Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke acile gitseydiniz, ya da o kadar para verip test aşmak yerine özelde yatırsaydınız. Eşinize de sonucu sürpriz yapardınız. Bence hamilesiniz bu arada hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben bile merak ettim.
Tesekkür ederim canım amin inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucagına inşallah:dua:en azından biraz daha zaman gecsin istedim cumartesı kan verseydım cıksaydı ıkı gun sonra yıne gel dıgecekler yukselıyormu diye en azından bır ıkı gun daha gecer daha kesın olur dıye düşündüm hem saglık ocagında kurye 10-11 gibi cıkıyormus yanı yıne pazartesıne kalacaktı kı özele yada baska bı hastaneye gıtmek de ıstemedim süreklı kan vermek istemedim

Tesekkür ederim canım amin inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucagına inşallah:dua:en azından biraz daha zaman gecsin istedim cumartesı kan verseydım cıksaydı ıkı gun sonra yıne gel dıgecekler yukselıyormu diye en azından bır ıkı gun daha gecer daha kesın olur dıye düşündüm hem saglık ocagında kurye 10-11 gibi cıkıyormus yanı yıne pazartesıne kalacaktı kı özele yada baska bı hastaneye gıtmek de ıstemedim süreklı kan vermek istemedim

Eklentiler

• 7FDF290E-D172-4669-9E42-7B8ABD7E8659.jpeg
    7FDF290E-D172-4669-9E42-7B8ABD7E8659.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 104
Bugun kasık agrım vardı sabahtan berı ama aksam ıyıce sıddetlendı pantolonumu gıyemedım ayagımk kaldırıp sokamadım o derece korkuyorum bırsey mı oluyor dıye yarın kan verecegım cok heyecanlıyım bı o kadar da korkuyorum inşallah bişey olmaz:dua:

Bugünde koyulasma varmı dıye baktım bana var gıbı geldı çizginin kaybolmasından veya daha silikleşmesinden cok korktum gece rüyamda bu çizgi 3 taneydi tövbe tövbe bu ne dedim :bicak:biri yanlıs sonuc verırse dıye hep iki tane yapıyorum:KK48:

Eklentiler

• EF06ED23-4846-40E2-B320-8E7CF54A5394.jpeg
    EF06ED23-4846-40E2-B320-8E7CF54A5394.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 90
Bugünde koyulasma varmı dıye baktım bana var gıbı geldı çizginin kaybolmasından veya daha silikleşmesinden cok korktum gece rüyamda bu çizgi 3 taneydi tövbe tövbe bu ne dedim :bicak:biri yanlıs sonuc verırse dıye hep iki tane yapıyorum:KK48:
canm benm hamilesin çok şükür ya heyecanla kan sonucunu bekliyorum

Valla bende geldim saglık ocagına 9 dan önce alacagız dedıler hemsırenın gelmesını beklıyorum cok heyecanlıyım cokda korkuyorum :dua:
korkma kuzum ya hamilesin değerinde çok güzel çıkacak bak gör günün geçtimi normal oldu demi kuzum herhangi tedavi falan değil

Verdim kuzu kanı 3,5 gibi cıkar dedıler yada yarın dedıler ınsallah yarına kalmaz delırecegım yoksa yatakta dönenmiyorum bıle oyle kuzum zaten yarına kalırsa be bu agrı geçmezse aksam koca kişis kesin beni acile götürecek dün gidelim gidelim dedı gitmedim

Kan alan hemşire günün gectımı dedı yok 2 günüm kaldı dedım test yaptınmı dedı yaptım dedım pozıtıftı dedım hergünde tekrarlıyorum dedım koyulaşıyor dedım daha günün bile gelmemiş çok ilginç dedi içimden bi ses sizin kadınlar kulübünden haberiz yokmu dedi :halay:

Canım sanki ben seni hamilesin diye biliyodum baska bı konuda sanki silik çizgi fotosu atmıtın bu sefer oldu galiba diye
kuzum bende öyle biliyordum ama değil.isim kan vermeye gittiğim gün adet oldum zaten kanda 0.100 cıktı ve lh hormonu yüksekmiş meğer bunu gittiğim doktor değilde başka doktor söyledi bana bende onu düşürmek.icin aslanpencesi kullanıyorum 1 ay içicem sonra ovulasyonve bal tarcin corekotu yapicam insallah olur

a
kuzum bende öyle biliyordum ama değil.isim kan vermeye gittiğim gün adet oldum zaten kanda 0.100 cıktı ve lh hormonu yüksekmiş meğer bunu gittiğim doktor değilde başka doktor söyledi bana bende onu düşürmek.icin aslanpencesi kullanıyorum 1 ay içicem sonra ovulasyonve bal tarcin corekotu yapicam insallah olur
Gebelik testinde mi çıktı yoksa ovülasyon testinde iki koyuu çizgiyi gördünüz ??

Olsun üzme kendını bı bebişin oldu demek ikinciside olabiliyor sıkma canını sorun yok bence zamanı var demekki bu ay ben pek takip edemedim hatta yumurtlama gününde esımle küstüm degerlendıremedik 14-15 yumurtlama günümdü 11 ve 16 sında degerlendırebıldım bu ay hep bacaklarımı kendıme dogru cekıp belımın altına yastık koydum olmazsa da daha yenı dıye olabılır dıye cok takmadım acıkcası ılk olunca ınsan daha da bır korkuyor

Back