Herşey olabilir.öncelikle herkese merhaba erkek arkadaşımla anal ilişkiye girdik girmeden önce vajinama biraz sürtünme oldu zevk suyu geldimi dedigimde hayır dedi fakat anal iliski sirasinda arkama boşaldı ön tarafa geldimi dedigimde hayır dedi ama boşalma olayı oldu sonra sildik biraz hamilelik söz konusumudur?
İmzanız atiyorum..Allah aşkına aylardır aynı soruyu sorup duruyorsunuz. Madem hamilelikten bu kadar korkuyorsunuz ya sex yapmayı bırakın yada normal insanlar gibi KORUNUNN. Her ay neden aynı stresi yaşıyorsunuz? Size defalarca yorum yapmis insanlar eğer ciddiye alıp önleminizı almayacaksaniz neden soru sorarsanız her ilişkiniz sonrası?
yorum yapma mecburiyetinde degilsinher sevişme sonrası buraya geliyor
cevap verme mecbueiyetinde değilsinAllah aşkına aylardır aynı soruyu sorup duruyorsunuz. Madem hamilelikten bu kadar korkuyorsunuz ya sex yapmayı bırakın yada normal insanlar gibi KORUNUNN. Her ay neden aynı stresi yaşıyorsunuz? Size defalarca yorum yapmis insanlar eğer ciddiye alıp önleminizı almayacaksaniz neden soru sorarsanız her ilişkiniz sonrası?
y
yorum yapma mecburiyetinde degilsin
oyalanma o zaman senden ?sende sevişip sevişip buraya konu açmak bizi oyalamak zorunda değilsin
onu sen bilemezsinSurekli boyle sevisiyorsaniz ilerde büyük abdestinizi tutamayacaginizida biliyormusunuz...
soru sordum kisiligimi elestirmek zorunda degilsin cevap yazmak istemiyorsan yazma seni zorlayan yokSiz de sevismek zorunda değilsiniz. Allah korusun sonunda hamile kalacaksiniz. Binlerce kadının üye olduğu bi platformda habire aynı soruyu sorarsanız böyle cevaplar alırsınız. Zorunuza gidene kadar biseyleri algılamaya çalışın ve korumasız ilişki yaşamayın. Gerci belki de şuan boşa konuşuyoruz belki de hamilesiniz bile!!
Sizin okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız var sanırsam. Yazdığım cümlelerin hangisi sizin kişiliğinize yönelik bir eleştiri lütfen cevap verirmisiniz. Siz bütün özel hayatınızı ennn ince detayına kadar hem de defalarca anlattıniz hamile olabilirmiyim diye sordunuz. Kendi adıma konuşuyorum ne sizin anal ilişkinizi ne evlilik dışı sex hayatınızı fantazi dünyanizi eleştirmek haddime değil. Size bir kadın bir anne ve bir eğitimci olarak lütfen korunun diyorum.soru sordum kisiligimi elestirmek zorunda degilsin cevap yazmak istemiyorsan yazma seni zorlayan yok
kusura bakmayin ama burada sanki cok namussuz bir kadinmisim gibi beni elestiriyorsunuz sevgilimi cidden cok seviyorum ona defalarda diyorum evlenmeden kizligimi veremem hamileliktende korkuyorum diyorum anlayis gosteriyor anal iliskiye girerken ise ben ona sperm bosaltma diyorum oda tamam diyor ama farkina varmadan bosalmis boyle analda bosalmayida ili kez yasiyorim hayatimda sadece 1 şahıs ile sex deneyimim oldu zaten inanin sizin dusundugunuz gibi surekli sex yapan birisi olsaydim sizden daha bilgili olurdim ve soru sormazdim ama demekki eksiklerim varda soruyorum degilmi duzgunce cevap vermek yerine beni elestiriyorsunuz.Sizin okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız var sanırsam. Yazdığım cümlelerin hangisi sizin kişiliğinize yönelik bir eleştiri lütfen cevap verirmisiniz. Siz bütün özel hayatınızı ennn ince detayına kadar hem de defalarca anlattıniz hamile olabilirmiyim diye sordunuz. Kendi adıma konuşuyorum ne sizin anal ilişkinizi ne evlilik dışı sex hayatınızı fantazi dünyanizi eleştirmek haddime değil. Size bir kadın bir anne ve bir eğitimci olarak lütfen korunun diyorum.
6 yillik sevgilimle hala önden iliskiye girmedim hamilelikten korktugum icin kendisinede bosalmamasini soylemistim.Yazan arkadaşlar sizin ilişkiye girmenizi değil Korunmasız ilişkiye girmenizi eleştiriyor. Eğer hamile kalmayı istemiyorsanız o zaman korunmanız şart. Korunulduğu halde hamile kalan insanlar varken hangi cesaret ile korunmasız ilişkiye giriyorsunuz.
Ben evli olduğum halde çocuk planı yapmadığımız zamanlarda prezervatif ile korundum. En güvenilir o geldiği için. Siz de mutlaka bir yöntem seçip uygulayın. Yoksa bir gün hamileyim şimdi ne yapacağım diye konu açacaksınız Allah korusun.
Hayat sizin. İlişkiye giredebilirsiniz. Ama korunun ki sonra üzüleceğiniz şeyler yaşamayın.
Yani siz sevgilinize güvenip korunmuyorsunuz ama o her seferinde bir hata yapıyor... demek ki korunmakta fayda var....6 yillik sevgilimle hala önden iliskiye girmedim hamilelikten korktugum icin kendisinede bosalmamasini soylemistim.
namusun ne demek oldugunu bilmeyenlerden birisiniz malesef ben size zaten namusum gitmesin diye önden yapmadim demedim hamile kalmamak icin dedim nereden okuyorsunuz? ayrica bem hayatimda bir kisi ile yaptim şu koca yillik hayatimda arkadan yaptim diye namussuzmu oluyorum? bu geri kafalilik nedir cidden anlamiyorum erkek arkadasimin bir kac yakini doktor o sekilde hamile kalinirmi demis hayir demisler oda o kafayla hareket etmis burada gelip namussuzsun demek ne demek oluyor ? siz hic hayatinizda sex yapmadinizmi? yaptiysaniz kac kisiyile yaptinizda beni bu sekilde elestiriyorsunuzYani siz sevgilinize güvenip korunmuyorsunuz ama o her seferinde bir hata yapıyor... demek ki korunmakta fayda var....
Eleştirmek bize düşmez elbette ama anal ilişkiye girince namus kavramını korumuş olmuyorsunuz. Namusun iki bacak arasında olduğuna inanmayanlardanım. Zar duruyor veya zar Yok diye kimse namuslu ya da namuslu olmuyor.
İlişkiye girmek istemediğiniz halde sizi buna zorlayan ve üstüne boşalma dediğiniz halde kendini tutamayan sevgilinizin se size olan sevgisini gözden geçirin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?