimdi negatif . Bu ay ovulasyon testi alırım büyük ihtimalle. Amin inşallah canım. Bir gün nasip eder inşallah.[/QUOTE
Al kuzum bu ay olmasaydı bende baslayacktım ovu testıne ınsallah hayırlı haberlerını alırız![]()
ayyy kuzum inan inan valla çok şükür muradına erdin darısı basimaSagol bitanem bin kişi de soylese ben hala ınanamıyorum saglık ocgından aradılar gebelıgınız mevcut dedıler yarın gelın gebelık kaydınızı acalımdıger tetkikleri yapalım dedıler ınanamıyorum hala sekere falan bakacaklar
Canim senin kimyasal mi oldu okuyunca çok üzüldüm ya hayırlısı olsun sıkma sakın canını : (yok kuzum seninki pozitif yanlış çıkmaz bu kare farklı testte canm kan verdin mi
Canim hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağına alırsın : ).Kızlarrrrr barkod nosu alıp netten baktım ben inanamıyorum hala sizce hamilemiyim bata 2 var
Ay çok şükür kuzum allah sanada saglıkla hayırlısıyla bır evlat nasıp etsın inşallahayyy kuzum inan inan valla çok şükür muradına erdin darısı basima
Sagol bitanem amin inşallah isteyen herkese nasıp olsun bu duygu inşallahCanim senin kimyasal mi oldu okuyunca çok üzüldüm ya hayırlısı olsun sıkma sakın canını : (
Canim hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağına alırsın : ).