Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim üzme sakın kendini kafanı cok verme bu ıse dıyolar ınsanın elınde degıl ben basım ağrıdığında ılac atmadan duramam ama kafama takmadıgım zaman bıle basım agrısında ya gebelık varsa dıye bıle ılac atmadıgım oluyodu insanın elinde degıl tabıko ama olacak üzülme sen rabbim gecıktırıyorsa guzellestırıyordur dıyolar gec gelsın ama saglıklı gelsın vardır bundada bı hayır de her zaman umutsuzluğa kapılma sakın :KK15:

Canim cok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun sakın umudunu kaybetme, önünde yepyeni bir ay var, bak ben 2.5 yıldır istiyorum bi türlü olmadı ama yilmadim
inşalah siz hayrlisyla kucağnıza alirsiniz en'yakın x
Canım benim üzme sakın kendini kafanı cok verme bu ıse dıyolar ınsanın elınde degıl ben basım ağrıdığında ılac atmadan duramam ama kafama takmadıgım zaman bıle basım agrısında ya gebelık varsa dıye bıle ılac atmadıgım oluyodu insanın elinde degıl tabıko ama olacak üzülme sen rabbim gecıktırıyorsa guzellestırıyordur dıyolar gec gelsın ama saglıklı gelsın vardır bundada bı hayır de her zaman umutsuzluğa kapılma sakın :KK15:
çok sagol canim

Hanımlar merhaba 5 aylık evliyim 4 gün adetim gecikti 27 is adet olacaktım ama 23 de kahverengi leke geldi adet oldum sandım bekliyorum hala adet olmadım alt bölgemde adet öncesi olduğumuz sancılar var göğüslerim patlatacak gbi adet olacakmış gbi hissediyorum ama bebekte istiyoruz çok aşırı yemek yiyorum ve çok gergin ve halsizim sizce olabilir miyim test ne zaman yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Hanımlar merhaba 5 aylık evliyim 4 gün adetim gecikti 27 is adet olacaktım ama 23 de kahverengi leke geldi adet oldum sandım bekliyorum hala adet olmadım alt bölgemde adet öncesi olduğumuz sancılar var göğüslerim patlatacak gbi adet olacakmış gbi hissediyorum ama bebekte istiyoruz çok aşırı yemek yiyorum ve çok gergin ve halsizim sizce olabilir miyim test ne zaman yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Hemen yapabilirsin canım. Varsa geç döllenme değilse çıkar. Testi yaptığında bizede haber ver. :KK49:

Canım adetin gecmiş yap hemen ben bata 5 kala öğrendim 2 kala kanla netleştirdm :anneadayı: hadi inşallah seninde bebişin seninledir yaparsan haber et mutlaka:KK15:

Yaptım testi 6. Günüm bugun biraz daha beklemek istedim dün akşamda sol ayağımda uyuşma oldu bu sabah yaptım çift çizgi çıktı
Hayırlı olsun :halay: maşallah. Ben hamileyim gibi çok seviniyorum mutlu oluyorum. Bildiğin bir sağlık problemin var mıydı??

kızlar merhaba birşey sorucam ben gebelik testı yaptım fakat 2 saat sonra bı baktım sılık cızgı cıkmıs ılk baktıgımda hemen negatıf dıye cope atmıstım. kan testım de 0.98 çıktı dun tekrar evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı ama sonra kayboldu bu neyaaa :KK43: kafayı yıcem tecrubesı olanlar varsa bana yazabılır mi :dua:

Back