Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
a

Gebelik testinde mi çıktı yoksa ovülasyon testinde iki koyuu çizgiyi gördünüz ??
Gebelik testı canım daha ovülasyon testını hıc denemedim bu ıkıncı denemeydı daha yenı denıyoruz yanı. Hattta esıme test yapmadan oncekı gece bu ay da olmazsa regl olur olmaz ovülasyon testınden alacagımı soyledım ve n11 dekı fıyatlarına baktık beraber. Ovü testı ne ıse yarar falan onları arastırdık hayırlısı ınsallah gelır bebısımız

Gebelik testı canım daha ovülasyon testını hıc denemedim bu ıkıncı denemeydı daha yenı denıyoruz yanı. Hattta esıme test yapmadan oncekı gece bu ay da olmazsa regl olur olmaz ovülasyon testınden alacagımı soyledım ve n11 dekı fıyatlarına baktık beraber. Ovü testı ne ıse yarar falan onları arastırdık hayırlısı ınsallah gelır bebısımız
Hm... Anladım. Hayırlı olsun :)) . Bende tesadüfen pko pldoğumu öğrendim bir kaç ay önce. tesadüfen çünkü adetim üç aşağı beş yukarı her ay oluyordum. Bizde bu ayı pek değerlendiremedik. Eşim işte çok yoruluyor birde bu ay misafiler filan vardı. Yumurtlama akıntımı fark ettim o sıralar oldu ilişki. Şimdi bat 3 gün var . Test alıp yapsam mı bilmedim.

Hm... Anladım. Hayırlı olsun :)) . Bende tesadüfen pko pldoğumu öğrendim bir kaç ay önce. tesadüfen çünü adetim üç aşağı beş yukarı her ay oluyordum. Bizde bu ayı pek değerlendiremedik. Eşim işte çok yoruluyor birde bu ay misafiler filan vardı. Yumurtlama akıntımı fark ettim o sıralar oldu ilişki. Şimdi bat 3 gün var . Test alıp yapsam mı bilmedim.
Canım negatıf cıksa bıle daha cok erken oldugu için kendını eger strese sıkmayacaksan üzmeyeceksen yap ben bata 5 gün kala silik çizgşyi gördüm ve hergün koyulaşma varmı diye de takip ettım ve onun stresıni yasadım hala yasıyorum daha net degıl bugun kan verdım aksam üstü 3.50 da ya da yarın cıkacak sonuc beklıyorum bende yaparsan bıze de haber vermeyı unutma ınsallah bebısın senınledır ve pkolu olup hamiş kalan cok onu dert etme :KK15:

Canım negatıf cıksa bıle daha cok erken oldugu için kendını eger strese sıkmayacaksan üzmeyeceksen yap ben bata 5 gün kala silik çizgşyi gördüm ve hergün koyulaşma varmı diye de takip ettım ve onun stresıni yasadım hala yasıyorum daha net degıl bugun kan verdım aksam üstü 3.50 da ya da yarın cıkacak sonuc beklıyorum bende yaparsan bıze de haber vermeyı unutma ınsallah bebısın senınledır ve pkolu olup hamiş kalan cok onu dert etme :KK15:
Tamam ben dışarıya çıkıp alayım. Testi yaptığımda haber veririm. seninde güzel haberlerini bekliyorumm. :KK200::KK36:

Yaptım canım ıkı tane farklı markadan hemde yapmam mı hiç:KK52:
KEsin hamilesiz hayırlı uğurlu olsun. :) Kendi öğrenmem geldi aklıma da görünce inanamamıştım. Test yanlış herhalde diye düşünmüştüm istediğim halde :D. Ama bu testler hormon olmasa renk değiştirmiyor asla.

ama bebeğim ben hep aynı marka yaptım sen başka marka yap.issin ben kan vermeye gittiğim gün başka marka yaptım kocaman negatifti ve zaten aynı guna âdet oldum
Ondan korktugum için yanlıs sonuc olmasın dıye kac tane farklı markadan yaptım kuzu laboquick, miratech, freely, al bi artık yanlıs cıkarsada hiçbişeye güvenim kalmaz vallahi. Gecen ay hep sadece laboquick testını yaptım bi kere bile silik göstermedi hep negatıftı bu ay pozıtıfı gosterınce yanlıs olacagını düşünmüyorum ama bakalım kuzu:dua:

KEsin hamilesiz hayırlı uğurlu olsun. :) Kendi öğrenmem geldi aklıma da görünce inanamamıştım. Test yanlış herhalde diye düşünmüştüm istediğim halde :KK70:. Ama bu testler hormon olmasa renk değiştirmiyor asla.
Ay ağzın bal yesin canısı inşallah kan verdım sabah bendeya bugun yada yarın cıkacak sonuc ınsallah kuzum :dua:

Tebrikler! Eşinize söylediniz mi??
Sagol canım tesekkür ederım soylemedım daha ama boyle belım kasıgım agrıyınca o suphelendı dun doktora gıdelım dedı yatakta donemıyodun bıle o dereceyım hala oyleyım kesınlessın oyle soyluycem ama halımden anlıyo gibi

Sagol canım tesekkür ederım soylemedım daha ama boyle belım kasıgım agrıyınca o suphelendı dun doktora gıdelım dedı yatakta donemıyodun bıle o dereceyım hala oyleyım kesınlessın oyle soyluycem ama halımden anlıyo gibi
Yani gebe olduğunuz kesin zaten bence söyleyebilirsiniz.. Inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Adet sancısı ben de çok yaşadım ilk haftalar her üç gebelikte de. Normaldir endişe etmeyin.

Ondan korktugum için yanlıs sonuc olmasın dıye kac tane farklı markadan yaptım kuzu laboquick, miratech, freely, al bi artık yanlıs cıkarsada hiçbişeye güvenim kalmaz vallahi. Gecen ay hep sadece laboquick testını yaptım bi kere bile silik göstermedi hep negatıftı bu ay pozıtıfı gosterınce yanlıs olacagını düşünmüyorum ama bakalım kuzu:dua:
yok kuzum seninki pozitif yanlış çıkmaz bu kare farklı testte canm kan verdin mi

Yani gebe olduğunuz kesin zaten bence söyleyebilirsiniz.. Inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Adet sancısı ben de çok yaşadım ilk haftalar her üç gebelikte de. Normaldir endişe etmeyin.
Kasık agrısı bel agrısı ader sancısı ama bu bel agrısını hıcbır reglimde hissetmedm oturamıyorum oturunca kalkamıyorum pantolonuma ayagımı kaldırıp sokamıyoeum dün aksamdan berı arttı yatakta dönemıyorum gece boyunca agrıdan uyuyamadım ınsallah bısey olmaz

Kasık agrısı bel agrısı ader sancısı ama bu bel agrısını hıcbır reglimde hissetmedm oturamıyorum oturunca kalkamıyorum pantolonuma ayagımı kaldırıp sokamıyoeum dün aksamdan berı arttı yatakta dönemıyorum gece boyunca agrıdan uyuyamadım ınsallah bısey olmaz
Inşallah olmaz. Hamilesin bedenin daha önce bu durumla karşılaşmadıysa onun tepkisi olabilir.

yok kuzum seninki pozitif yanlış çıkmaz bu kare farklı testte canm kan verdin mi
Bu sabah 9 olmadan verdım kanı canım bugun 3.5 da ya da yarın cıkacakmıs sonuc bende beklıyorum sabırsızlıkla . Ben yaz kıs hep usuyen eli ayagı buz gıbı olan bırıyım dun gece ılk defa sıcak bastı yatakta ya sabaha karsı ınsallah buda belırtıdır:dua:

Kızlarrrrr barkod nosu alıp netten baktım ben inanamıyorum hala sizce hamilemiyim bata 2 var

Eklentiler

• 0E2744DD-3C90-4FE6-A542-DE01154A3B7F.jpeg
    0E2744DD-3C90-4FE6-A542-DE01154A3B7F.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 111
Back