• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim??

• Konu Sahibi Konu Sahibi zkira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YAnlış anladınız. İki durumda da namuslu ya da namussuz denmez dedim ben. Namus ilişkiye girip girmemek ile alakalı değildir dedim. Size de ya da herhangi birine namussuz demek de haddime değil.

kusura bakmayin ama burada sanki cok namussuz bir kadinmisim gibi beni elestiriyorsunuz sevgilimi cidden cok seviyorum ona defalarda diyorum evlenmeden kizligimi veremem hamileliktende korkuyorum diyorum anlayis gosteriyor anal iliskiye girerken ise ben ona sperm bosaltma diyorum oda tamam diyor ama farkina varmadan bosalmis boyle analda bosalmayida ili kez yasiyorim hayatimda sadece 1 şahıs ile sex deneyimim oldu zaten inanin sizin dusundugunuz gibi surekli sex yapan birisi olsaydim sizden daha bilgili olurdim ve soru sormazdim ama demekki eksiklerim varda soruyorum degilmi duzgunce cevap vermek yerine beni elestiriyorsunuz.
Kizlik verilmeyince anal iliskiye girince namuslumu kaliniyor?

Allah aşkına aylardır aynı soruyu sorup duruyorsunuz. Madem hamilelikten bu kadar korkuyorsunuz ya sex yapmayı bırakın yada normal insanlar gibi KORUNUNN. Her ay neden aynı stresi yaşıyorsunuz? Size defalarca yorum yapmis insanlar eğer ciddiye alıp önleminizı almayacaksaniz neden soru sorarsanız her ilişkiniz sonrası?
Gençlik. Nereye gidiyor rabbim sonumuzu hayır etsin

Back